• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۱۱۶۸۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۲
بین الملل » اروپا

زندگی حمید معصومی نژاد در ایتالیا کتاب شد

آلساندرا مولاس نویسنده ایتالیایی کتابی درباره حمید معصومی نژاد خبرنگار صداوسیما در رم و ماجرای زندانی شدن وی در سال 2010 میلادی نوشته است.

زندگی حمید معصومی نژاد در ایتالیا کتاب شدبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از رم ؛ «من مامور ارشد اطلاعاتی نیستم...واقعیت های پنهان...با من به زندان رم بیائید» ، عنوان کتابی است که «آلساندرا مولاس» ، روزنامه نگار و نویسنده ایتالیایی درباره حمید معصومی نژاد، خبرنگار صدا و سیما در رم وماجرای زندانی شدن وی در سال 2010 میلادی نوشته است .
«مولاس » درباره این کتاب می نویسد: « حمید خبرنگاری حرفه ای و فردی صبور و راسخ است که با وجود گذشت 7 سال از دستگیری و زندانی شدنش همچنان با حفظ سکوتی زاهدانه در ارتباط با این پرونده، امیدوار است که دستگاه قضایی ایتالیا بالاخره بی گناهی او را روشن کند. نویسنده با نگاشتن کتابی استوار بر روزنامه نگاری تحقیقی، پس از بررسی آنچه تا کنون در این ارتباط مطرح شده ، با تلاش زیاد موفق شده برای نخستین بار با حمید معصومی نژاد مصاحبه ای اختصاصی انجام دهد که از خلال آن، پرده از جنبه های مختلف این ماجرا برداشته می شود و نور جدیدی به آن می تابد.
آلساندرا مولاس که نوشتن کتاب را از بیش از یک سال پیش شروع کرده است ، می گوید : « من به همراهی حمید معصومی نژاد، از آن سالهای دور عبور کردم و تمامی مدارک موجود و مرتبط با پرونده و اتهامات نسبت داده شده به وی را که یکی از موارد سنگین آن مامور ارشد اطلاعاتی بود، مطالعه کردم.»
وی در ادامه می گوید :" من با تلاش زیاد موفق شدم برای بازسازی واقعی ماجرا از کمک معصومی نژاد برخوردار شوم که پس از دستگیری و زندانی شدن و تحمل شرایط سخت و تحمل دو ماه حبس در سلول انفرادی ، آن هم در پائین ترین وضعیت رعایت حقوق بشر، تفکرات و احساسات خود را در این رابطه بیان می کند.
از خلال سطور این کتاب می توان به تراژدی فردی پی برد که با علم و اعتقاد به بی گناهی خود مجبور است با بیرحمی و سنگدلی و ظلم زندان روبرو شود و امروز نیز پیامدهای این ماجرا همچنان بر زندگی وی سنگینی می کند، پرونده همچنان در دادگستری گشوده مانده و جلسات محاکمه دادگاه به بهانه های مختلف به تعویق می افتد.
بسته شدن یک جانبه و بدون ارائه دلیل حساب بانکی اش در « بانک ملی کار» که سالهای زیادی در آنجا حساب داشت و خودداری « بانک پوپولاره دی سوندریو»، که از سالها پیش با بانک های ایرانی همکاری دارد نیز از گشودن حساب برای وی از جمله پیامدهای اخیر این پرونده به شمار می آید».
نویسنده کتاب «من مامور ارشد اطلاعاتی نیستم...واقعیت های پنهان...با من به زندان رم بیائید» یادآوری می کند: «حمید معصومی نژاد با وجود این مشکلات به کار و زندگی در ایتالیا ادامه می دهد. این خبرنگار ایرانی نه تنها در کشورش در نزد مردم از شهرت و محبوبیت فراوانی برخوردار است بلکه در ایتالیا نیز تا اندازه زیادی شناخته شده و از احترام همکاران ایتالیایی و خارجی اش برخوردار است که شماری از آنها با کمال میل حاضر شده اند در مورد این خبرنگار پرتلاش ایرانی در این کتاب اظهار نظر کنند.»
نویسنده ایتالیایی در این کتاب با ذکاوت واقعیات و تناقض های موجود در نظام غرب را که این بار در قالب اتهاماتی پوشالی به یک خبرنگار ایرانی ظاهر شده در برابر خواننده قرار می دهد و او را به تامل و تلاش برای یافتن حقیقت ترغیب می کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرکرد و بلداجی سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
کتاب «۴ شبهه ۴ پاسخ» منتشر شد
نظارت ویژه بر توزیع مرغ منجمد در ارومیه
استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی گامی مهم به سوی انرژی پایدار
صفحه نخست روزنامه‌های هرمزگان ۱۰ آذر ۱۴۰۴
رزمایش «سهند ۲۰۲۵» برگزار می‌شود
توزیع ۵۰ مرحله شیر رایگان در مدارس لرستان
آموزش و پرورش نقشی مهم در نهادینه‌سازی مصرف بهینه گاز دارد
برپایی نمایشگاه تولیدات پوشاک ایرانی – اسلامی در مروست
صدور کیفرخواست پرونده کلاهبرداری بورسیه دانشجویان در گلستان
روایت کوهنوردان خدابنده ای از سپیده‌دم
تاریخ‌سازی رزمی‌کاران کردستانی در مسابقات جهانی پاهویوت
دستگیری سه شکار چی غیر مجاز پرندگان وحشی در دزپارت  
بدون الگوی عملی در مدارس، آموزش مصرف صحیح گاز بی‌اثر است
کشف ۱۵۵ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی قاچاق در مشهد
دستگیری شش سارق طلافروشی های کیش
برکناری رسول خطیبی از هدایت مس رفسنجان
عبورظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از مرز ۳ مگاوات
ثبت بیش از ۴۶۶ هزار سفر در پایانه بار بندر امام خمینی
نماز باران در اردبیل اقامه می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
عاقبت پشت کردن به وطن
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)