پخش زنده
امروز: -
بهره برداری و ساخت سه طرح راه در خراسان رضوی آغاز شد.
ساخت بخشی
از محور مشهد-کلات با بیش از 15 میلیارد ریال اعتبار است.
مسؤول نمایندگی راه و شهرسازی باخرز گفت: روکش آسفالت گرم محور روستایی سیه لاخ به طول 6 کیلومتر و عرض 5 و نیم متر ساخته شد.
سید مرتضی موسوی افزود: این طرح با تأمین بیش از 187 تن قیر با مصرف دو هزار و 800 تن آسفالت و بیش از یک میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه اجراشده است.
مسؤول نمایندگی راه و شهرسازی بخش احمدآباد شهرستان مشهد نیز از اجرای سه کیلومتر روکش آسفالت راه روستایی پیوه ژن خبر داد.
حسین خیرخواه افزود: این طرح با تأمین قیر مشارکتی و با بیش از 2 میلیارد و 200 میلیون ریال هزینه اجراشده است.
روستای پیوه ژن یکی از جاذبههای گردشگری و توریستی بخش احمدآباد در محور باغچه - نیشابور قراردارد.
رییس
اداره راه و شهرسازی کلات هم گفت: با توجه به خرابی وضع رویه در مقاطعی از محور مشهد -کلات اجرای روکش آسفالت این مسیر
آغاز شده است.
حسن بیات گفت: ارزش قرارداد امضا شده در این طرح با پیمانکار 12 میلیارد ریال است که در قالب این قرارداد اجرای روکش آسفالت حدود 15 کیلومتر از مسیر در دستور کار قرار دارد.
او گفت: عملیات اجرای روکش آسفالت گرم از سمت کلات به مشهد نیز بزودی شروع خواهد شد.