• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۰۶۱۶
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در حاشیه دیدار با فرمانده مرزبانی عراق؛

ایران آماده بازگشایی مرز خسروی

فرمانده نیروی انتظامی: ما آماده بازگشایی مرز خسروی برای تردد زائران اربعین حسینی هستیم.

سردار اشتری : ایران آماده بازگشایی مرز خسروی استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ سردار سرتیپ «حسین اشتری» فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در حاشیه دیدار با فرمانده مرزبانی جمهوری عراق در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در این دیدار درباره موضوعات امنیتی ایران و عراق صحبت شد، اظهار داشت: پلیس عراق اعلام کرد که آماده ارتقا امنیت مرزهاست؛ همچنین ایران نیز آمادگی دارد این امنیت را ارتقا ببخشد.
وی ادامه داد: وضعیت امنیتی در مرزهای ایران و عراق مطلوب است و تحرکات گروهک‌های ضدانقلاب با هوشیاری مرزبانان خنثی شده است که اخیراً شاهد اقدامات خوبی در مرزهای ایران و عراق بودیم.
فرمانده ناجا گفت : آمادگی داریم تجربیات‌مان را تبادل کرده و دوره‌های آموزشی بین پلیس ایران و پلیس عراق برگزار شود؛ پلیس جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای برگزاری دوره‌های تخصصی برای کارکنان پلیس عراق را در این دیدار اعلام کرد.
وی خاطرنشان کرد: در این دیدار درباره پیاده‌روی اربعین حسینی هماهنگی‌های لازم صورت گرفت و امیدواریم بتوانیم امنیت را برقرار کنیم تا زائران در کمال امنیت به این سفر معنوی اعزام شوند.
سردار اشتری در خصوص بازگشایی مرز خسروی هم گفت: دولت ایران همچون سال گذشته آمادگی دارد که تردد از این مرز انجام شود و اگر عراق آمادگی تامین امنیت را داشته باشد، تردد از این مرز انجام می‌گیرد.
وی ادامه داد: باید وزارتخانه‌های کشور و امور خارجه عراق و دستگاه‌ دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران این موضوع را بررسی کرده و در صورتی که به نتیجه برسند، نیروی انتظامی آمادگی لازم برای بازگشایی این مرز را دارد.
فرمانده ناجا همچنین گفت: گروهک‌های ضدانقلاب و تروریستی هر موقع قصد تعرض به خاک‌های جمهوری اسلامی ایران را داشتند، مرزبانان با اقتدار با آن‌ها برخورد کرده‌اند. در چند سال گذشته توانمندی مرزبانان در مبارزه با تروریست‌ها افزایش پیدا کرده و گروهک‌های تروریستی به اهداف خود دست نمی‌یابند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص شایعه آتش‌سوزی عمدی در هورالعظیم از سوی عراقی‌ها هم گفت‌: در این خصوص چیزی به ما گزارش نشده است.


فرمانده مرزبانی جمهوری عراق با سردار اشتری دیدار کرد
سپهبد «حامد عبدالله ابراهیم الحسینی» فرمانده مرزبانی جمهوری عراق و هیات همراه امروز در تهران با سردار سرتیپ «حسین اشتری» فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ سردار اشتری در این دیدار گفت : دشمن مردم و دولت عراق، دشمن دولت و مردم ایران است و آمریکا و رژیم صهیونیستی نمی‌خواهند در این منطقه آرامش و امنیت حکم‌فرما شود.
سردار اشتری خاطرنشان کرد: امنیت خوبی در مرزهای ایران و عراق حاکم است و تحرکات گروه‌های تروریستی در مرز مشترک ایران با دولت مرکزی عراق به حداقل رسیده است.
وی با بیان اینکه دولت و مردم عراق به رهبری مراجع شیعه توانستند بر داعش پیروز شوند، گفت: اگر اتحاد بین مردم و دولت عراق ادامه داشته باشد، این کشور می‌تواند بر دیگر مشکلات نیز فائق آید. پلیس ایران در کنار مردم و دولت عراق است و در حوزه مرزبانی آماده هرگونه همکاری هستیم. همچنین پلیس ایران آماده انتقال تجربیات خود به نیروهای انتظامی عراق است.
فرمانده ناجا در خصوص حماسه بزرگ پیاده‌روی اربعین حسینی هم گفت: مردم ایران مشتاقانه آماده فرارسیدن اربعین حسینی و زیارت قبور مطهر ائمه اطهار (ع) در کشور عراق هستند؛ از این رو لازم است با ایجاد هماهنگی بین پلیس ایران و عراق، امنیت زائران فراهم شود.
سردار اشتری بیان داشت: ایران آمادگی کامل برای بازگشایی مرز خسروی جهت تردد زائران اربعین حسینی را دارد؛ امیدواریم که دولت عراق نیز این آمادگی را داشته باشد.سپهبد حامد عبدالله ابراهیم نیز در این دیدار با بیان اینکه روابط خوب و عمیقی بین مردم ایران و عراق وجود دارد، گفت: مردم عراق بی‌صبرانه منتظر استقبال از زائران ایرانی در ایام اربعین حسینی هستند.
وی خاطرنشان کرد: کشور عراق از سال 2014 مبارزه با داعش را آغاز کرد و خوشبختانه با وحدت مردم و دولت توانستیم بر داعش پیروز شویم. تلاش ما این است که ضمن برقراری امنیت در منطقه، همواره در کنار دولت و مردم ایران باشیم.
فرمانده مرزبانی عراق تصریح کرد: ایران و عراق حدود یک هزار و 400 کیلومتر مرز مشترک دارند که با هماهنگی به عمل آمده، خوشبختانه مشکلی در مرزها وجود ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش پیشرفته زنبورداری بهینه و کاربردی در نجف آباد
آغاز رزمایش پیشگیری از دیابت در استان
تحقق هدف ۴۰ درصدی بودجه غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
مستند‌های «بیستا برمه» و «شیر‌های دریایی گالاپاگوس»، از قاب تلویزیون
محموله سیگار و تنباکوی قاچاق به مقصد نرسید
صدور مجوز جذب ۶ هزار نیرو در قوه قضاییه
مشخص شدن داوران دیدار ذوب‌آهن - چادرملو و سپاهان - فجرسپاسی
کشاورزی حفاظتی راهکار حفظ خاک
کسب ۳ نشان برنز توسط ووشو کاران کردستانی
بررسی مشکلات ناشی از تعلیق کارت‌های بازرگانی و ارائه راهکار‌های لازم
امضاء تفاهم‌نامه همکاری شرکت گاز و پارک علم و فناوری استان
وزیر رفاه: اقدامات برای اجرای پرداخت کالابرگ انجام شده است
دستگیری سارقین حرفه‌ای در مرودشت
رئیس جمهور از رئیس آتش‌نشانی کاشان تجلیل کرد
تکواندو زیر ۲۱ سال جهان؛ زندی طلایی شد
برگزاری دوره تربیت مدرس جوانی جمعیت در قم
اشتغالزایی ۸۰ درصدی مددجویان زندان گلپایگان
پارکینگ نیایش طرحی که هر سال قرار است افتتاح شود
هرمزگان میزبان دو رویداد بین‌المللی در حوزه کشاورزی و اقتصاد دریایی
آغاز بارش برف پاییزی در فیروزکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
سقف کیفری مهریه مشخص شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)