پخش زنده
امروز: -
تولید گوشت قرمز و سفید در اندیمشک 10 درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما
مرکزخوزستان،مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک اظهار داشت : در سه ماهه نخست امسال
یک هزار و 480 تن انواع گوشت قرمز و سفید در این شهرستان تولید شد که نسبت به مدت مشابه
سال قبل 10 درصد افزایش داشته است.
سید هدایت موسوی افزود : از این میزان 340 تن گوشت قرمز آماده طبخ بوده است که شامل 75 تن گوشت گوساله و گاو و 265 تن گوشت گوسفند می باشد.
وی ادامه داد : همچنین یک هزار و 140 تن گوشت مرغ نیز در مرغداری های این شهرستان تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک بیان داشت : این میزان گوشت از یک هزار و 340 واحد سنتی و صنعتی دام سنگین ، 2 هزار و 800 واحد پرورش سنتی و صنعتی دام سبک و 27 مرغداری فعال در سطح شهرستان بدست آمده است.