• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۶۸۸۲
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۲
اجتماعی

ضرورت برنامه ریزی و فعالیت مجموعه های اقتصادی بنیاد در جهت حل مشکلات کشور

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: مجموعه های اقتصادی وابسته به بنیاد ضمن بررسی شرایط کاری و افزایش نظارت ها در جهت حل مشکلات اقتصادی کشور برنامه ریزی و اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در جلسه مجمع عمومی سازمان اموال و املاک کوثر، به تفکیک این سازمان از سازمان اقتصادی کوثر اشاره کرد و گفت: در ابتدای حضور در بنیاد با حجم کاری بسیار زیاد سازمان اقتصادی کوثر مواجه شدیم و تصمیم بر این شد تا در سال 1393 سازمان اموال و املاک به‌صورت مجموعه‌ای جداگانه به فعالیت بپردازد تا بتوان نظارت بهتری بر هر دوی این مجموعه‌ها داشت و امروز شاهد این هستیم که خوشبختانه این اقدام اثرات مثبتی در پی داشته است.
وی افزود: هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان اموال و املاک کوثر تاکنون عملکرد مناسبی داشته‌اند و اقدامات خوبی از سوی این عزیزان صورت گرفته است که جای تقدیر دارد. یکی از اقدامات بسیار خوب انجام شده در این مجموعه ایجاد سامانه دسترسی به پرونده‌ها بود که این سامانه با عنوان سامانه فدک راه‌اندازی شده است.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به ارائه توصیه‌هایی خطاب به هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان اموال و املاک کوثر پرداخت و گفت: بخشنامه‌های مختلفی که از سوی حوزه معاونت اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، دولت و بنیاد شهید و امور ایثارگران به سازمان شما ارسال می‌شود باید با اهمیت زیادی پیگیری و اجرایی شوند. همچنین نظارت و کنترل بر زیرمجموعه‌ها را همواره در دستور کار داشته باشید.
معاون رییس جمهور یکی از ضرورت‌های کاری در سازمان اموال و املاک کوثر را رعایت ارزش‌های دینی و شرعی دانست و گفت: این اموال و املاک امانتی در دستان ماست و باید با دقت بسیار زیادی درباره آن‌ها برخورد شود و موازین شرعی و اخلاقی در فعالیت‌ها به صورت کامل رعایت شوند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به شرایط اقتصادی فعلی کشور گفت: به سازمان اموال و املاک کوثر و تمام مجموعه‌های اقتصادی بنیاد توصیه می‌کنم تا در شرایط موجود اقتصادی ضمن بررسی شرایط کاری و افزایش نظارت در جهت کمک به حل مشکلات اقتصادی کشور اقدام کنند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی افزود: در شرایط فعلی اقتصادی کشور باید صرفه‌جویی، چابک سازی، ادغام فعالیت‌های موازی و حرکت در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی بیش‌ازپیش در دستور کار تمام بخش‌های اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد.
در ابتدای این جلسه نیز افشین سفاهن مشاور و سرپرست اداره کل بررسی‌های اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: امروز اقتصاد کشور با برخی تکانه‌ها روبروست و بروز این پدیده در اقتصاد اجتناب‌ناپذیر است. در چنین شرایطی سازمان‌ها باید با حفظ سرمایه های نیروی انسانی از خروج نیروهایی که کارایی بسیار بالایی دارند جلوگیری کنند تا به‌اصطلاح دچار سندروم کم‌خونی سازمانی نشوند.
محمدمهدی شادالویی نایب رییس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان اموال و املاک کوثر نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این سازمان در بخش‌هایی چون «برنامه‌های راهبردی»، «اقدامات ویژه»، «امور نظارتی»، «توافقات صورت گرفته» و سایر اقدامات پرداخت و برنامه‌های پیش روی سازمان را تشریح کرد.
در این جلسه گزارش حسابرسی موسسه «مفید راهبر» از وضعیت سازمان اموال و املاک کوثر با اظهارنظر «مطلوب» در خصوص وضعیت حسابرسی این سازمان قرائت شد.
در انتهای این جلسه گزارش حسابرسی به تصویب رسید و موسسه مفید راهبر مجدداً به‌عنوان حسابرس این سازمان انتخاب شد.
همچنین اعضای هیئت‌مدیره سازمان اموال و املاک کوثر برای یک سال دیگر در سمت خود ابقا شدند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پلمپ واحد‌های متخلف بهداشتی در شهرستان شهرکرد
راه‌اندازی ۱۲۵ کارگاه اشتغال‌زایی با وام‌های اقتصاد مقاومتی در نمین
ساخت ۱۶ هزار واحد مسکونی در خوزستان
۲۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس
کبدی قهرمانی بانوان جهان؛ صعود ملی پوشان ایران به نیمه نهایی
نجات ۸ بیمار نیازمند عضو ارمغان اهدای عضو
ریزش کوه در مسیر روستایی وسمق به قزلقاش
تأکید بر همگرایی ملی برای ارتقای خدمات گمرکی در منطقه آزاد ماکو
ساماندهی عاملان فروش غیر مجاز مرغ زنده در رامشیر
بازدید میدانی فرماندار ماکو از شرکت انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی منطقه آزاد ماکو
تقویت تشکل‌های بخش کشاورزی اصلی‌ترین راهکار کنترل بازار میوه و حذف واسطه‌ها
حمایت از راه اندازی «روستابازارها» برای عرضه تولیدات زنان روستایی استان آذربایجان غربی
هوشمندسازی سامانه‌های تخصصی وزارت راه و شهرسازی 
مردم عامل اصلی در تحقق «شهر سالم»
معلم خط مقدم دفاع از اندیشه انقلاب است
بهره وری تولید شکر با بهبود راندمان مصرف آب/ پیشتازی قطب تولید کشور در تأمین امنیت غذایی
اقامه نماز باران در شهر تخت
تقلید از رفتار بزرگسالان در سن کودکی
آغاز عملیات احداث مجتمع آموزشی در سایت نهضت ملی مسکن خوی
مهار بخش عمده آتش‌سوزی الیت در پنجمین روز عملیات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)