• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۸۳۲۹۶
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۵
اقتصادی » مسکن

ایران به مسیر هوایی پیشرو در منطقه و جهان تبدیل می شود

مشاور وزیر راه و شهرسازی گفت: برای پیشبرد طرح های زیر ساختی در وزارت راه وشهرسازی به دنبال جذب سرمایه گذاری داخلی، خارجی و مشترک به روش های متنوع هستیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛  غلامرضا سلامی  به مناسبت هفته دولت در شرح اقدامات وزارت راه و شهرسازی؛ اظهار داشت: خرید بزرگ  این وزارتخانه در بخش هوایی به خوبی پیش می رود به گونه ای که چند فروند از هواپیماهای خریداری شده در یک سال اخیر تحویل «هما» شد و تا آخر سال جاری نیز  تعدادی دیگر به طرف ایرانی تحویل می شود.
وی با بیان اینکه انتظار داریم با تحویل کامل هواپیماهای خریداری شده خط ملی هوایی کشور بازسازی شود؛ خاطر نشان کرد: هدف این است که «هما» بار دیگر به عنوان یک خط هوایی پیشرو در منطقه و جهان شناخته شود.
سلامی در ادامه  با اشاره به الحاق یک ترمینال دیگر به فرودگاه امام خمینی(ره)؛ گفت: با این اقدام ظرفیت جابجایی مسافر در این فرودگاه به چهار و نیم میلیون نفر در سال افزایش می باید.
به گفته مشاور وزیر برنامه بعدی در فرودگاه امام(ره) ایجاد شهر فرودگاهی است.
وی در این باره اظهار داشت: این برنامه در مرحله تهیه نقشه و فراخوان قراردارد که امیدوار هستیم با اجرای آن طی چند سال آینده ظرفیت جابجایی در فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) به رقم 40 میلوین نفر مسافر در سال برسد تا  در بازار بین المللی هوایی با رقبای منطقه ای رقابت کنیم.
سلامی ضمن تاکید بر این مسئله که فرودگاه های بزرگ کشور مانند مشهد، شیراز و اصفهان نیز در برنامه توسعه قرار دارند؛ تصریح کرد: امیدواریم با خرید هواپیماهای کوچک و کوتاه بردی که چند فروند از آنها نیز تحویل شده و مشغول به کار هستند، فرودگاه های کوچک و کمتر توسعه یافته نیز احیا شوند.
مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور حسابرسی؛ نقبی نیز به بخش راه آهن زد و با اعلام این مطلب که توسعه راه آهن نه فقط اولویت وزارت راه بلکه اولویتی ملی است؛ ادامه داد: در این بخش در وهله اول به دنبال دو خطه سازی مسیرهای پرترافیک ریلی هستیم.
خط یزد، تهران- اصفهان و تهران- مشهد از جمله خطوطی است که به گفته سلامی پذیرای بیشترین بار و مسافر هستند که طرح های توسعه در آنها آغاز شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه با اجرای برنامه های توسعه ای در حوزه راه آهن پنج استان دیگر نیز به شبکه سراسری راه آهن متصل خواهند شد، افزود: استان گیلان، همدان و کرمانشاه از این استان ها هستند که خط کرمانشاه قرار است با اتصال به خط آهن عراق در این بخش به شبکه منطقه ای متصل شود.
سلامی همچنین اشاره ای نیز به تنگاه های مالی و اعتباری به دلیل کمبود منابع دولتی در مسیر اجرای پروژه های زیر ساختی پرداخت و تصریح کرد: برای رفع این چالش ها و برای پیشبرد طرح های زیر ساختی در وزارت راه وشهرسازی مهمترین برنامه جذب سرمایه گذاری داخلی، خارجی و مشترک به روش های PPP و BOT است.
به گفته وی این روش ها در تمام بخش های دریایی، هوایی و زمینی به کار برده خواهند شد.
سلامی در گفتگو با شبکه  اطلاع رسانی  جامعه دریایی ایران (مانا) در میان اظهارتش در پاسخ به این سوال که برخی نسبت به مشارکت خارجی در طرح های وزارت راه شبهاتی وارد کرده اند مثلا در مزایده اپراتوری بندر شهید رجایی گفته شده که الزام طرف ایرانی به داشتن شریک خارجی، دست ایرانی ها را ذیل خارجی قرار می دهد؛ موکدا گفت: به هیچ وجه چنین نیست چرا که شرکت های خارجی برای حضور در بنادر ایران بسیار راغب هستند.
وی با اعلام این مسئله که متاسفانه شرکت های ایرانی به دلیل فراهم نبودن زمینه رشد طی سال های اخیر، آنقدر توانمند نیستند که به تنهایی بتوانند بندر بزرگی مانند شهید رجایی را ضمن اداره توسعه دهند؛ خاطر نشان کرد: طرف خارجی برای جذب بازار بین المللی و در کمک به بنادر ایران برای رقابت با رقبای منطقه ای در این بنادر سرمایه گذاری می کنند.
مشاور آخوندی در پایان سخنانش پایان نیافتن پروژه های آزاد راه تهران- شمال و راه آهن قزوین- رشت که قرار بود در دولت یازدهم نهایی شوند را از جمله برنامه های مهم محقق نشده اعلام کرد و افزود: امید داریم که هردوی این پروژه ها تا پایان سال جاری و در دولت دوازدهم به بهره برداری کامل برسند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آذر ۱۴۰۴)
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در مناطقی از تبریز
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشنگتن برای فشار بر کاراکاس
ارائه خدمات توانبخشی و حمایتی به سالمندان و افراد دارای معلولیت آذربایجان شرقی
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
درخشش تیم دارت بانوان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آذر ۱۴۰۴
کمک به اقتصاد خانواده با تولید سالانه ۳۱۵ تن قارچ
نظارت ۲۰۰ ناظر بر ساخت و ساز مسکن روستایی زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اعزام ۲۰۰ دانش آموز ازنایی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز لیگ برتر فوتسال کارگران کشور در تبریز
نشست هم افزایی با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های لرستان
هوای تبریز ناسالم برای همه گروه‌ها
برگزاری هجدهمین دوره جشنواره حرکت در تبریز
سومین نمایشگاه بزرگ آثار هنر‌های تجسمی هنرمندان پیشکسوت به پایان رسید
درخشش کاراته‌کا‌های کیش در مسابقات شوتوکان شوتوکاپ خلیج فارس
فعالیت مرکز توانمندسازی معتادان بهبود یافته در خرم‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ آذر ۱۴۰۴
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)