رئیس سازمان جهادکشاورزی استان:
۲۱۱ هکتار در کرمانشاه زیر کشت زعفران
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه، گفت:: کیفیت زعفران تولیدی در شهرستان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی و خاک بسیار مرغوب است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه خسرو شهبازی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه، صبح امروز (۱۲ آبان) در
بازدید از برداشت زعفران در روستای شاهینی در جمع خبرنگاران گفت: هرکیلو زعفران در استان کرمانشاه به قیمت ۱۲ میلیون تومان به فروش میرسد، زیرا کیفیت بالاتری نسبت به زعفران مشهد دارد.
خسرو شهبازی با اشاره به کیفیت بالای زعفران کرمانشاه افزود: وی افزود: کیفیت زعفران تولیدی در شهرستان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی و خاک مرغوب این منطقه است.
شهبازی تأکید کرد: زعفران کرمانشاه قابلیت برند شدن را دارد.
وی در خصوص وضعیت صادرات زعفران تولید شده در کرمانشاه اظهار کرد: این محصول کشت شده در استان به صورت مستقیم صادرات ندارد.
در سالهای اخیر کشت زعفران در استان کرمانشاه به دلیل نیاز آبی کم، عدم نیاز به تجهیزات و ابزار آلات پیشرفته و نبود مشکلات زیادی در روند کاشت، داشت و برداشت، رونق یافته است و سازمان جهاد کشاورزی استان به کشاورزانی که به کشت زعفران بپردازند تسهیلات خوبی ارائه میدهد.