• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۶۴۲۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۲
استان ها » سیاسی
شمخانی در دهمین یادواره شهید تندگویان؛

توانمندی ایران در شکست دوباره آمریکا

دبیر شورای عالی امنیت ملی:ملت ایران با اتکا به توانمندی داخلی، بینی ترامپ را به خاک می مالد.

به گزارش خبرگزاري صداوسيما؛مرکز خوزستان،  دبیر شورای عالی امنیّت ملّی در دهمين يادواره شهيد تندگويان و 1055 شهيد صنعت نفت  با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر این صنعت گفت : شعله هاي فروزان صنعت نفت کشور که امروز گرما بخش خانه هاي فرد فرد ما ايرانيان است مرهون از خود گذشتگي شهيدان و خيل عظيم و زحمتکش کارگران صنعت نفت است که در اوج جنگ و تهديد و تحريم نگذاشتند لحظه اي اين مشعل هاي فروزان خاموش شود.
امير دريابان شمخانی گفت: امروز نيز در هنگامه جنگ تمام عيار اقتصادي و رواني دشمن عليه توسعه و پيشرفت ايران همچون دوران دفاع مقدس بايد با هوشياري، هوشمندي، فداکاري، صبر، مقاومت و پايداري از کيان دين و ميهن و ملت دفاع کنيم.
وی افزود: اردوگاه استکبار به سرکردگي آمريکا با راهبرد مايوس سازي و فروپاشي از درون خواب سرنگوني نظام جمهوري اسلامي در چهل سالگي اين انقلاب الهی و نظام مردمی را می بیند.
شمخانی گفت: امريکا با تشديد تحريم ها و فشار، بدنبال ايجاد شکاف در درون حاکميت و جدايي مردم از نظام است اما در عمل بعد از اين تحريمها به وضوح روشن است که انسجام ميان قواي کشور، نيروهاي مسلح و دولت بيشتر شده و همبستگي ملي در برابر زورگويي آمريکا فزونی یافته است.
وی افزود :اين موضوع آن ها را عصباني کرده و لذا رفتارهاي خارج از منطق و عرف انجام مي دهند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت؛ در مقابل، جمهوري اسلامي ايران با راهبرد اقتصاد مقاومتي هدفمند مبتني بر توليد و اشتغال مولد، با اتکا به ظرفيت هاي داخلي و توانمندي هاي بومي در مسير توسعه ملي گام بر می داردو با اتکا به توانمندی داخلی، همچون زمان ریاست جمهوری اوباما، بینی ترامپ را به خاک می مالد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد؛ خروج آمريکا از برجام نشان داد اين کشور براي زير پا گذاشتن قوانين و قطعنامه هاي بين المللي حتي اگر بهانه اي نيز نداشته باشد ترديد نمي کند.
وی افزود: برگزاری این مراسمها جزیی از تشریفات مانیست بلکه بزرگداشت یاد ونام شهدا موجب برجسته‌سازی مسیری عوامل موفقیت و بقای جمهوری اسلامی است شمخانی گفت: ما باید از فرصت این مراسم برای قیاس خود استفاده کنیم و اگر احساس کردیم رفتارمان با شهدا زاویه دارد، عذرخواهی کنیم.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه شهید تندگویان نماد دانش و تخصص بومی است، تصریح کرد: تند گویان به عنوان یکی از فارغ‌التحصیلان دانشکده صنعت نفت آبادان تنها یک ماه بعد از وزیر شدن با حضور در میان معرکه به خوش نشینی و هدایت از مرکز پشت پا زد و منش انقلابی و جهادی در صنعت نفت را پایه گذاری کرد.
شمخانی ادامه داد: او با حضور در میدان جنگ مهمترین اولویت خود را به صورت عملی به همکارانش معرفی کرد،. مهمترین موضوع در آن مقطع جنگ بود و امروز هم جنگ اقتصادی مهمترین اولویت ماست.
شمخانی گفت:دفاع از انقلاب و نظام محور اصلی گفتار و کردار شهید تند گویان بود و به همین دلیل این سیره و رفتار در صنعت نفت نهادینه شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شمخانی اظهار داشت: نیروهای نفت در مقطع جنگ پتانسیل انقلابی داشتند، هم می‌جنگیدند، هم نفت تولید می‌کردند و هم نفت صادر می‌کردند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه هدف صدام از حمله به پالایشگاه آبادان و دیگر مراکز نفتی فلج کردن اقتصاد ایران بود؛ گفت: این رزمندگان صنعت نفت بودند که هم نفت تولید کردند، هم پالایشگاه ها را سرپا نگه داشتند هم مثل مدنی زادگان و زارعی ها، رزمندگان را در خط اول نبرد فرماندهی می کردند.



کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

 

 

 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح های آب رسانی در جنوب دامغان
اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در کیش
وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور شوش به اهواز
تمام واحد‌های قضایی استان البرز در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دورکار شدند
پایان کار نمایشگاه فرصت‌های صادراتی گلستان در ترکمنستان
ایجاد رشته‌های مهارتی و علوم پایه در دانشگاه آزاد بروجن
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
وداع مردم جاجرم با یک قهرمان
گیلان، معطر به عطرِ خوشِ لاله‌های فاطمی
هفتمین دوره مسابقات تولید محتوای دیجیتال بسیج در چرداول
برگزاری مراسم نوگلان فاطمی در دورود
برگزاری یادواره شهدای بخش سلفچگان قم
فردا مدارس و ادارات سمنان دایر است
تجلیل از حماسه سازان صنفی گیلان در دفاع مقدس ۱۲ روزه
جوی آرام و پایدار برای آسمان لرستان
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا
افتتاح نمایشگاه علمی ثریا در آرادان
دایر بودن مدارس آبادان و خرمشهر در روز سه شنبه
قطعی آب ۶ ساعته از ساعت ۲۳ فردا در برخی مناطق رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
کلنگ زنی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت
آیا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
آغاز برداشت ارزن در مزرعه ۴۰۰ هکتاری لرستان
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
افزایش آلودگی هوای کلانشهر تبریز
مهار آتش جنگل‌های الیت با ۱۲۸ عملیات پروازی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
مهارکردن ۹۰ درصدی آتش‌سوزی جنگل‌های الیت چالوس
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)