• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۰۵۱۳
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۴
بین الملل » تحلیلی

مقام پاکستاني: حمله آمريکا به افغانستان جنگي انتقام‌جويانه بود

 به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما،مشاور امنيت ملي پاکستان تاکيد کرد حمله آمريکا به افغانستان جنگي انتقام جويانه بود.
به گزارش شبکه تلويزيوني الميادين، ناصر خان جنجوعه (Nasser Khan Janjua) در مصاحبه با اين شبکه، گفت: به اعتقاد من، جنگ افغانستان پس از حوادث يازدهم سپتامبر (سال 2001)، جنگي انتقام جويانه بود.
جنجوعه افزود: نظام طالبان پس از اين جنگ، فروپاشيد و پس از آن، همه سرمايه گذاري ها بر پيروزي در جنگ متمرکز بود. متاسفانه ما براي پيروزي در صلح در افغانستان، سرمايه گذاري نکرديم. اين در شرايطي است که بيش از چهل درصد از افغانستان در کنترل طالبان قرار دارد. بنابراين نتيجه اين جنگ، به اين صورت بوده است.
وي خاطر نشان کرد: اتهامات زيادي عليه پاکستان درباره حمايت از طالبان و شبکه حقاني مطرح شد. در دوره عجيبي از تاريخ مان قرار داريم. آمريکا از يک سو و ديگران ما را براي حمايت از طالبان سرزنش مي کنند، در حالي که طالبان هم ما را براي حمايت از آمريکا يا غير مسلمانان سرزنش مي کند. بنابراين هر دو طرف ما را سرزنش مي کنند. اتهامات زيادي درباره حمايت از طالبان به ما زده مي شود.
مشاور امنيت ملي پاکستان درباره توانايي هاي هسته اي کشورش گفت: ما ملزم به دفاع از خودمان هستيم. تنها هدف ما در دستيابي به توانايي هسته اي، دفاع از کشورمان و حاکميت ملي آن است. ما نمي توانيم بپذيريم، حاکميت ملي مان با تهديد روبرو باشد. همواره بر لزوم حفظ احترام متقابل تاکيد داشته ايم.
وي افزود: به علت شرايط افغانستان، امنيت منطقه اي بسيار شکننده است و اين مسئله را مردم درک نمي کنند. اين مسئله يک بُعد از نقض امنيت منطقه اي در جنوب آسيا و حتي براي همه منطقه است. بايد درک شود که پاکستان و هند دو کشور با شخصيت و توانايي راهبردي هستند و به همين علت نمي توانيم راه تماس بين خود را در هيچ شرايطي قطع کنيم. اين مسئوليت کشورهاي مترقي است که ارتباطات خود را حفظ کنند، اما متاسفانه ما بايد به علت حساسيت ها و کشمکش هاي مستمر دو کشور، بيش از آنچه ديگر کشورها در روابط عادي شان تلاش مي کنند،‌ تلاش کنيم. براي ما بهتر است که با يکديگر در ارتباط باشيم و مناقشه ها را حل کنيم و با عبور کردن از گذشته، نگاه ما به آينده باشد. به طور خلاصه، اگر نمي توانيم دوست باشيم، اجازه بدهيد دشمن يکديگر نباشيم، زيرا باعث نابودي هر دوي ما خواهد شد. آينده ديپلماسي پيش روي ما قرار دارد و ما همواره بر اهميت حفظ احترام متقابل و حفظ احترام ملي دو کشور تاکيد کرده ايم و همواره براي گفتگو درباره همه مسائل آمادگي داريم. متاسفانه هند همواره گفتگو را رد مي کند و بايد بگويم آنها توانستند روابط بين دو کشور را ناکام بگذارند. تبديل کردن اقيانوس هند به منطقه هسته اي، بازي بزرگي است. اين سياست توسل به زور و تلاش براي دستکاري در توازن هاي منطقه اي در اقيانوس هند و تسلط بر آن، از سوي آمريکا و هند اجرا مي شود. اين بازي به طور بسيار خطرناکي توسعه مي يابد و اين موضوع تاثير بسيار زيادي بر ثبات منطقه اي در شرايط فعلي و آينده دارد و در اين شرايط، جنگ به راه مي اندازيم و براي صلح سرمايه گذاري نمي کنيم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
افتتاح واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد در روستای (کهریزه محمودآباد) بوکان 
خشم مردم سومالی از توهین ترامپ
تشدید برخورد پلیس راهور گیلان با پارک خودرو‌ها در پیاده‌راه‌ها
شتاب‌گیری نوسازی روستا‌ها و پایان بازسازی مناطق زلزله زده خوی
نیوزویک: ضرورت پیگرد قانونی وزیرجنگ آمریکا به جرم جنایت جنگی
دانشگاه مهمترین نقطه قوت نظام اسلامی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در انتظار ابلاغیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)