• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۷۷۲۹۵
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳
بین الملل » غرب آسیا
درپي آشوبگري هاي چند روز اخير در برخي از شهرها؛

مردم ايران فتنه هاي بزرگتر را ناکام گذاشته اند

مردم ايران از زمان پيروزي انقلاب اسلامي بسياري از فتنه ها و توطئه هاي بزرگ تر از رويدادهاي چند روز اخير را ناکام گذاشته اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما شبکه الاتجاه گزارش داد از زمان پيروزي انقلاب اسلامي در ايران، مردم ايران بسياري از فتنه ها و توطئه هاي بزرگ تر از رويدادهاي چند روز اخير را ناکام گذاشته اند.
الاتجاه گفت: تظاهرات علیه آشوبگران سراسر ايران را فرا گرفت. در اين تظاهرات شعارهايي در مخالفت با دخالت هاي خارجي سر داده شد و تظاهرکنندگان خواستار آن شدند تا مردم گرد رهبري خردمند خود بيايند.
محمد الشيخ خبرنگار الاتجاه از تهران گزارش داد: به محض آنکه  اعمال اغتشاشي در ايران پايان يافت تظاهراتي ضد آن آغاز شد. شهرها و استان هاي اهواز، ايلام، خرم آباد، کرمانشاه، گرگان و بوشهر صحنه تظاهرات گسترده خودجوش براي محکوم کردن آشوبگري و درخواست براي مجازات عوامل آن بود. شرکت کنندگان در اين تظاهرات شعارهاي «مرگ بر آمريکا»، «مرگ بر اسرائيل» و «مرگ بر آل سعود» و همچنين «مرگ بر فتنه گران» سر دادند و منظور آنها کساني است که از اغتشاش گران در کشورشان حمايت مي کنند.

آنها بار ديگر با جمهوري اسلامي و راه ولايت فقيه بيعت کردند.
يکي از شرکت کنندگان در اين تظاهرات گفت: ما هميشه پشتيبان رهبرمان هستيم و هر چقدر که براي ما هزينه داشته باشد ايشان را در دفاع از انقلاب اسلامي مان نااميد نخواهيم کرد.
ديگر تظاهرکننده هم اظهار کرد: آنچه که اکنون مي بينيد نمايانگر مردم ايران است و ما از هر کسي که آشوب و هرج و مرج به پا کند بيزار هستيم.
يکي ديگر از شرکت کنندگان گفت: ما اينجا به ميدان آمده ايم تا بار ديگر با رهبرمان بيعت کنيم و به هيچ کسي اجازه نخواهيم داد به انقلاب اسلامي مان ضربه وارد کند.
خبرنگار در ادامه افزود: به نظر مي آيد مسئولان ايران براي حفظ و نگهداري انقلاب اسلامي شان در برابر هر گونه توطئه اي ضد کشور به اين صحنه ها و تظاهرات اميد بسته اند. اين موضوع در سخنان آيت الله سيد علي خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي آشکار بود که در آن از شجاعت، فداکاري و ايمان مردم قدرداني کرد؛ مردمي که عادت دارند با هوشياري، ثبات و توانايي شان در تشخيص حق از باطل با توطئه هاي دشمن مقابله کنند.
يکي ديگر از تظاهرکنندگان گفت: اعتراض و انتقاد در ايران ممنوع نيست و اعتراض ها براي اصلاح اوضاع اقتصادي موضوعي طبيعي بود. ما از اين گونه اعتراض ها حمايت مي کرديم تا اينکه معلوم شد برخي تلاش مي کنند براي اهداف سياسي خود از اين اعتراض ها بهره برداري کنند.
ديگر شرکت کننده هم تصريح کرد: نه آمريکا و نه غير آمريکا نمي توانند ميان ما فتنه ايجاد کنند. آنها بارها تلاش کرده اند اما مانند امروز شکست سنگيني خوردند.
يکي ديگر از تظاهرکنندگان گفت: ما به آمريکا، عربستان سعودي و همه کساني که براي مان اشک تمساح مي ريزند مي گوييم شر خود را از ما دور کنند و به مشکلات داخلي خود رسيدگي کنند. مردم و دولت مان خودشان مشکلات خود را حل و فصل مي کنند.
خبرنگار گفت: اين تظاهرات در سايه درخواست هاي مردمي براي اعمال فشار بيشتر ضد حمايت هاي آمريکا، صهيونيست ها و سعودي ها از اقدامات آشوبگري در ايران برگزار مي شود و مردم خواستار آن هستند تا اغتشاشگران محاکمه شوند، با آنها سهل انگاري نشود و همچنين با هر گونه اعتراض هاي اغتشاشي که امنيت و ثبات کشور را هدف قرار مي دهد با مشت آهنين برخورد شود.
اين نخستين بار نيست که مردم ايران مي توانند در برابر کساني بايستند که تلاش کردند براي ضربه زدن به امنيت و ثبات کشور از اعتراض ها بهره برداري کنند.

تاريخ گواهی مي دهد که از زمان پيروزي انقلاب اسلامي، مردم ايران توانسته اند بسياري از توطئه ها و فتنه ها را ناکام بگذارند؛ فتنه هايي که از رويدادهاي چند روز گذشته در ايران بسيار بزرگ تر بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش تصادفات فوتی در لرستان
محفل انس با قرآن در خرم آباد
ادامه روند افزایشی دما در سمنان
کشف بیش از ۱۲ هزار مواد محترقه غیر مجاز در لاهیجان
تجلیل حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی با حضور علمای دین و مسئولین
قدردانی فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در تشییع پیکر شهید فتح‌الهی
احتمال بارش باران در چهارمحال و بختیاری
ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ (ویژه استعداد‌های درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی
افزایش ساعت فعالیت نانوایی‌های شهر رشت در ایام ماه مبارک رمضان
اخبار گوناگون از استان کردستان
پلیس تا پای جان حافظ امنیت مردم است
ورزشی‌های هشتم اسفند ماه در استان سمنان
دعوت ۳ دانش‌آموز کردستانی به تیم ملی هاکی
پیام مشترک مقامات ارشد استان در پی شهادت دو تن از دلاورمردان کرمانشاهی
اوقات شرعی اهواز، ۹ اسفند ۱۴۰۴
واکسیناسیون بیش از ۴۰۰ هزار نوبت سر دام در رضوانشهر
دو پنالتی شمس‌آذر گرفته نشد
رئیس‌کل دادگستری استان کرمان: پیگیر راه‌اندازی دادگاه عمومی در بخش چترود هستیم
بازدید استاندار کرمان از پروژه‌های شهری سیرجان و آغاز طرح استقبال از نوروز
شکست خیبر مقابل چادرملو در خرم آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عبدی به نشان برنز رسید
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
پیش بینی بارندگی برای مناطقی از شمال غرب کشور
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
۸ نیروی افغان در درگیری با پاکستان کشته شدند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)