• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۲۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۸
اجتماعی

مدیر عامل پست بانک : آغاز فعالیت نرم افزار جهانی مبادله مالی پستی در ایران

مدیر عامل پست بانک از فعال شدن نرم افزار جهانی مبادله مالی پستی در ایران خبر داد و گفت: نرم افزار با 2 کشور قطر و ویتنام تا سقف 10 هزار دلار برای حواله های خرد برقرار شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما خسرو فرحی مدیرعامل پست بانک در نشست خبری از صدور مجوز ۶ هزار باجه روستایی بانکی خبر داد و گفت: این مجوز پس از اینکه پست بانک به بانک مرکزی متعهد شده خدمات روستایی را به تمام بانک ها برساند ، ارایه شده است.
وی گفت: پس از سال ها بانک مرکزی مجوز قانونی فعالیت باجه های روستایی بانکی را صادر کرد و 6 هزار باجه روستایی مجوز گرفت.
فرحی از اعطای تسهیلات 400 میلیارد ریال به یک تولیدکننده تبلت کودکان پیرو تأکید وزیر ارتباطات خبر داد.
وی همچنین اعلام کرد: سقف پرداخت خودپرداز‌های پست‌بانک در روزهای باقی‌مانده از سال به 500 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
فرحی گفت که سال گذشته پست‌بانک سودده بوده و برای تحقق سود پیش‌بینی شده امسال نیز اظهار امیدواری کرد.
مدیر عامل پست بانک با بیان اینکه سرمایه شرکت دولتی پست‌بانک 3300 میلیارد ریال است، گفت: از این نظر شرکت رنج می‌برد و میزان سرمایه شرکت با مأموریت‌های آن تناسب ندارد که افزایش سرمایه پست‌بانک به 10 هزار میلیارد ریال پیش‌بینی شده است.
فرحی میزان مطالبات پست‌بانک را 6 هزار میلیارد ریال و در سطح میانگین نظام بانکی اعلام کرد و گفت: معوقات خرد نداریم.
مدیرعامل پست‌بانک با بیان اینکه طبق ابلاغیه بانک مرکزی این بانک، بانک توسعه تخصصی بخش ICT است، گفت: تأمین مالی واحدهای فعال در بخش ICT در این بانک انجام می‌شود همچنان که مجوزهای این کسب و کارها به عنوان وثیقه و تضامین تسهیلات مورد پذیرش قرار می‌گیرد.
وی از پرداخت 24 هزار میلیارد ریال تسهیلات خرد روستایی در این بانک و تفاهم با صندوق توسعه ملی برای پرداخت 500 میلیارد ریال تسهیلات به کسب و کارهای نوپا خبر داد.
فرحی در پاسخ به این سوال که وزارت ارتباطات هر سال بودجه‌ای برای کمیته وام وجوه اداره شده برای کمک به کسب و کارهای نوپا دارد اما گفته می‌شود وزارت ارتباطات به جای تخصیص این بودجه برای ایجاد اشتغال این اعتبار را در حساب پست‌ بانک نگه می‌دارد و از آن سود می‌گیرد ،‌گفت : بودجه کمیته وام وجوه اداره شده در اختیار وزارت ارتباطات قرار می‌گیرد و در کمیته‌ای که پست‌بانک نیز در آن عضو است طرح‌ها بررسی می‌شوند و بخشی از طرح‌ها که نیاز به حمایت داشته باشد از تسهیلات با شرایط دریافت آسان‌تر و نرخ ترجیهی این کمیته استفاده می‌کنند.
وی ادامه داد : این طرح‌ها به پست‌بانک معرفی می‌شوند و تسهیلات پرداخت می‌شود.
فرحی گفت :‌ قطعا این طور نیست و وزارت ارتباطات از این وجوه استفاده خوبی می‌کند و شاهد ایجاد کسب و کارهای کوچک به ویژه در حوزه محتوا هستیم و حجم قابل توجهی از منابع واگذار شده است.
مدیر عامل پست‌ بانک ادامه داد: سالانه به طور میانگین با مصوبه مجلس 1400 میلیارد ریال اعتبار برای این کمیته در اختیار بانک قرار می‌گیرد و تقریبا همه آن واگذار می‌شود که بخشی از این اعتبار تا مراحل قرارداد سپری شود نزد پست‌بانک باقی می‌ماند.
فرحی ادامه داد : به تناسب معرفی طرح‌ها تسهیلات پرداخت می‌شود و بخشی از منابع ممکن است نزد بانک بماند اما درصد و میزان آن قابل ملاحظه نیست.
وی خاطر نشان کرد: طبیعی است که ممکن است بخشی برای سال آینده باقی بماند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بلداجی وشهرکرد سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه کتاب در بندرخمیر
بازداشت عاملان درگیری مسلحانه در میدان ۱۶ نارمک
هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
اوج گیری ناپایداری‌های جوی در خراسان جنوبی
قزوین میزبان بخش پادکست دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» شد
هوای ناسالم کلانشهر مشهد در ۱۱ آذرماه، برای بیست‌ و پنجمین روز پیاپی
پایان آب‌گرفتگی محله مریم آباد یزد با پروژه ۱۰ میلیاردی
مرگ موتور سوار ۱۸ساله در نجف آباد
طرح ملی «جی‌نف» در شهر سیمینه بوکان کلید خورد
ثبت بیش از ۲۶ هزار درخواست صدور مجوز استان زنجان در درگاه ملی مجوزها
محموله‌های کمک پاسخگوی حداقل نیاز‌های غزه نیست
کشف ۱۳۰ تُن برنج احتکار شده در اصفهان
هفدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه آب در روستای کالیمانی مانه
مادورو سوگند وفاداری به مردم ونزوئلا یاد کرد
آغاز اجرای طرح ملی جی نف در سیمینه بوکان
سفال کلپورگان هنری هفت هزار ساله
رزمایش دوسالانه طرح اضطراری فرودگاه ها در ایلام
برنامه ریزی برای پرداخت ۵۰ هزار وام کم‌بهره برای مسکن محرومان
افزایش عمق داخلی سازی با اتکا به توان داخلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)