پخش زنده
امروز: -
193 طرح کسب و کار و فناوری به مرحله داوری چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی راه یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکزاصفهان ؛ دبیر چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با اشاره به اینکه حدود هزار طرح در بخش های مسابقه ای و غیر مسابقه ثبت نام کردندگفت: بخش مسابقهای این جشنوار شامل طراحان کسب و کار (دانشجویی و آزاد)، فنآفرینان و فرصتهای سرمایه گذاری و بخش غیر مسابقهای شامل نمایشگاه، مذاکره با سرمایه گذاران، نقطه شروع ارتباط (نشا) و کارگاه های آموزشی است.
کوروش خسروی با بیان اینکه پیش بینی می شود که از میان این طرح ها، 60 طرح به مرحله نهایی جشنواره برای ارائه، داوری و معرفی برترین ها راه یابد افزود: 155 طرح در بخش طراحان کسب و کار و 38 طرح در بخش فن آفرینان داوری می شوند.
وی با اشاره به اضافه شدن نشست انتقال تجربه ورود به بازارهای بین المللی و اعطای جایزه فناوری صنعت ساز شیخ زین الدین به این جشنواره گفت: نشست انتقال تجربه با حضور شرکت های دانش بنیان فعال در عرصه بین الملل و برخی مقام های دولتی مرتبط از وزارت امور خارجه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود.
خسروی با بیان اینکه جایزه فناوری صنعت ساز شیخ زین الدین نیز به برترین صاحبان طرح های فناورانهای که بر اساس طرح آنها، خط تولید و یا کارخانه ای ایجاد شده است، اعطا خواهد شد افزود: جایزه فناوری صنعت ساز به منظور گرامیداشت یاد و خاطره محمود شیخ زین الدین و خدمات وی همزمان با چهاردهمین دوره جشنواره ملی شیخ بهایی، اعطا می شود.
محمود شیخ زین الدین، معاون فقید نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس اسبق شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی، خرداد امسال به دلیل عارضه قلبی درگذشت.
دبیر چهاردهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی همچنین با اشاره به اینکه این رویداد اردیبهشت هر سال برگزار می شد، گفت: امسال زمان برگزاری این رویداد به دلیل برگزاری کنفرانس بین المللی 'پارکهای علم و فناوری و مناطق نوآوری' (IASP 2018) به دی ماه منتقل شد.
چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف ترویج و توسعه فن آفرینی، خلاقیت و نوآوری و معرفی فن آفرینان ششم و هفتم دی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان که با هدف حمایت و هدایت شرکت های دانش بنیان ایجاد شده، دارای 10 مرکز رشد فناوری، 2 پارک علم و فناوری و حدود 500 شرکت دانش بنیان مستقر است.