• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۶۳۲۴۱
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱
اقتصادی » بازاروتجارت

برگزاری تورهای پرنده نگری در خور موسی و ساحل اروند رود

به منظور توسعه طبیعت گردی با محوریت پرنده نگری در استان خوزستان به زودی تورهای پرنده نگری در تالاب های خوزستان، خورموسی و سواحل اروند رود برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) گفت : استان خوزستان با منابع آبی طبیعی متعدد یکی از مستعدترین مناطق کشور در زمینه توسعه توریسم دریایی محسوب می شود.

خسرو نشان افزود : شهرستان های واقع در نوار ساحلی خلیج فارس از جمله بندر هندیجان، بندر امام خمینی، آبادان و خرمشهر از پتانسیل بالایی در زمینه توسعه توریسم دریایی و آبی برخوردار هستند.

وی در ادامه تصریح کرد : برنامه ریزی های جامعی برای ایجاد امکانات و تاسیسات گردشگری در شهرهای مذکور از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان انجام شده است.

این مقام مسئول در استان خوزستان بیان داشت : مطالعات در این زمینه به اتمام رسیده است و به منظور تصویب نهایی و دریافت اعتبارات لازم برای شروع پروژه های توریسم دریایی در شهرستان های مذکور، طرح نهایی به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ارسال شده است.

وی همچنین تالاب های استان خوزستان را یکی از مراکز اصلی برای جذب توریست بیان کرد و گفت : قرار است در تالاب های بزرگ استان امکانات گردشگری را بیش از پیش توسعه یابد.

خسرو نشان گفت : هم اکنون تالاب شادگان واقع در شهرستان شادگان به یکی از اصلی ترین مراکز جذب گردشگر تبدیل شده است، به گونه ای که علاوه بر گردشگران داخلی، گردشگران خارجی نیز در این تالاب حضور می یابند.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان، یکی از جاذبه های مهم تالاب های استان که هنوز به طور شایسته مورد بهره برداری گردشگری قرار نگرفته، موضوع پرنده نگری است.

وی گفت : در نیمه دوم سال، تالاب های خوزستان شاهد حضور تعداد زیادی پرندگان مهاجر هستند که تماشای آنها برای گردشگران می تواند از جذابیت بسیار بالایی برخوردار باشد.

وی اظهار داشت: مطالعات اولیه صورت گرفته است تا بتوان پرندگان استان خوزستان را در قالب کتابچه به نمایش گذاشت و بزودی کتابچه " پرنده نگری در خوزستان " چاپ و توزیع خواهد شد.

دکتر نشان گفت : استان خوزستان بنا به گفته کارشناسان محیط زیست یکی از بهترین نقاط برای موضوع پرنده نگری محسوب می شود.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان گفت : پرندگان آبزی در تالاب های استان و بخش دیگری از آنها نیز در سواحل اروند رود زیست می کنند.

وی اظهار داشت : بر اساس مطالعات صورت گرفته تالاب های شادگان، هورالعظیم و بام دژ بیشترین میزان پرندگان مهاجر را در میان سایر تالاب های استان به خود اختصاص می دهند. بر این اساس، برگزاری و ساماندهی تورهای طبیعت گردی با محوریت پرنده نگری در استان خوزستان در دست مطالعه و بررسی است.

این مقام مسئول در استان خوزستان با اشاره به اینکه پرنده نگری در خوزستان، مقوله شناخته شده ای نیست، تاکید کرد: امید است به زودی شاهد تعیین مسیر گردشگری با محوریت پرنده نگری در استان خوزستان باشیم و رونق تورهای پرنده نگری باعث رونق گردشگری در تالاب های استان خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد محدودی تورهای گردشگری با محوریت پرنده نگری در استان خوزستان برگزارشد، یادآور شد: تا کنون خبری از برگزاری تورهای پرنده نگری در خورموسی و حاشیه اروند نبوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)