• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۱۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۸
آذربایجان غربی » علمی فرهنگی

دانشگاه ارومیه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور

چهل و سومین نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعت هسته ای کشور در سه بخش چرخش سوخت، توانمندیهای نیروگاهی و کاربردهای جانبی صنعت هسته ای در دانشگاه ارومیه آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، سازمان انرژی اتمی ایران این نمایشگاه را در سه بخش و در قالب 20 غرفه در دانشگاه ارومیه دایر کرده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در این نمایشگاه بخشهایی از دستاوردهای صنعت هسته ای کشور در حوزه چرخه سوخت هسته ای، تولید کیک زرد، فرآوری و غنی سازی اورانیوم، کشاورزی هسته ای و سلامت، کاربرد پرتوها، لیزر و اپتیک و معرفی کارخانه تولید آب سنگین اراک و نیروگاه اتمی بوشهر در معرض دید علاقمند قرار گرفته است.
دکتر اکبر عبدی سرای، هدف از برگزاری چهل و سومین نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعت هسته ای کشور را ارتباط بیشتر سازمان انرژی اتمی ایران با دانشگاهها و مراکز آموزشی و تحقیقاتی عنوان کرد و گفت: نمایش آخرین دستاوردهای سازمان به ویژه نمایش کاربردهای صلح آمیز انرژی هسته ای از دیگر اهداف برپایی این نمایشگاه است.
دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی کشور در آئین افتتاح این نمایشگاه با گرامیداشت یادو خاطره شهدای هسته ای به تشریح دستاوردهای هسته ای کشور پرداخت و افزود: عصبانیت نظام سلطه به علت عزم جدی جمهوری اسلامی ایران در تکمیل چرخه سوخت توسط متخصصان ایرانی است چرا که این امر وابستگی صنعت هسته ای کشورمان به ابرقدرتها را از بین می برد و تحمل این واقعیت برای آمریکا و رژیم صهیونیستی بسیار سخت است.
زارعان تصریح کرد: امروز با افتخار اعلام می کنیم که با تلاش جهادی دانشمندان کشورمان، سازمان انرژی هسته ای صد در صد در تولید سانتریفیوژ به خودکفایی کامل رسیده است و در تمام ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری صفر تا صد این تجهیزات با کاربردهای مختلف پزشکی، کشاورزی و صنعت در داخل انجام می شود.
او با اشاره به این که کشورمان امروز علاوه بر تامن نیاز داخل، صادر کننده برخی محصولات صنعت هسته ای نیز محسوب می شود گفت: آنهایی که زمانی دستاوردهای هسته ای ما را باور نمی کردند امروز از خریداران محصولات جمهوری اسلامی ایران هستند به نوعی که در دوسال گذشته نزدیک به 70 تن آب سنگین به آمریکا و روسیه صادر کرده ایم.
دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی کشور افزود: همان گونه که رهبر معظم انقلاب تاکید کرده اند، صنعت هسته ای توقف ناپذیر است و امروز با توجه به بومی شدن این صنعت به درجه ای از توان فنی رسیده ایم که دشمن با ترور و تخریب و اعمال خرابکارانه نمی تواند مانعی بر سر پیشرفت دانش هسته ای جمهوری اسلامی ایران ایجاد کند.
در این مراسم مصطفوی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربابجان غربی در سخنانی علاوه بر تشریح مزایای انرژی صلح آمیز هسته ای، خروج ترامپ از برجام را به اقدام صدام حسین در پاره کردن قرارداد 1975 الجزایر تشبیه کرد و گفت: در این حرکت چهره واقعی استکبار جهانی و حقانیت جمهوری اسلامی ایران برای مردم دنیا آشکار شد.
دکتر حب نقی رئیس دانشگاه ارومیه هم در سخنانی برگزاری این نمایشگاه در دانشگاهها را حاوی پیام خاصی دانست و گفت: جلب توجه جامعه به ویژه دانشجویان به کار بزرگ دانشمندان هسته ای در شکستن انحصار استکبار جهانی و صلح آمیز بودن آن از مهمترین مسائلی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
چهل و سومین نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعت هسته ای کشور تا 25 مهر ماه در دانشگاه ارومیه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در پردیس نازلو دایر است و جامعه دانشگاهی و برخی از دانش آموزان می توانند از آن بازدید کنند.
برپایی نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعت هسته ای کشور از سال 1387 در دانشگاه تهران آغاز شد و با برپایی این نمایشگاه در دانشگاه ارومیه تا کنون دانشجویان 43 دانشگاه از برنامه های آن بهره مند شده اند.
دانشگاه ارومیه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور دانشگاه ارومیه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور دانشگاه ارومیه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور دانشگاه ارومیه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور دانشگاه ارومیه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور دانشگاه ارومیه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور دانشگاه ارومیه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور دانشگاه ارومیه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور دانشگاه ارومیه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور دانشگاه ارومیه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور دانشگاه ارومیه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)