• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۴۵۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۶
بین الملل » تحلیلی

چین تا سال 2020 زیردریایی های بزرگ بدون سرنشین را به کار مي گیرد

به گزارش سرويس بين الملل  خبرگزاري صدا وسيما، به نقل از خبرگزاری ­اسپوتنیک؛ روزنامۀ ساوت چاینا پست نوشت چین امیدوار است زیردریایی های بزرگ، جدید و هوشمند بدون سرنشین به ناوگان دریایی این کشور در آبراهه های مهمی از قبیل دریای چین جنوبی و غرب اقیانوس آرام برتری و قدرت بدهد.
پکن قصد دارد در اوائل سال 2020، زیردریایی های هوشمند بدون سرنشین را در ناوگان دریایی خود به کار گیرد. دانشمندانی که بر روی این پروژه کار می کنند اظهار می کنند این زیردریایی ها می توانند برای پیمایش آب ها، قرار دادن مهمات و یا حتی در حملات انتحاری در برابر دشمنان مورد استفاده قرار گیرد.
لین یانگ Lin Yang، مدیر تجهیزات فن آوری دریایی موسسه اتوماسیون شنیانگ Shenyang Institute of Automation، آکادمی علوم چین، با تایید این برنامه گفت این امر در واکنش به اقدام آمریکا برای توسعه کشتی های مشابه صورت گرفته است.
این زیردریایی ها، که وسیله های نقلیه زیردریایی بدون سرنشین فوق العاده بزرگ نامیده می شوند بسیار بزرگتر از زیردریایی های معمول هستند. آنها به اندازه ای بزرگ هستند که قابلیت حمل تسلیحات و تجهیزات دیگر را دارند و می توانند به عنوان زیردریایی های متعارف در بنادر پهلو بگیرند.
هوش مصنوعی به کار گرفته شده در این زیر دریایی ها به آنها در عملکرد در زیر آب کمک می کند تا نه تنها از پدیده های طبیعی مصون بمانند بلکه بتوانند کشتی های دوست و دشمن را از هم تشخیص دهند و تصمیم گیری های ناوبری لازم را برای جلوگیریی از برخورد با آنها بگیرند.
این زیردریایی های بزرگ برای تکمیل ماموریت های جستجو بدون نیاز به پردازش راهنمایی های ورودی در طی یک ماموریت طراحی شده اند. هدف از ساخت آنها این است که خود به محل ماموریت اعزام شوند، ماموریت های خود را کامل کنند و بدون نیاز به راهنمایی بازگردند.
لو یو شنگ Luo Yuesheng، استاد کالج اتوماسیون در دانشگاه مهندسی هاربین، که در آن زیر دریایی های چینی توسعه یافته اند اعلام کرد با این حال، یکی از مزایای اصلی این زیردریایی ها، هزینه نسبتا پایین آنهاست. آنها می توانند با استفاده از سیستم های هوش مصنوعی برای فراگیری آنچه در اطراف آنها اتفاق می افتد بدون نیاز به حفاظت از نیروی انسانی بدون ترس تصمیم گیری کنند و دست به اقدام بزنند. آنها می توانند معضل مهمی برای فرماندهان دشمن باشند.
چین به طور چشمگیری در نیروی دریایی خود سرمایه گذاری می کند، اولین پایگاه نیروی دریایی خود را در خارج از کشور در سال 2017 افتتاح کرد و تولید ناوهای هواپیمابر خود را نیز افزایش داده است. پکن در اوایل امسال اعلام کرد بودجه نظامی خود را تقریبا 10 درصد افزایش داد، بزرگترین پرش در روند اخیر افزایش هزینه های نظامی این کشور از 132 میلیارد دلار به 175 میلیارد دلار. (بودجه دفاعی آمریکا در سال 2018، 700 میلیارد دلار بود.)
یک مشاور بازنشسته و مشاور ارشد انجمن کنترل و خلع سلاح چین در پکن، در ماه فوریه به اسپوتنیک گفت چین قصد دارد در تخصص و فن آوری از آمریکا عقب نماند ولی این مطلب به این معنا نیست که چین به دنبال برابری در تسلیحات جنگی عظیم با آمریکاست.
وی گفت «چین بر روی رقابت با آمریکا در مورد کیفیت تمرکز می کند. ما نمی توانیم از لحاظ تکنولوژی عقب بمانیم. اما از نظر تعداد و شمار تجهیزات نظامی، ما تلاش نمی کنیم با آنها برابری داشته باشیم. مثلا آنها [آمریکا] هزاران کلاهک هسته ای دارند ما نمی توانیم چنان احمقانه رفتار کنیم که پول زیادی را برای چنین سلاح هایی هزینه کنیم که در انبارها ذخیره می شود. اگر دقت و قدرت موشک های ما قوی باشد، کافی است ، زیرا یکی از موشک های ما برابر با 10 موشک آمریکا است.
تنش ها بین آمریکا و چین در سطح اقیانوس های جهان بالاست. آمریکا به ادامه ساخت و سازهای چین در مناطق مورد اختلاف در دریای چین جنوبی اعتراض دارد. چین نیز مخالفت شدید خود را به نزدیک شدن کشتی های آمریکایی به جزیره خودمختار تایوان که پکن آن را یکی از استان های خود در نظر می گیرد اعلام کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز معطر با برداشت گل نرگس در خوسف
تاکید سفیر چین در ایران بر توسعه روابط گردشگری
ضرورت پیوند بین دانشگاه با صنعت و کشاورزی
هشدار مرکز بهداشت استان درباره آلودگی هوا؛ مراقب گروه‌های حساس باشید
اقامه ی نماز باران عصر جمعه بیست‌ و سوم آبان‌ماه در دو نقطه تهران
مداخله نظامی ژاپن در مساله تایوان با پاسخ سخت چین مواجه خواهد شد
توسعه فناورانه و فعال‌سازی ظرفیت‌های استانی، محور حمایت‌های معاونت علمی
برپایی بیمارستان سیار در مهرگان
هشدار بارش برف در آذربایجان‌غربی
برداشت سبز در خوزستان
کشف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در سروستان
از تبادل تجربه تا امضای تفاهم‌نامه‌های گردشگری در یزد
رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه همکاری با همه کشور‌ها است
گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل نیکخو در چالدران
حدود ۹۰ هزار پرونده در وقایع سال ۱۴۰۱ در فرآیند عفو قرار گرفتند
برگزاری مراسم سومین سالگرد شهدای امنیت در مشهد
مراکز معاینه فنی خودرو البرز به سامانه بیمه متصل می‌شوند
یک مصدوم بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز در کرمانشاه
برداشت یاقوت سرخ کویر
جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سنندج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)