• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۱۹۹۴
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی

هم‌افزایی نهادهای انقلابی، راهی برای دستیابی به افق تمدن اسلامی

رئیس مرکز رسانه دانشگاه امام حسین(ع) : اگر همه نهادهای انقلابی به سهم خودشان تصویر مطلوب از تمدن احصاءکنند و باسایر نهادهای درحرکت، هم افزایی کنند، این افق تمدنی برای ما کاملا روشن، شفاف وامیدبخش خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما در مصاحبه با رادیوگفت‌وگو اظهار کرد: بزرگ‌ترین تهدید در مسیر تمدن‌سازی، حرکت بر اساس شیوه‌ها و روش‌هایی است که طبق آن تمدن غرب شکل گرفته است، اگر شما عملا بخواهید بر اساس حرکتی که تمدن غرب را به شکل یک تمدن غالب در سطح بین‌المللی کرده، حرکت کنید، بعید می‌دانم که بتوانید آن تمدن نوین اسلامی را شکل دهید.
وی افزود: حرکت به سوی شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی نیازمند ایجاد یک تغییر ریل در روش، شیوه، ساختار و تغییر در سیستم‌های اداره یک جامعه دهید که مبتنی بر یک نگاه عمیق اسلامی باشد. در این میان بزرگ‌ترین تهدید آن است که از روش‌های غربی بخواهید خروجی تمدن اسلامی بگیرید. لذا تاکیداتی که سال گذشته رهبر انقلاب مبتنی بر نگاه جهاد کبیر داشتند، می‌تواند در همین فضا تحلیل شود. به نظرم اگر بخواهیم بگوییم یکی از ولاترین درجات جهاد کبیر چه چیزی است؟ می‌توانیم بگوییم تمدن نوین اسلامی شاید یکی از والاترین درجاتی است که پیامد آن تمدن‌سازی را حاصل می‌کند.
رئیس مرکز رسانه و جنگ نرم دانشگاه امام حسین(ع) ادامه داد: ما مبتنی بر حرکت‌هایی که در ۴۰ سال گذشته داشتیم، مشاهده می‌کنید هر جا مبتنی بر نگاه و تفکر عمیق اسلامی و نگاه انقلابیگری ورود کردیم، توانستیم به یک حرکت خیلی خوب و شکوفا دست پیدا کنیم اما آنجا که در فضای اقتباسی به تعبیری بومی نشده غربی را در ساز و کارهای خودمان دخیل کردیم، شکست خوردیم. لذا به نظرم اگر مراقبت کنیم که نگاه و حرکت ما مبتنی بر شیوه اسلامی باشد، می‌توانیم امیدوار باشیم که تمدن نوین اسلامی شکل بگیرد.
حسین ظفری گفت: بر همین اساس شاید بتوان با توجه به تجربه چهل سال گذشته انقلاب دورنمایی ترسیم کرد که طبق آن حرکت آینده را مبتنی بر یک نگاه هوشمندانه اصلاح کنیم و حتی تهدیداتی که می‌تواند پیش روی ما قرار بگیرد یا یک نگاه پیشگیرانه احصاء کنیم و برای آن برنامه‌ای هوشمندانه داشته باشیم. در این رابطه باید سوال کرد ایا با فرایندها و ساختارهایی که نهادهای انقلابی دارند می‌توان به سمت تمدن‌سازی حرکت کرد؟ آیا با همین ساختار می‌توانیم دولت اسلامی و تمدن بین‌المللی اسلامی را شکل دهیم یا نیاز به یک بازنگری و اصلاح و بروز رسانی دارد؟
وی افزود: به نظرم اگر همه نهادهای انقلابی هر کدام سهم خودشان را از تصویر مطلوب تمدن احصاء کنند و متناسب با آن سهم، اصلاح روش‌ها، سیستم‌ها و ساختارها داشته باشند و با سایر نهادهایی که در این مسیر در حال حرکت هستند، همافزایی خوبی ایجاد کنند، این افق تمدنی برای ما کاملا روشن، شفاف و به تعبیری امیدبخش است و بر همین اساس می‌توانیم تهدیداتی را که پیش روی ماست را دفع کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)