• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۷۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۷
بین الملل » غرب آسیا
در پاسخ به حمله هوایی ائتلاف متجاوزان؛

نیروی دریایی یمن یک فروند کشتی جنگی سعودی را هدف قرار داد

عزیز راشد معاون سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: هدف قرار دادن کشتی جنگی عربستان در واکنش به حمله ائتلاف متجاوز به قایق‌های ماهیگیران یمنی در سواحل و جزایر یمن بوده است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، نیروی دریایی یمن در پاسخ به حمله هوایی ائتلاف متجاوزان به قایق‌های ماهیگیران در سواحل و جزایر یمن، یک فروند کشتی جنگی سعودی را در سواحل جیزان هدف قرار داد.
خبرنگار العالم با تهیه گزارشی در این زمینه اعلام کرد: کشته، زخمی و مفقود شدن شماری از ماهیگیران یمنی در جزیره عقبان استان حدیده یمن، که در حمله هوایی ائتلاف زیر نظر عربستان اتفاق افتاد با واکنش نیروی دریایی یمن مواجه شده است. نیروی دریایی یمن در پاسخ به این حملات، یک فروند کشتی جنگی عربستان را در نزدیکی جیزان هدف قرار داد. منابع وابسته به نیرو‌های مشترک یمنی تاکید کردند، پس از حمله به کشتی جنگی عربستان، نیرو‌های متجاوز انتقال زخمی‌های حادثه به مراکز درمانی جیزان را آغاز کردند. عزیز راشد معاون سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تاکید کرد، هدف قرار دادن کشتی جنگی عربستان در واکنش به حمله ائتلاف متجاوز تحت هدایت عربستان به قایق‌های ماهیگیران یمنی در سواحل و جزایر یمن بوده است. وی افزود، نیروی دریایی یمن شاهد توسعه حوزه فناوری نظامی است و به عملیات خود در آب‌های منطقه‌ای و ساحلی عربستان ادامه خواهد داد.
عزیز راشد تصریح کرد: «این عملیات نتیجه جمع آوری اطلاعات، چه از جانب نیرو‌های اطلاعات محلی یا اخبار دریافتی از فناوری‌های الکترونیکی بوده است که در اختیار نیرو‌های دریایی و دفاع ساحلی است، بر اساس اطلاعات دریافتی، از سلاحی مناسب برای این عملیات استفاده شد، اما نیروی دریایی هنوز سلاح استفاده شده در این عملیات را معرفی نکرده است.»
هدف قرار دادن کشتی جنگی عربستان به متجاوزان ثابت کرده است که نیرو‌های یمنی در پی توسعه تسلیحات و تجهیزات نظامی خود در زمین، هوا و دریا هستند، با این حساب بسیاری از اهداف ثابت و متحرک دشمن در داخل یا خارج یمن در تیررس نیرو‌های یمنی قرار دارد. صنعا پیش از این از آتش بس پانزده روزه خبر داده بود، اما متجاوزان این اقدام را نادیده گرفتند و حتی با بهره برداری از این فرصت سعی کردند دامنه حملاتشان را به ساحل غربی افزایش دهند. بر همین اساس کارشناسان عملیات نیروی دریایی یمن را در ساحل جیزان حامل این پیام دانستند که نیرو‌های مشترک یمن توانسته اند تسلیحاتشان را تا سطحی توسعه دهند که به آنان اجازه می‌دهد تا به تجاوزات اخیر دشمن که در آن غیر نظامیان و تاسیسات زیربنایی یمن هدف قرار گرفته است پاسخ دهند. از نگاه کارشناسان، متجاوزان سعودی پس از گذشت چهار سال از آغاز هجوم به یمن، به دلیل مقاومت ارتش و کمیته‌های مردمی، خسارات قابل توجهی را متحمل شده اند، در مقابل نیرو‌های مشترک یمن توانسته اند از وضع دفاعی خارج شوند و به وضع هجومی برسند تا همین تغییر راهبرد به نگرانی عربستان و امارات تبدیل شود، حال آنکه این دو کشور سعی می‌کنند توقعاتشان را برای حل سیاسی بحران در مذاکرات آینده ژنو افزایش دهند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)