• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۶۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵
اجتماعی
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس :

حمله به هواپیمای مسافربری ایران یکی از سرفصل‌های جدی در تاریخ حقوق بشر آمریکایی است

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای 12 تیرماه سالروز حمله جنایتکارانه آمریکا به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران را فرصتی برای افشای کارنامه حقوق بشر آمریکایی و تولیدکنندگان تروریسم دولتی دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در این بیانیه آمده است: مطالعه تاریخ معاصر و قرن بیستم نشان می‌دهد رژیم ایالات متحده آمریکا یک تجاوزگر بزرگ جهانی است که با راهبردها، سیاست‌ها و اقدامات استکباری و دخالت‌های آشکار در کشور‌ها از طریق نفوذ و سلطه و تهاجم فرهنگی و نظامی و توسل به زور و سرنگون‌سازی دولت های مستقل، ملی و مردمی و سلطه‌ناپذیر، جامعه بشری را در زنجیره سیطره شیطانی خود قرار داده است.
جنگ تحمیلی هشت ساله و جنایت بزرگ 12 تیرماه سال 1367 یکی از سرفصل‌های جدی در تاریخ حقوق بشر آمریکایی است که پرده از چهره واقعی حاکمان جنایت‌پیشه کاخ سفید و سیاست های ضدبشری واشنگتن کنار زد و در این صحنه غم انگیز و هولناک، نظامیان مستقر در ناو هواپیمابر وینسنس با دستور فرمانده خبیث و جنایتکار خود و شلیک موشک، هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران را بر فراز آب‌های خلیج فارس هدف قرار دادند و یکی از سیاه‌ترین حوادث را در تاریخ رقم زدند و 290 انسان بی‌گناه را مظلومانه به شهادت رساندند.
این بیانیه، جنایت 12 تیرماه سال 1367 و اهدای مدال افتخار به فرمانده جنایتکار ناو آمریکایی را مصداق حقوق بشر آمریکایی و رفتار متناقض و بی‌صداقتی مقامات این کشور توصیف و تصریح کرده است: آمریکایی ها با عملیات روانی و حیله گری های رسانه ای، تلاش وسیعی را برای بی گناه نشان دادن خود در این اقدام تروریستی و القای دروغ و روایت نادرست از آن را در دستور کار قرار دادند، اما اقدام موهن و توهین آشکار آن‌ها در اهدای مدال شجاعت به فرمانده جنایتکار ناو وینسنس، برای جوامع و ملل جهانی ترجمه ای بجز حمایت رسمی از این جنایت نداشت.
این بیانیه خاطرنشان کرده است: این یک تراژدی تلخ و تاسف آوری در قرن حاضر است که رژیم اشغالگر، کودک‌کش و تروریست‌پرور صهیونیستی که با قتل، غارت و نقض حقوق اولیه مردم فلسطین، سرزمین آن‌ها را اشغال و به عنوان بزرگ‌ترین ناقض حقوق بشر در تاریخ معاصر شناخته شده است، مورد حمایت دولت جنایتکار و ظالم آمریکا، همان شیطان اعظمی قرار می‌گیرد که مدعی دفاع از حقوق بشر است.
این بیانیه در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حمله موشکی ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران، سکوت مرگبار و مواضع ضعیف جوامع بین المللی و نهاد‌های حقوق بشری در قبال این جنایت و نیز جنایات امروز آمریکا و متحدان منطقه ای و فرامنطقه ای کاخ سفید در کشور‌های جبهه مقاومت اسلامی آورده است: از اصحاب رسانه و دستگاه دیپلماسی کشور انتظار است در راستای رهنمود‌های حکیمانه مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله العالی)، در عرصه دشمن شناسی، شناساندن چهره و ماهیت واقعی آمریکا و بزک کنندگان جنایات ضدبشری کاخ سفید، رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه ای آنان به آحاد جوامع بشری را سرلوحه اقدامات حرفه‌ای، ذاتی و ماموریتی خود قرار داده و با فراهم سازی فرصت ها و بستر‌های لازم برای استیفای حقوق ملت های آسیب دیده از این جنایت ها، محاکمه و مجازات سردمداران و حامیان اصلی جنایات ضدبشری را به مطالبه ای بین المللی تبدیل کنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتخاب برترین‌های مسابقات دوی صحرانوردی چهارمحال و بختیاری
هشدار نارنجی آلودگی هوا در خراسان رضوی
ابلاغ قانون اصلاح یکی از قوانین بانک مرکزی
کشف ۲۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در آمل
تأکید معاون استاندار یزد بر جلوگیری از فعالیت واحد‌های آلاینده بدون ضابطه
«بیستا برمه» (گریه بی صدا) و «باغ رز»، از قاب تلویزیون
قطعی گاز فردا در برخی مناطق الیگودرز
هفته نخست لیگ برتر والیبال ساحلی؛ پیکان بندر دیر قهرمان گروه دوم
­صعود گل‌گهر به مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی
شاخص کیفیت هوا در ۱۷ ایستگاه هواشناسی در وضع قرمز
تعطیلی مدارس ابتدایی تکذیب شد
بازار تاریخی را حفظ کنیم
ضرورت همراهی همه دستگاه‌ها و مردم در اجرای برنامه‌های عفاف و حجاب
تأمین ۶۰ هزار دوز واکسن تب برفکی در چهارمحال و بختیاری
هشدار کم‌آبی در استان همدان؛ صرفه‌ جویی تنها راه عبور از بحران
دستاوردهای پژوهشی اولویت های استان و جنبه کاربردی داشته باشند
شهید طالب ابراهیمی الگوی دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف است
پایداری جوی در استان تا ۱۰ روز آینده
وصول ۳۶ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی با گزارش‌های مردمی
فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاران در حال شکل‌گیری است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)