• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۰۸۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در پی تلاش میتسوبیشی برای فروش هواپیمای مسافربری به ایران؛

میتسوبیشی در آسمان ایران

شرکت هواپیماسازی میتسوبیشی ژاپن در حال مذاکره با ایران برای تأمین هواپیماهای مسافربری مورد نیاز ایران است.

میتسوبیشی در آسمان ایرانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی نیکی ژاپن، شرکت هواپیماسازی میتسوبیشی در حال مذاکره برای فروش هواپیما به ایران است.
در گزارش این پایگاه اینترنتی به قلم ریسوکه هانافوسا آمده است: شرکت هواپیماسازی میتسوبیشی ژاپن در حال مذاکره با ایران برای تأمین هواپیماهای مسافربری مورد نیاز این کشور در زمانی است که صنعت هواپیمایی ایران در حال توسعه است.
واحد صنایع سنگین میتسوبیشی سپتامبر گذشته -چهار ماه قبل از آنکه آمریکا تحریم های اعمال شده ضد ایران را بردارد- بررسی  بازار ایران آغاز کرد. این شرکت ژاپنی با شرکت هواپیمایی ایران ایر و شرکت آسمان و همچنین مقامات هواپیمایی ایران در تماس بوده است. شرکت هواپیمایی میتسوبیشی و شرکت های هواپیمایی ایرانی در حال گفتگو درباره سفارشهای خرید طی برگزاری نمایشگاه هوایی فارنبورو هستند که روز دوشنبه در حومه لندن آغاز شد.
ایران ایر در حال ارزیابی خرید هشتاد فروند از جت های منطقه ای میتسوبیشی با هفتاد صندلی و استفاده از آنها برای مسیرهای پروازی داخلی است. مدیران اجرایی دو طرف ماه گذشته طی برگزاری کنفرانس بین المللی اتحادیه حمل و نقل هوایی در دوبلین همچنین درباره دستیابی به یک توافق احتمالی گفتگو کردند.
شرکت هواپیمایی میتسوبیشی در این طرح با دولت ژاپن شراکت دارد و تلاش می کند روند تأمین مالی این قرارداد از پشتوانه دولتی برخوردار باشد. از آنجایی که شرکت هواپیمایی میتسوبیشی ابتدا در حال تولید هواپیمایی با نود صندلی است، این شرکت قصد دارد هواپیماهای هفتاد نفره را در زودترین زمان ممکن  در سال دو هزار و نوزده تحویل دهد.
شرکت های رقیب همانند امبرائر برزیل و بمباردیه کانادا نیز در حال بازاریابی برای هواپیماهای خود در ایران هستند. شرکت اروپایی ایرباس برای فروش صد و هجده فروند هواپیما به ایران با این کشور به توافق رسید. شرکت آمریکایی بوئینگ آمریکا نیز از دستیابی به توافقی با شرکت ایران ایر در اواخر ماه ژوئن خبر داد.
به نوشته این پایگاه اینترنتی، ایران به سبب تحریم های اقتصادی قادر نبوده است ناوگان فرسوده هواپیمایی خود را با هواپیماهای جدید جایگزین کند. دولت ایران اعلام کرد به چهارصد تا پانصد فروند هواپیمای مسافربری طی دهه آینده نیاز دارد. شرکت های هواپیمایی مستقر در قطر و دبی تاکنون تقاضا در این بازار را در انحصار خود داشتند. تهران همچنین قصد دارد فرودگاه های خود را گسترش دهد و این شهر را به یک قطب در خاورمیانه (غرب آسیا) تبدیل کند.
با این حال، چندین قانون گذار آمریکایی موضعی سخت گیرانه در قبال فروش هواپیماهای مسافربری به ایران در پیش گرفته اند. هر دو شرکت ایرباس و میتسوبیشی بسیاری از قطعات خود را از طریق آمریکا تأمین می کنند.
در همین حال، شرکت میتسوبیشی از توافق با شرکت راکتون -یک شرکت اجاره دهنده هواپیما در سوئد- در ارتباط با بیست فروند هواپیمای منطقه ای میتسوبیشی خبر داد. تحویل هواپیما به شرکت راکتون قرار است در سال دو هزار و بیست آغاز شود. این شرکت ژاپنی سفارش تولید چهارصد و هفت فروند هواپیما را به ویژه در ژاپن و آمریکا تضمین کرده است، اما این نخستین سفارش از اروپا قلمداد می شود. پس از آن که جت منطقه ای میتسوبیشی اولین پرواز خود را در نوامبر گذشته انجام داد، تقاضا برای خرید آن افزایش یافت. با وجود رکود در فروش هواپیماهای جدید به سبب رکود اقتصادی جهانی، شرکت هواپیمایی میتسوبیشی در تلاش برای رسیدن به هدف خود در زمینه فروش هزار فروند هواپیماست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری
دستگیری یکی از گروهک‌های تروریستی منافقین در البرز
­قهرمانی شمشیرباز نوجوان ایران در جام جهانی سنگال
کشته و زخمی شدن ۷ کودک براثر انفجار مهمات در افغانستان
کشف بیش از ۹ تن کود شیمیایی قاچاق در آرادان
تقدیم استوارنامه سفیر ایران به رئیس جمهور ساحل عاج
بررسی مشکلات زیرساختی جعفرآباد در جلسه با نمایندگان استان قم
گام بلند سپاه کهنوج در توسعه زیرساخت‌ها
مدیران باید پاسخگوی واقعی مردم باشند و رضایتمندی جامعه اولویت دولت است
افتتاح طرح انتقال آب شهرستان رابر؛ به زودی
اجرای پویش کودکان سایبری در آذربایجان شرقی
ادامه افتتاح طرحهای دهه فجر در کرمان
رتبه سوم آذربایجان شرقی در طرح ملی ایران دیجیتال
بررسی روند اجرای طرح ملی محور کرمان–دیهوک
تولید در بخش کشاورزی، شیلات و دامپروری باید دانش بنیان شود
ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا‌ها قم از فردا
بهره برداری از مرکز اورژانس اجتماعی کلیبر
حماسه جاودانه ۲۲ بهمن کرمان از شهر تا روستا
شهداب با پیروزی جایگاه دوم جدول را حفظ کرد
پایان لیگ وزنه برداری بانوان ایران با قهرمانی فولاد مبارکه سپاهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، پنج شنبه ۲۳ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)