• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۵۶۳۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۳
ورزشی » توپ و تور
سعادتمند:

اتحادیه باشگاه ها نباید هم عرض سازمان لیگ والیبال باشد

مدیرعامل باشگاه بانک سرمایه گفت: با تشکیل اتحادیه باشگاه ها در والیبال موافقم اما این موضوع اهداف و برنامه های خاصی را باید دنبال کند.

اتحادیه باشگاه ها نباید هم عرض سازمان لیگ والیبال باشداحمد سعادتمند در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: احساس می کنم تشکیل اتحادیه باشگاه ها مقوله قابل قبول و خوبی باشد چرا که این سازمان مستقل روی منافع و مشکلات باشگاه ها تاثیرگذار خواهد بود. البته باید این نهاد با هماهنگی فدراسیون فعالیت خود را ادامه دهد تا وجهه قانونی داشته باشد.

وی گفت: قبل از تشکیل اتحادیه باشگاه ها باید شرح وظایف و اهداف آن به طور دقیق و فنی مورد بررسی قرار بگیرد تا از موازی کاری با برنامه های فدراسیون جلوگیری شود. اگر این فعالیت ها هم عرض باشد به طور حتم عملکرد اجرایی اتحادیه ها غیرقانونی خواهد بود.

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی بانک سرمایه در ادامه یادآورشد: اتحادیه باشگاه ها باید با هماهنگی فدراسیون والیبال و سازمان لیگ تشکیل شود تا برنامه ها و تصمیماتش ضمانت اجرایی داشته باشد تنها در این صورت است که می توان امیدوار بود که اتحادیه می تواند بار زیادی را از مشکلات لیگ باشگاهی والیبال ایران بردارد.

سعادتمند افزود: هم اکنون شاهد هستیم که در اکثر کشورهای بزرگ دنیا که صاحب والیبال حرفه ای و سطح بالا هستند اتحادیه باشگاه ها باقدرت بالا فعالیت کرده و به خوبی از حق و حقوق بازیکنان، مربیان و دیگر افراد فعال در این رقابت ها دفاع می کند.

وی گفت: در حال حاضر در لیک برتر والیبال ایران بسیاری از باشگاه ها را شاهد هستیم که در مسابقات حاضر می شوند اما به هیچ عنوان به تعهدات خود که در ابتدای فصل در قرارداد ثبت کرده اند به هیچ عنوان عمل نمی کنند، علاوه بر آن یکسری اتفاقات دیگر هم وجود دارد که هم فدراسیون و هم مربیان را درگیر خود کرده است که باید به سرعت برطرف شود به طور مثال در لیگ امسال تیم گنبد همه رقبای خود را به خاطر بی برنامگی تاکنون تحت تاثیر قرارداده است.

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی بانک سرمایه در ادامه افزود: اگر اتحادیه باشگاه هایی وجود داشت پیش از این که با حضور گنبدی ها در رقابت های لیگ برتر موافقت شود به طور دقیق استعلام مالی از آن ها گرفته و در اختیار مسئولان سازکان لیگ و فدراسیون قرار داده می شد تا اگر مشکل خاصی وجود دارد با حضور آن ها در این رقابت های سطح بالا و حرفه ای جلوگیری شود.

سعادتمند گفت: این اتحادیه می تواند به تیم های مشکل دار در والیبال کمک هم کند البته بازهم تاکید می کنم که استقلال سازمان لیگ نباید با وجو د این اتحادیه از بین رود و برنامه های این 2 مجموعه، هم عرض یکدیگر باشد چرا که موازی کاری به ضرر ورزش حرفه ای است.

وی افزود: تشکیل اتحادیه با نظارت دقیق فدراسیون می تواند در ارتقاء​ فعالیت های بخش خصوصی کمک بزرگی کند اما ارجحیت تشکیل اتحادیه نظارت عالیه وزارت ورزش و فدراسیون والیبال است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)