• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۸۹۶۶۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۰
ورزشی » جانبازان و معلولان
رئیس انجمن اسکی؛

میزبانی ایران در مسابقات بین المللی اسکی معلولان

رئیس انجمن اسکی جانبازان و معلولان از برگزاری نخستین دوره مسابقات بین المللی اسکی جانبازان و معلولان در ایران خبر داد.

میزبانی ایران در مسابقات بین المللی اسکی معلولانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ عیسی ساوه شمشکی گفت: نخستین بار است که رویدادی در سطح بین المللی در رشته ی اسکی جانبازان و معلولان برگزار می شود و همزمان با آن دیمیتری لازاروسکی، رئیس ورزش های زمستانی کمیته بین المللی پارالمپیک، به ایران سفر می کند و همراه با او دو پزشک کلاس بند تخصصی اسکی نیز خواهند آمد و کلاس بندی بین المللی ورزشکاران ایرانی در داخل کشور و بدون حضور در رویدادی برون مرزی، انجام خواهد شد.
وی افزود: پیش از این تنها یک ورزشکار دارای معلولیت در رشته ی اسکی داشتیم و همان یک نفر در مسابقات برون مرزی نیز حضور می یافت، اما در طول فعالیت حدود یکساله ی انجمن اسکی توانستیم 15 ورزشکار دارای معلولیت را جذب کنیم و با همکاری فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولان و کمیته ملی پارالمپیک ، سه دوره اردوی آموزشی برای آنها برگزار کردیم. ضمن اینکه با تعاملی که با IPC برقرار شد و نیز با همکاری فدراسیون اسکی موفق شدیم نخستین بار میزبانی مسابقاتی در سطح بین المللی را بگیریم و این رویداد به زودی بر روی تقویم رسمی IPC درج خواهد شد.
ساوه شمشکی ادامه داد: این رویداد از آنجایی اهمیت دارد که در زمره ی سه مسابقه ای است که در طول سال کلاس بندی بین المللی در آن انجام می شود و کشورهایی که تمایل دارند ورزشکاران جدید خود را کلاس بندی کنند می توانند با سفر به ایران و شرکت در این مسابقات، کلاس بندی آنها را به تایید برسانند و حضور دو پزشک خانم که به همین منظور به ایران سفر می کنند فرصت بسیار مناسبی است که کلاس بندان داخلی نیز در دوره ای آموزشی با قوانین و شیوه های کلاس بندی این رشته بیشتر آشنا شوند.
وی گفت: مسابقات همزمان با رقابت های بین المللی فدراسیون اسکی خواهد بود کمک شایان توجهی بابت آماده سازی پیست ها به ما می کند و از حمایت این فدراسیون تشکر می کنم. مسابقات در دو رشته آلپاین و اسنوبرد برگزار می شود به این ترتیب که 14 و 15 دی در رشته اسنوبرد ( مارپیچ بزرگ) در محل پیست دیزین و 19 و 20 دی در رشته آلپاین ( مارپیچ کوچک و بزرگ) و پیست دربند سر و در نهایت 27 و 28 دی مجددا در رشته ی آلپاین در محل پیست دیزین برگزار خواهد شد.
ساوه شمشکی افزود: علاوه بر دوره کلاس بندی، دوره داوری نیز با نظارت رئیس ورزش های زمستانی IPC انجام خواهد شد و در مجموع موافقت کمیته بین المللی پارالمپیک با میزبانی ایران و قرار داشتن این رویداد در زمره ی مسابقاتی که با تایید کلاس بندی بین المللی همراه هستند، دستاورد بسیار خوبی برای رشته ی اسکی و ورزش های جانبازان و معلولان ایران به شمار می رود.
رئیس انجمن اسکی گفت: علاوه بر ورزشکارانی که در این مدت شناسایی شدند، از همه ورزشکاران دارای معلولیت سراسر کشور که علاقه مند به آغاز فعالیت در رشته ی اسکی هستند درخواست می کنم که تا پایان هفته مشخصات خود را به اینجانب ارسال کنند تا اطلاعات آنها برای قرار گرفتن در فهرست کلاس بندی بین المللی به اطلاع کمیته بین المللی پارالمپیک برسد. حتی اگر ورزشکاری تاکنون در این رشته فعالیت نداشته می تواند از این فرصت استفاده کند و پس از اعلام مشخصات، انجمن اسکی در صورت مناسب بودن شرایط این افراد روی آنها کار می کند تا برای مسابقات دی ماه آماده شوند.
وی ادامه داد: این فراخوان در خصوص بانوان نیز صدق می کند و ورزشکاران خانم نیز می توانند از این فرصت استفاده کرده و برای کلاس بندی اسامی خود را ارسال و در صورت احراز شرایط در دوره آموزشی شرکت کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
قدردانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از رئیس رسانه ملی برای پوشش ویژه هفته بسیج
کارگروه مشترک با بورس کالا، مسیر تازه جذب سرمایه در معدن
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
فردا؛ قطعی گاز در شهرستان پیرانشهر
تجلیل از نخبگان و فناوران بسیجی در مراغه 
کتاب دستور زبان تبری استاد هومند رونمایی شد
افزایش آلاینده‌ها از ابتدای هفته آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)