پدران دو شهید گلستانی با اعلام آمادگی برای نبرد با رژیم صهیونی نماد مقاومت مردم ایران شدند.
پیش بینی وضع هوا
از فردا تا اواسط هفته آینده در گلستان آسمان گلستان همراه با افزایش ابر وبارش پراکنده پیش بینی می شود.
اقوام مختلف گلستان با اجتماع زیر بیرق امام حسین (ع) آزادگی ،اتحاد و سرافرازی خود را برای همیشه تاریخ بیمه می کنند.
همزمان با سراسر کشور
سوگواره احلی من العسل به یاد حضرت قاسم ابن الحسن (ع) نوجوان شهید دشت کربلا با حضور نوجوانان دانش آموز در آستان مقدس امامزاده عبدالله گرگان برگزار شد.
پیکر پاک شهید منصور گرگیج مهر از شهدای اهل سنت بلوچ که در نبرد با صهیونیست ها شهید شد در گنبدکاووس تشییع شد.
پیکر پاک شهید عباس کردکتولی در علی آباد کتول تشییع شد.
پیکر سرباز وظیفه منصور گرگیج مهر شهید اهل سنت نبرد با رژیم صهیونیستی ، فردا در گنبد کاووس تشییع و سپس در روستای ایمر ملاساری به خاک سپرده می شود.
پیکر شهید یوسف گرگانلی دوجی شهید اهل سنت شهرستان مراوه تپه تشییع و در گلزار شهدای این شهرستان به خاک سپرده شد.
دانش آموزان گنبدی از فرصت تعطیلات تابستان استفاده می کنند و مهارت های مورد علاقه و نیاز خود را فرا می گیرند تا در زندگی به کار ببندند.
از اعلام تاریخ برگزاری کنکور تا مانور امدادی در بندرگز را در بسته خبر های کوتاه دنبال کنید.