• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۷۷۹۰
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۲
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
تلفیق علم و هنر با طراحی؛

ارائه دستاورد‌های علمی نوین در حوزه معماری؛ ۱ تا ۲ اسفند

دبیر اجرایی همایش طراحی: ترویج فرهنگ کاربرد معماری و طراحی داخلی در کشور با توجه به ارزش‌های اصیل فرهنگی از اهداف برگزاری این همایش است

ارائه دستاورد‌های علمی نوین در حوزه معماری؛ ۱ تا ۲ اسفندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی همایش؛ دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی طراحی با اشاره به ارائه دستاورد‌های علمی نوین در حوزه معماری داخلی در این همایش گفت: ایجاد تعامل صحیح و مطلوب بین متخصصان و صنعت، بازنگری فرهنگ و هنر ایرانی همچنین ترویج فرهنگ کاربرد معماری و طراحی داخلی در کشور با توجه به ارزش‌های اصیل فرهنگی از اهداف برگزاری دومین همایش بین المللی طراحی است.

مهندس مرضیه اله دادی درباره جزئیات برگزاری این همایش افزود: هنر پدیده‌ای است که همواره نقش مؤثر در زندگی انسان داشته و از گذشته مورد نظر اندیشمندان قرار گرفته است؛ چنانچه مکاتب گوناگون فکری، سیاسی و اعتقادی، هنر را به منزله وسیله‌ای کارامد جهت توسعه مفاهیم و معارف مختلف در جامعه دانسته و آن را در پرورش انسان به گونه‌ای متناسب با اهداف خود بکار گرفته اند.

وی گفت: اکثر پژوهشگران عرصه هنر به این واقعیت اتفاق نظر دارند که هنر از قدیمی‌ترین پدیده‌های انسانی و اجتماعی بوده، در دوره‌های مختلف فرهنگ‌ها و جوامع گوناگون وجود داشته و در تمام مسائل اجتماعی نقش بارزی را ایفا کرده و نقش معرفتی خود را در دوره‌های مختلف زندگی مادی و معنوی جامعه به شکل خاص بازی کرده است.

دبیر اجرایی همایش بین المللی دیزاین ۱۳۹۷ افزود: تلفیق علم و هنر و تعامل آن‌ها با یکدیگر می‌تواند درک زندگی را برای انسان‌ها راحت‌تر و آن‌ها را به سوی اهدافشان سوق دهد، از این رو می‌توان به جایگاه مهم طراحی در زندگی روزمره پی برد و لزوم پرداختن هرچه بیشتر به آن‌را درک کرد.

اله دادی گفت: یکی از اهداف برگزاری این همایش تبدیل نادیدنی‌ها به دیدنی‌ها در عرصه غیر مادی است، به این معنا که تبدیل فرآیند‌های آماده سازی غیرقابل رؤیت در طراحی که پیش از تولید ساختمان‌های جدید و محصولات و ترکیبات صنعتی قرار دارند، به پدیده‌های قابل رؤیت و درک است.

وی با اشاره به اینکه این همایش اسفند امسال برگزاری می‌شود، افزود: این برنامه به همت دانشکده هنر دانشگاه الزهراء (س) و با همکاری وزرات صنعت، معدن و تجارت ایران، شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و صنایع وابسته و موسسه هنر‌های آفام انجام می‌شود.

دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی طراحی گفت: ارتقاء سطح علمی، تخصصی و فنی معماری و طراحی داخلی و طراحی صنعتی در کشور، معرفی فنون و دستاورد‌های علمی نوین در حوزه معماری داخلی و دکوراسیون، آموزش نیرو‌های متخصص در معماری و طراحی داخلی و طراحی صنعتی، پرورش ایده‌های نو در زمینه تولید محصولات جدید در زمینه طراحی داخلی و دکوراسیون و تجاری سازی آنها، ایجاد تعامل صحیح و مطلوب ما بین جامعه طراحان تجربی و طراحان از اهداف برگزاری این همایش است.

اله دادی افزود: ایجاد تعامل صحیح و مطلوب بین متخصصان و صنعت، بازنگری فرهنگ و هنر ایرانی و ایجاد تعامل مطلوب آن با طراحی و ترویج فرهنگ کاربرد معماری و طراحی داخلی و طراحی صنعتی در کشور با توجه به ارزش‌های اصیل فرهنگی و ظرفیت‌های اجرایی، بررسی راهکار‌های مناسب در طراحی جهت دستیابی به رفاه عمومی و تبیین جایگاه حرفه‌ای طراحی در جامعه از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.

همایش بین المللی دیزاین ۱۳۹۷، یکم تا دوم اسفند ۹۷ در دانشگاه الزهراء (س) در تهران برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت www.afamevents.ir مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۰۹۱۹۲۱۱۸۳۰۵۱-۸۸۷۳۸۶۶۷ تماس بگیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در دامغان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
برف و باران در استان تهران
اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ
رژیم صهیونی بیش از ۱۵۲۰ نوبت آتش بس در غزه را نقض کرده است
روسیه: امیدواریم آمریکا در قبال ایران عقلانیت نشان دهد
آمریکا شریک اصلی نسل‌کشی در غزه است
زلنسکی: ۵۵ هزار نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
افتتاح خانه موسیقی تهران
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)