• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۹۴۸۱۷
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۹
اقتصادی

توقیف یک دستگاه تریلر قاچاق در گمرک بازرگان

مأموران گمرک بازرگان یک دستگاه تریلر قاچاق را متوقف و از یک دستگاه اتوبوس دو کیلو و 480گرم طلای قاچاق کشف کردند.

توقیف یک دستگاه تریلر قاچاق در گمرک بازرگانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مأموران حراست گمرک بازرگان به یک دستگاه تریلر ولوو با پلاک کشور گرجستان در داخل محوطه بندری مرز بازرگان مشکوک و از راننده درخواست می‌کنند تا حواله یا بیجک ورودی و سایر مدارک خود را ارائه کند که راننده با امتناع از تسلیم حواله ، دیگر مدارک خود را در اختیار مأموران حراست گمرک قرار می‌دهد.

مأموران با کمک سامانه جامع گمرکی کشنده و تریلر را استعلام می کنند و متوجه می‌شوند هیچ‌گونه اطلاعاتی از این خودرو در سامانه ثبت نشده است و راننده بدون دریاتفت حواله یا بیجک ورود به کشور و بدون مراجعه به باسکول وارد محوطه بندری مرز بازرگان شده است، با این مستندات و با توجه به عدم ثبت مشخصات، کشنده گرجستانی به همراه تریلر مشمول قاچاق و توقیف می‌شود.

بنابراین گزارش، مأموران گمرک بازرگان همچنین موفق به کشف 2کیلو و 480 گرم طلای ساخته شده از یک دستگاه اتوبوس شدند. 

این میزان طلا در بالای گل گیرهای عقب اتوبوس به طرز ماهرانه‌ای جاسازی شده بودند که توسط مأموران گمرک بازرگان کشف شد.

پس از کشف این محموله راننده اتوبوس قصد داشت با تهدید نسبت به زیر گرفتن مأموران اقدام کند که موفق به این کار نشد و در بازرسی‌های بعدی از این اتوبوس پوشاک قاچاق نیز کشف و ضبط شد.

از رئیس و کارکنان گمرک متشکریم 

معاون حقوقی رئیس‌جمهوری با اشاره به راه‌اندازی سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی در گمرک گفت: کار بزرگ و شایسته قدردانی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین انصاری گفت : به خاطر اعتمادی که دکتر کرباسیان به جوانان در این پروژه کرد و البته پاسخ این اعتماد را هم گرفت، تشکر می‌کنم. 

وی افزود: ما به جوان‌هایی که این توانایی‌ها را نشان داده و با وجود مشکلات مقاومت کردند و راه پیشرفت کشور را هموار می‌کنند، افتخار می‌کنیم.

معاون حقوقی رئیس‌جمهوری با کارآمد خواندن سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی افزود: امیدوارم با تکمیل سامانه‌های دیگری که در حوزه پایانه‌های حمل‌ونقل و نظام مالیاتی و بانکی کشور داریم این سامانه‌ها بتوانند یک مجموعه‌ای باشند که خدمات بهتر و سریع‌تری را به مردم ارائه کنند و هم در بحث اقتصاد مقاومتی بتوانند از فسادی که از ناکارآمدی سیستم‌های قدیمی ناشی می‌شد جلوگیری کنند چراکه واقعاً فساد زیبنده کشور ما نیست. 

وی در بازدید از این سامانه با اشاره به زحماتی که دکتر کرباسیان رئیس‌کل گمرک ایران کشیده‌ است ، اظهار داشت: این شیوه مدیریتی در سیره حضرت  امام خمینی(ره) هم بود که مقام معظم رهبری هم بر این موضوع تأکید دارند. 

انصاری گفت : با توجه به سیاست‌های سند چشم‌انداز و اصل 44 و اقتصاد مقاومتی و دیگر سیاست‌هایی که رهبری تعیین فرمودند علی‌القاعده باید اوضاع ما از وضع کنونی بهتر می‌بود. در موضوع سیاست‌های کلی بخصوص سند چشم‌انداز و الزامات آن، نرم‌افزار‌های بسیار کارآمدی پیش‌بینی و سنگ‌های بزرگی از مسیر برداشته شده ولی به هر حال هنوز کمبود احساس می‌شود. 

معاون حقوقی رئیس‌جمهوری افزود: کار بزرگی در گمرک انجام شده و این رویکرد تازه، سبب خرسندی است.  

بنابرگزارش گمرک ایران ، سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجاری در گمرک توسط جوانان تحصیلکرده پژوهشکده سامانه‌های هوشمند دانشگاه تهران و کارشناسان دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات گمرک ایران طراحی و پیاده‌سازی شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه فجر
سایه استعمار
نشست هم اندیشی مدیرکل صداوسیما و دانشجویان
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
تنباکو‌های فاقد مجوز دود نشدند
سفر معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر به اندونزی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی در دشت های کهگیلویه
رزمایش خودرویی اورژانس اجتماعی در بوشهر
توقیف محموله فیوز برق قاچاق در قروه
بررسی وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
برگزاری جشنواره ملی سدرا در اصفهان
وزش باد شدید در لرستان
حزب‌الله جنایات جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم کرد
رونق اقتصادی بندرعباس با افتتاح مجتمع گردشگری روستای سرخون
جشن دختران انقلاب در شاهرود
صعود یک پله‌ای شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال
دعوت سازمان بسیج مستضعفین برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
دستگيري عاملان تخريب تمثال امام جمعه فقید جهرم
آذربایجان‌غربی؛ رتبه نخست تولید آبزیان در میان استان‌های غیر ساحلی
ثبت ملی لیالستان لاهیجان به‌عنوان «روستای ملی بامبوبافی ایران»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)