• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۵۴۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

عرضه گوشت گرم قرمز در 200 فروشگاه و میادین میوه و تره بار

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: گوشت گرم قرمز با قیمت مصوب تنظیم بازار در ۲۰۰ فروشگاه و میادین میوه و تره بار توزیع می‌شود.

عرضه گوشت گرم قرمز در 200 فروشگاه و میادین میوه و تره بار
علیرضا، ولی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به اینکه گوشت گرم قرمز در چهار روز گذشته در میادین میوه و تره بار، فروشگاه‌های شهروند و افق کوروش عرضه شده است، افزود: گوشت گرم قرمز در برخی میادین و فروشگاه‌ها که هزینه حمل و نقل و هزینه مباشران پایین‌تر است با قیمت هر کیلو ۳۰ هزار و ۵۰۰ تا ۳۱ هزار و پانصد تومان توزیع می‌شود و در برخی مناطق که در فاصله دورتری از محل مرکزی توزیع قرار دارند و هزینه حمل و نقل و مباشران توزیع نیز بیشتر است با قیمت هر کیلو ۳۳ هزار تومان به فروش می‌رسد.
وی درباره علت بالابودن قیمت گوشت گفت: باتوجه به میزان مناسب بارش در فصل بهار دامداران دام خود را برای پرواربندی مدت بیشتری در مراتع برای چرا نگهداری کردند این مساله سبب شد گوشت کمتری به بازار عرضه شود.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام افزود: این شرکت به منظور جلوگیری از روند افزایش قیت گوشت قرمز در بازار داخل و همزمان با افزایش تقاضا در ماه مبارک رمضان گوشت گرم قرمز را از کشورهای استرالیا، نیوزلند و کشورهای گرجستان، قزاقستان و قرقیزستان وارد کرد.
ولی گفت: هم اکنون شرایط ذخیره گوشت قرمز منجمد و گرم خوب است و دام تولید داخل نیز از نیمه خرداد وارد بازار می‌شود.
وی افزود: امروز ۵ هزار لاشه گرم قرمز وارد بازار شد و در روزهای گذشته نیز ۳ هزار لاشه به بازار عرضه شده است.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: تاکنون ۵۰۰ هزار تن گوشت گرم قرمز وارد کردیم.
ولی درباره بازار گوشت مرغ نیز افزود: بازار گوشت مرغ در دو سال گذشته نوسان چندانی نداشته است درحالیکه در سال ۹۲ برای تامین نیاز بازار گوشت مرغ از کشور ترکیه و دیگر کشور‌ها وارد شد.
وی گفت: هم اکنون در کشور دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود که ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تن آن مازاد بر نیاز است.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام افزود: برای مدیریت بازار در زمانهای افزایش عرضه مازاد را جمع آوری و ذخیره سازی کردیم و در زمان افزایش تقاضا ذخیره را با قیمت مناسب وارد بازار کردیم تا تعادل ایجاد شود.
ولی گفت: در دو سال گذشته قیمت گوشت مرغ ۷ تا ۸ درصد نوسان داشته و کمتر از نرخ تورم بوده است.
وی افزود: برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان ۲۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور توزیع شده است.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: شهروندان می‌توانند گوشت گرم قرمز را در میادین میوه و تره بار مجیدیه، لواسانی، زرگنده، اختیاریه، آزادگان، ولنجک، لویزان، صادقیقه، سامان شهید قندی، جلال آل احمد، سهروردی، قصر، معلم، ابوذر، ایثار، غیبی، پروین، مهستان، هروی و اکباتان را با قیمت مصوب تنظیم بازار تهیه کنند.
ولی افزود: همچنین گوشت گرم قرمز در فروشگاه‌های شهروند بیهقی، آزادگان، نفت، بهرود، ایران زمین، بوستان، صادقیه، جنت آباد، المپیک و جلال آل احمد که قصابی دارند نیز عرضه می‌شود.

۲۰۰ هزار تن نهاده دامی با قیمت تنظیم بازار عرضه شده است

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: تاکنون ۲۰۰ هزار تن نهاده ذرت، کنجاله سویا و جو با قیمت مصوب به منظور تنظیم بازار و تامین نیاز مرغداران و دامداران برای توزیع در اختیار چهار تشکل و اتحادیه بزرگ قرار گرفته است.
علیرضا، ولی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، با اشاره به اینکه هفته گذشته شاهد افزایش قیمت نهاده‌ها از سوی بخش خصوصی بودیم، افزود:
در پی افزایش قیمت ذرت و کنجاله سویا که ازسوی برخی عوامل در بخش خصوصی انجام شد با توافق چهار اتحادیه اصلی و بزرگ دامداران و مرغداران به هر کدام از اتحادیه‌ها ۵۰ هزار تن نهاده تحویل شد تا با قیمت مناسب در بین دامداران و مرغداران توزیع کنند.
وی گفت:: نهاده‌ها در اختیار بخش خصوصی و وارد کنندگان است و شرکت پشتیبانی امور دام به عنوان تنظیم کننده بازار موظف است برای ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا و قیمت نهاده‌ها با توزیع ذخایر خود وارد بازار شود و بازار را مدیریت کند.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی مجوز انحصاری برای شخص یا اشخاص خاص صادر نمی‌کند بلکه افراد شامل دامداران، مرغداران، اتحادیه تشکل‌ها و بخش خصوصی می‌توانند برای واردات اقدام کنند و صدور مجوز در انحصار افراد نیست.
علیرضا، ولی افزود: هم اکنون ذخیره مناسبی برای تامین نهاده‌های مورد نیاز دامداران و مرغداران در شرکت پشتیبانی امور دام موجود است که بخشی از آن برای مدیریت بازار و جلوگیری از روند افزایش قیمت‌ها که در هفته گذشته شاهد بودیم وارد بازار شد.
وی تاکید کرد: افزایش قیمت نهاده‌ها در نتیجه اقدام بخش خصوصی بود و قیمت ذرت و کنجاله در بازار داخل و بازار جهانی نیز افزایش نداشت.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: با توزیع نهاده‌های ذرت و کنجاله از دو روز پیش شاهد کاهش ۱۰ درصدی قیمت بودیم.
وی افزود: قیمت هر کیلوگرم ذرت برزیلی در تاریخ چهاردهم فروردین ۸۵۵ تومان و هر کیلو ذرت اوکراینی ۶۸۰ تومان بود، این عدد در هفته پیش به ترتیب به ۹۰۰ و ۷۸۰ تومان رسید، اما امروز کاهش یافته و هر کیلو ذرت برزیلی ۷۶۰ تومان و ذرت اوکراینی نیز به ۶۶۰ تومان رسیده یعنی ۷ درصدی ارزان‌تر شده است.
وی خطاب به مرغداران و دامداران گفت:: به علت ورود شرکت پشتیبانی امور دام به بازار، قیمت‌ها متعادل است و هیچگونه نگرانی وجود ندارد و میزان ذخایر هم کافی است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام افزود: دامداران و مرغداران می‌توانند نهاده‌های مورد نیاز خود را از اتحادیه‌ها و تشکل‌ها با قیمت مصوب تهیه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
محوطه ارگ سلطانیه زنجان ، نیازمند احیا و مرمت
لرستان میزبان نشست کانون های طلاب هلال احمر
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
وداع با دده موسلوم؛ نغمه‌های فاخر آشیقی جاودانه ماند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن دانشگاه‌های استان سمنان تا پایان هفته
برگزاری همایش تخصصی سرمایه گذاری با عنوان «آینده‌ای که می‌سازیم» درقم
مصاف چوکا تالش و اسپاد تهران در ایستگاه هفتم لیگ دسته دوم فوتبال
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه
علوی: تکلیف حضور در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فردا مشخص می‌شود
برگزاری مسابقه نقاشی در تبریز
تمدید تعطیلی فرهنگسرا‌های کیش تا جمعه ۱۳ آذر
سال گذشته مانور پدافندی بامحوریت مراکز هسته‌ای در قم برگزار شد
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آذر در یک نگاه
چاپ کتاب مجموعه بازی‌های آموزشی در آباده
تعطیلی یک دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در رشت
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان؛ ۱۱ و ۱۲ آذر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
پیش بینی هواشناسی هرمزگان دهم آذر ماه
ارائه خدمات توانبخشی به سالمندان و معلولان آذربایجان شرقی
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)