کتابخانه فاطمه ها همچنان در مسیر توسعه
شمار کتابخانه های موسوم به فاطمه ها در مناطق محروم استان کرمان به پنج کتابخانه رسید.
به گزارش
خبر گزاری صداوسیما موسس کتابخانه فاطمه های روستای دهکهان کهنوج استقبال جوانان روستایی از فعالیت کتابخانه فاطمه ها را چشمگیر توصیف کرد و گفت:با مشارکت جوانان روستایی ،حامیان و اعضا و موسسین کتابخانه فاطمه ها ، تا کنون 5 کتابخانه روستایی در کهنوج و فهرج راه اندازی شده است.

وی افزود مکان و فضای کتابخانه های تاسیس شده راروستاییان و تجهیزات آنها همچون میز و صندلی را گروهی از حامیان تامین کرده اند
موسس کتابخانه فاطمه ها با تشکراز کمک نهادها و خیران گفت: اخیرا آستان قدس رضوی 5 هزار جلد کتاب به این کتابخانه اهدا کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد امسال 5 باب دیگر کتابخانه فاطمه ها درمناطق محروم راه اندازی شود.
میرشکاری تعداد کتب موجود در کتابخانه فاطمه های دهکهان را 14 هزار جلد برآود کرد و گفت: این کتب که بیشتراهدایی هستند بین کتابخانه های زیرمجموعه فاطمه ها در استان توزیع میشود.
موسس کتابخانه فاطمه ها استفاده از بستر فضای مجازی برای رونق و تاثیرگذاری کتابخانه فاطمه ها در منطقه و کشور را از دلایل موفقیت کتابخانه دانست و گفت:طی یکماه اخیر 5 کتابخانه جدید ایجاد شده و شمار اعضا نیز از 300 به هزارو500 نفر افزایش یافته است.
کتابخانه فاطمه ها 5 سال پیش به همت آقای میرشکاری سرباز معلم مستقر در روستای دهکهان و عضویت سه دختر خانم که نام همه آنها فاطمه بود ، شروع بکار کرد.