• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۱۴۱۴۵
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۲
بین الملل » غرب آسیا
در کنفرانس علمای اسلامی در غزه مطرح شد؛

انتقاد شدید از همکاری امنیتی محمود عباس با رژیم صهیونیستی

کنفرانس بررسی حکم شرعی هماهنگی های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی در غزه برگزار و به شدت از سیاست های محمود عباس انتقاد شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر، کنفرانس بررسی حکم شرعی هماهنگی های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی در غزه برگزار و به شدت از سیاست های محمود عباس انتقاد شد.
مجمع علمای فلسطین و اتحادیه جهانی علمای مسلمان کنفرانسی را درباره حکم شرعی هماهنگی های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی در غزه برگزار کرد.
یکی از سخنرانان این نشست که از اعضای ارشد حماس بوده است گفت: عبارت هماهنگی امنیتی از زشت ترین عباراتی بوده که به ذهن یک انسان رسیده است. این عبارت در نقشه راهی آمده که کاندولیزا رایس وزیر خارجه اسبق آمریکا ترسیم کرده است. رایس یک فرد کینه توز و جنایتکاری بوده که در دامن مادلین آلبرات وزیر خارجه اسبق یهودی آمریکا پرورش یافته است. متاسفانه این توافق باعث شد برخی از فلسطینیان به جاسوس و ابزار اشغالگران جنایتکار و سازمان های امنیتی آن نظیر موساد و شین بت تبدیل شوند. این افراد فلسطینیان را تحت تعقیب قرار دادند و تلاش کردند مقاومت را از بین ببرند. مشتی خائن بر اساس این هماهنگی امنیتی، نیروهای مجاهد و مقاوم را هدف قرار داده و سرزمین فلسطین را تقسیم کرده و این حق را به افسران جاسوسی اسرائیل داده اند تا نیروهای مقاومت را حتی در منطقه موسوم به الف تحت تعقیب قرار دهند، منطقه ای که در سیطره تشکیلات خودگردان فلسطین قرار دارد.
یکی دیگر از سخنرانان در این نشست گفت: امروز فردی که خود را رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین می داند، می خواهد مردم فلسطین را مجازات کند. یکی از سفرای محمود عباس گفته بود که ایهود باراک در جنگ سال 2009 غزه به محمود عباس گفت که در حمله اسرائیل به نوار غزه شمار زیادی از غیرنظامیان کشته خواهند شد ولی عباس گفت اشکالی ندارد این غیرنظامیان کشته شوند چرا که این افراد حماس را انتخاب کرده اند. امروز محمود عباس به سیاست مجازات ملت فلسطین ادامه می دهد. باید همه فلسطینیان به دنبال محاکمه وی باشند چرا که وی جنایات زیادی ضد ملت فلسطین مرتکب شده و نزدیک به ده سال است که حقوق کارمندان فلسطینی را در غزه قطع و ضد نوار غزه و کرانه باختری رود اردن توطئه کرده است. به محض پایان یافتن انتخابات سراسری و آغاز فعالیت مجلس قانونگذاری فلسطین، محاصره نوار غزه آغاز شد و یازده سال از محاصره این منطقه می گذرد. محمود عباس به همراه اطرافیان خود در مرحله بسیار خطرناکی به سر می برند.
حسن الجوجو یکی دیگر از سخنرانان این نشست گفت: به عبارات هماهنگی های امنیتی قبل از توافق اسلو و در نامه های مبادله شده میان سازمان آزادیبخش فلسطین و رژیم صهیونیستی اشاره شده است و سازمان آزادیبخش فلسطین به اسحاق رابین نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی متعهد شد که تروریست ها را تحت پیگرد قرار دهد. مصادیق این تروریست ها روشن نبود و به جزئیات اشاره ای نشد تا این که روز سیاه در تاریخ ملت فلسطین و همان امضای معاهده اسلو رسید. اقدام تشکیلات خودگردان فلسطین در هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی خشم ملت فلسطین و ملت های مسلمان جهان را به همراه داشته و این هماهنگی ها به معنای خیانت به وطن است. رژیم صهیونیستی تشکیلات خودگردان را مجبور کرد که نباید سلاح در دست مردم فلسطین باشد و تنها باید نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان مسلح باشند. صهیونیست ها از آن زمان از مسلح بودن ملت فلسطین هراسان بودند. تشکیلات خودگردان فلسطین بر اساس توافقات خود نیروهای مقاومت فلسطینی را در هر نقطه ای هدف قرار داد و این بازداشت ها و شکنجه نیروهای مقاومت ادامه دارد. برخی از نیروهای مقاومت در نتیجه این شکنجه و فشارها در زندان ها به شهادت رسیده اند. 
وی افزود: ما وضعی را شاهد بودیم که به هنگام آزاد شدن اسیر فلسطینی از زندان های رژیم صهیونیستی با بازداشت دوباره وی توسط نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان روبرو هستیم. حتی می توان گفت که نیروهای امنیتی منتظر آزاد شدن این اسیر بودند تا وی را در نقطه ایست بازرسی دوباره بازداشت کنند. تشکیلات خودگردان فلسطین بر اساس این هماهنگی های امنیتی به اسرائیل متعهد شد که عناصر دو جنبش حماس و جهاد اسلامی را هدف قرار دهد. تشکیلات خودگردان منابع مالی این جنبش ها را از بین برد و جوانان حامی این جنبش ها را بازداشت کرد. تشکیلات خودگردان از طریق جاسوس های خود تلاش کرد تا وحشت و ترس را در میان فلسطینیان ایجاد کند تا فلسطینیان تنها از این تشکیلات پیروی کنند. هر فردی که با سیاست های تشکیلات خودگردان مخالف می کند بازداشت می شود و اگر کارمند باشد از شغل خود اخراج می شود. هر فردی که با اشغالگران صهیونیست همکاری کند جاسوس و خائن به آرمان ملت فلسطین است. تشکیلات خودگردان فلسطین اثبات کرده که از طریق همکاری با اشغالگران صهیونیست به دنبال به آتش کشیدن نوار غزه و نابود کردن مردم فلسطین است. شمار زیادی از فلسطینیان به بهانه هماهنگی های امنیتی تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند. خیانت تنها کلمه برای توصیف هماهنگی امنیتی با صهیونیست هاست.
یونس الاسطل نماینده مجلس قانونگذاری فلسطین گفت: همکاری امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی به معنای خیانت و مزدوری برای دشمن صهیونیستی است. چرا باید این تشکیلات موضوعات امنیتی ملت فلسطین را در اختیار دشمن صهیونیستی قرار دهد. به دلیل این هماهنگی های امنیتی بوده است که صهیونیست ها از اماکن فرماندهان گروه های مقاومت مطلع شدند و این گروه ها را هدف قرار دادند و نیروهای آن را بازداشت کردند. تشکیلات خودگردان فلسطین در چارچوب هماهنگی های امنیتی خود با صهیونیست ها شماری از رزمندگان مقاومت را در خانه های خود به شهادت رسانده است. هماهنگی امنیتی با صهیونیست ها حرام شرعی است. دین اسلام هرگز نمی پذیرد که یک فرد مسلمان در سنگر دشمن صهیونیستی حضور داشته باشد. در صورتی که این همکاری های امنیتی با صهیونیست ها نبود صدها نفر از شهروندان و رزمندگان مقاومت فلسطینی بازداشت نمی شدند.
هر مزدوری اطلاعات امنیتی نیروهای مقاومت را شامل توان تسلیحاتی در اختیار دشمن قرار می دهد. حتی این همکاری امنیتی منجر به جمع آوری اطلاعات از وزارتخانه ها و نهادهای دولتی در نوار غزه و خانه های رزمندگان شده است. بازداشت برخی از افراد در نوار غزه نشان داده است که این افراد اطلاعات جمع آوری شده خود را در اختیار سازمان اطلاعات تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی قرار دادند و بر اساس این اطلاعات بود که دشمن صهیونیستی مواضع نیروهای مقاومت را در غزه هدف قرار داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)