• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۴۷۴۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۱
بین الملل » تحلیلی

نيويورک تايمز؛ موفقيت مذاکرات دو کره، ترامپ را تحت فشار قرار مي دهد

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، روزنامه نيويورک تايمز در گزارشي به تحولات اخير در شبه جزيره کره پرداخت و نوشت: موفقيت مذاکرات دو کره باعث تحت فشار قرار گرفتن رئيس جمهور آمريکا مي شود.
در اين گزارش آمده است پس از برگزاري تئاتر سياسي که روز جمعه بين کره شمالي و جنوبي برگزار شد، به نظر مي رسد بايد در ارتباط با انگيزه هاي کيم جونگ اون رهبر کره شمالي يا مذاکرات پيش بيني شده اش با دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا طي چند هفته آينده، ابراز شک و ترديد يا نگراني کرد. فراتر از همه آن که، اين تماس ها در تضاد آشکار با لفاظي هاي ترسناک مرتبط با موضوع هسته اي در همين چند ماه پيش قرار دارند.
نشست کيم جونگ اون با مون جائه اين رئيس جمهور کره جنوبي باعث ايجاد اميدهايي در ميان مردمان کشوري شد که بيش از هفتاد سال است از يکديگر جدا شده اند. اقدامات نماديني هم انجام شد: سران دو کره قدم در خاک يکديگر نهادند، اقدامي که در سلسله کيم سابقه ندارد. سران دو کره همچنين با يکديگر دست دادند و در مکاني که جنگ کره در سال هزار و نهصد و پنجاه و سه به آتش بس ختم شد، به نشانه دوستي درخت کاشتند.
بيانيه پان مون جوم از سوي سران دو کشور امضا شد که بر اساس آن وعده داده شد بايد از دست تسليحات هسته اي در شبه جزيره کره خلاص شد و اين که در نهايت بايد در ارتباط با معاهده صلح گفتگو کرد.
حتي رئيس جمهور ترامپ هم از اين ديدار استقبال کرد. او در توئيتر خود نوشت: جنگ کره پايان يافت. او همچنين نوشت: آمريکا، و همه مردم بزرگ اين کشور بايد به آنچه که در حال حاضر در کره در حال رخ دادن است، افتخار کنند!
اما بايد گفت آقاي کيم هر چه در توان دارد براي در اختيار داشتن قدرت انجام مي دهد و بيشتر کارشناسان بر اين باورند که در نهايت، اوضاع تغيير نخواهد کرد زيرا او اهرمي را تسليم نخواهد کرد که خانواده اش سال ها و ميليون ها دلار براي توسعه اش هزينه کردند.
به نظر مي رسد خلع سلاح هسته اي که او در ذهنش مي پروراند به معناي اين موضوع است که او برخي اقدامات رو به جلو را در ازاي دريافت مزاياي اقتصادي و تضمين هاي امنيتي انجام خواهد داد و اين که آمريکا از چتر هسته اي خود در کره جنوبي دست بر خواهد داشت. اين ها مسائلي هستند که بايد در مذاکرات به آنها پرداخته شود و اين دقيقا همان چيزي نيست که رئيس جمهور ترامپ در ذهن خود دارد. در همين حال، کيم جونگ اون ظاهرا در ارتباط با تلاش براي افزايش استانداردهاي زندگي در کشور فقيرش جدي و آماده است از تسليحات هسته اي خود به عنوان يک اهرم چانه زني براي برداشتن تحريم هاي شديد اقتصادي و تضمين هاي آمريکا در اين باره که حکومت رژيمش همچنان ادامه خواهد داشت، استفاده کند.
مدتي پيش، جان بولتون مشاور امنيت ملي جديد ترامپ در يک مصاحبه گفت، نشست کيم و ترامپ به ناچار به شکست خواهد انجاميد و به گفته او بدين ترتيب راه براي مرحله بعدي هموار خواهد شد که احتمالا انجام يک حمله پيشدستانه است.
به همين دليل اين اميد وجود دارد که اين گشايش جديد در رويارويي ديرينه بين کره شمالي و جنوبي باعث ناکامي انتظارات و به برگزاري مذاکراتي واقعي و نتيجه بخش نه تنها بين دو کره بلکه بين آمريکا و کره شمالي منجر نخواهد شد.
موفقيت اين نشست باعث اعمال فشار بر ترامپ مي شود تا او بتواند اين روند را به سوي دست يابي به صلح به پيش ببرد و اين کار را از طريق دنبال کردن صبورانه و جدي مذاکرات با کره شمالي انجام دهد نه مطرح کردن مطالبات يکجانبه و تهديد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
قدردانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از رئیس رسانه ملی برای پوشش ویژه هفته بسیج
کارگروه مشترک با بورس کالا، مسیر تازه جذب سرمایه در معدن
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
فردا؛ قطعی گاز در شهرستان پیرانشهر
تجلیل از نخبگان و فناوران بسیجی در مراغه 
کتاب دستور زبان تبری استاد هومند رونمایی شد
افزایش آلاینده‌ها از ابتدای هفته آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)