فرآوردههای غذایی در فارس در طول ماه رمضان توسط ناظران استاندارد فارس نظارت و بازرسی میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز فارس، مدیر کل استاندارد فارس گفت: طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان بر چهار قلم کالای اساسی شامل مواد گوشتی و لبنی، شکر و روغن با آغاز ماه رمضان در در حال انجام است. مرتضی رهنما گفت: در قالب این طرح نظارت بر قنادیها که مصرف کننده عمده شکر، روغن و آرد هستند در حال انجام است. وی افزود: همه مواد اولیه زولبیا و بامیه شامل شکر، روغن، آرد و جعبه مقوایی آن شامل استاندارد اجباری هستند و بازرسان اداره استاندارد با حضور در قنادیها، بر مصرف این اقلام نظارت میکنند.