• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۹۲۴۵
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۲
تهران » ورزشی
روابط عمومی شهرداری منطقه 20

"علیرضا فغانی" سکان ورزش منطقه 20 را به دست گرفت

شهردار منطقه 20 طی حکمی علیرضا فغانی، کارمند رسمی شهرداری تهران؛ داور بین المللی فوتبال و شهروند شهرری؛ را به سمت رئیس اداره ورزش شهرداری این منطقه منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاري صداوسيما ،  سید احمد صفوی در مراسم معارفه مدیر جدید اداره ورزش این منطقه که با حضور رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران، مدیران و چهره های ورزشی شهرری برگزار شد، گفت: انتخاب علیرضا فغانی به عنوان مدیر اداره ورزش شهرداری منطقه 20 با لحاظ فاکتورهای مهمی همچون اهل ری، نام آور ورزشی و پرسنل شهرداری بودن، انتخاب شده است تا با شناختی که از ظرفیت های موجود شهرری و تعاملی که با ورزشکاران و پیشکسوتان دارد بتواند در توسعه ورزش این منطقه اثرگذار عمل کند.
 صفوی از خدمات ارزشمند بهنام ابوالقاسم پور قدردانی کرد و افزود: تعامل صمیمانه وی با جامعه ورزشی در رشد سرانه های ورزشی منطقه 20 و پیشبرد برنامه های این حوزه بسیار موثر بود که بر این اساس تصمیم بر این شد تا فرد جایگزین نیز از نام آوران این عرصه انتخاب شود.
شهردار منطقه 20 وضعیت سرانه ورزشی از نظر تعداد زمین های چمن، مجموعه های چندمنظوره، ورزش های آبی در شهر تهران را مطلوب ارزیابی کرد و توسعه زیرساخت های ورزشی و ترویج ورزش های همگانی را همچنان از اولویت های مدیریت شهری برشمرد.
محمد صادق حسنی رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران نیز در این مراسم گفت: پهلوانان ستون های معنوی هر جامعه هستند به خصوص شهرری که بر گرده های با رمق پهلوانانش سوار است و بایستی قدر پهلوانان را دانست.
حسنی حضور علیرضا فغانی به عنوان نخبه ورزشی در خانواده شهرداری را باعث افتخار برشمرد و افزود: ایشان با ورود به جامعه مدیران ورزشی، به صورت رسمی به خانواده مدیریت شهری پیوستند که پیشنهاد می دهیم با توسعه ورزش همگانی بتوانند سفیر این مقوله شوند.
وی همراهی با مردم را از صفات بارز بهنام ابوالقاسم پور به عنوان یکی از پهلوان ورزشی شهرری برشمرد و گفت: ایشان همچنان به شهرری تعلق دارند و امیدواریم با زحمات چهره های نام آور ورزشی، ورزشکاران شهرداری از گوشه نشینی و حاشیه نشینی نجات پیدا کنند.
ریئس سازمان ورزش شهرداری تهران یادآور شد: در تلاش هستیم تا با همفکری و همراهی ورزشکاران نام آور، بار سنگین ترویج نشاط و پویایی اجتماعی را به سرانجام خوبی برسانیم.
شهردار منطقه 20 ضمن قدردانی از خدمات بهنام ابوالقاسم پور و آرزوی موفقیت در سمت جدید، حکم مدیریت اداره ورزش شهرداری منطقه 20 را به علیرضا فغانی که پیش از این به عنوان پرسنل اداره ورزش معاونت اجتماعی شهرداری منطقه 20 فعالیت می کرد، اعطاء کرد.
بهنام ابوالقاسم پور با حکم رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران به سمت معاون سازمان ورزش شهرداری تهران منصوب شده است.
مراسم تکریم و معارفه مدیران اداره ورزش شهرداری منطقه 20 با حضور رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران، شهردار، مدیران ارشد و همکاران اداره ورزش شهرداری منطقه 20، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرری، پیشکسوتان و چهره های ورزشی و اعضاء هیئت فوتبال شهرری در سالن شهید تهرانی مقدم ساختمان مرکزی شهرداری منطقه برگزار شد.

 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
روایت نهفته شهادت در دل کوچه‌ای رو به آسمان
دیدار بی واسطه مردم با مسئولان پای میز خدمت در بوکان
تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است
جهان امروز نیازمند روایت‌های صادقانه، انسانی و دغدغه‌مند است
رفع تصرف ۵ هکتار از اراضی ملی شهرستان اشنویه
مادورو: هیچ امپراتوری قادر به زانو درآوردن ونزوئلا نیست
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
انتصاب محمد رستگار به سمت معاون توسعه و فناوری رسانه 
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
گیلان توان ایجاد اشتغالی فراتر از برنامه سالانه را دارد
گلایه تولید کنندگان از صدور بخش نامه‌های خلق الساعه
بررسی وضعیت آبی تالاب سولدوز نقده
تخته گاز خودروسازان مونتاژی در قیمت‌
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
انتقاد سخنگوی وزارت صمت از اختیارات شورای رقابت
سیمرغ بلورین در دستان برگزیدگان جشنواره فیلم فجر
افتتاح درمانگاه تأمین اجتماعی آبدانان
کشف محموله آرد غیرمجاز در سبزوار
کاهش نسبی دما در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)