• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۳۲۹۹
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۱
ورزشی » ساير حوزه ها
نشست خبری

حمایت وزارت ورزش از نامزدی خاص صحت ندارد

رئیس هیئت هاکی استان تهران: به رغم طرح برخی شایعات مبنی بر حمایت وزارت ورزش از یک نامزد در انتخابات فدراسیون هاکی، این وزارتخانه اعلام بی طرفی کرده است

حمایت وزارت ورزش از نامزدی خاص صحت نداردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ مسعود مختاری، رئیس هیئت هاکی استان تهران در نشست خبری امروز خود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هیئت هاکی تهران همزمان با افتتاح فدراسیون هاکی در سال 1350 فعالیتش را آغاز کرد. این روند به گونه‌ای پیش رفته که از سال 88 تقریبا تمام فعالیت‌های هیئت متوقف شده بود و حتی این هیئت دفتر هم نداشت.
وی ادامه داد: از ابتدای سال 96 مسئولیت سرپرستی هاکی تهران به من واگذار شد و پس از آن هم رئیس شدم، اولویت اول من جمع آوری اطلاعات و سپس راه اندازی دفتر هیئت بود. در یک سال گذشته فقط توانستیم این مشکلات را حل و ساختار سازی کنیم. ما در همین مدت توانستیم در مسابقات لیگ دسته اول مردان شرکت کنیم و به مقام قهرمانی و به لیگ برتر رسیدیم.
مختاری تصریح کرد: امسال در دور رفت لیگ برتر تیم تهران یکی از مدعیان قهرمانی است و امیدواریم حداقل بتوانیم در نهایت یکی از رتبه‌های اول تا سوم را کسب کنیم، تیم بانوان هم در لیگ شرکت کرد و به مقام چهارم لیگ برتر رسید که شروع خوبی در اولین سال فعالیتش بود.
رئیس هیئت هاکی استان تهران افزود: تاکنون 9 هیئت شهرستانی را فعال کردیم و استعدادیابی هم صورت گرفته است. برگزاری کلاس‌های مربیگری و داوری از پایه یکی از برنامه‌های اصلی ما بود و همچنین هاکی به مدارس راه یافته تا توجه به ورزش پایه هم شده باشد، و همچنین تدوین برنامه پنج ساله هیئت را انجام داده‌ایم. این به ما کمک می‌کند تا هدف‌گذاری خوبی داشته باشیم.
مختاری گفت: برای هر سال یک تقویم جداگانه تدوین شده تا اجرایی شود. سال 97 اولین سال این برنامه پنج ساله بود. البته راه طولانی پیش رو داریم و نباید متوقف شویم. ما روی دو محور برنامه ریزی کرده‌ایم. محور اول استعدادیابی و حضور در مدارس و جاهایی است که این اتفاق محقق شود. محور بعدی توجه به بخش قهرمانی است.
هاکی نسبت به سایر رشته ها خیلی شناخته شده نیست و این هدف را داریم که بتوانیم به جایگاهی برسانیم که این رشته برای اهل ورزش شناخته شود. قدم بعدی هم پیشرفت در سطح جهان است.
وی عنوان کرد: تمرکز ما بیشتر روی هاکی سالنی است زیرا به جز یک استان، سایر استان‌ها فاقد زمین چمن برای هاکی چمنی هستند، امیدواریم با کمکی که از طرف بخش خصوصی می‌شود، بتوانیم خلأهای این رشته را برطرف کنیم؛ البته وزارت ورزش هم باید در توسعه زیرساخت‌های این رشته به ما کمک کند.
مختاری در خصوص حضورش در انتخابات آتی فدراسیون هاکی گفت: شش نفر در عرصه رقابت هستند. هر رقابتی سازو کار خودش را دارد. من به دنبال ارائه برنامه هدفمند و رساندن آن به دست روسای هیئت‌ها هستم. قطعا وزارت ورزش در این انتخابات بی‌طرف است. البته شایعاتی درباره حمایت از یک نامزد مطرح می‌شود، اما وزارت ورزش موضع بی‌طرفانه دارد، در ضمن یکی از اهداف مهم ما این است که از کمک شهرداری‌ها هم استفاده کنیم، البته باید رایزنی شود. اگر به امید اعتبارات دولتی باشیم، دچار مشکل می‌شویم.
وی گفت: یکی از بهترین روش‌ها استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و اسپانسرینگ است. الان ساخت یک سالن برای یک رشته خاص شاید توجیه اقتصادی نداشته باشد، اما ایجاد سالن چند منظوره می‌تواند این خلأ را پر کند.
مختاری در پاسخ به این سوال که به عملکردتان در هیئت استان تهران چه نمره‌ای می‌دهید، گفت: با توجه به عدم فعالیت هیئت در گذشته و حضور در مسابقات کشوری و لیگ در حال حاضر، می‌توان گفت که از عملکرد مان راضی هستم، اما کافی نیست. در واقع تهران باید در جایگاه واقعی اش قرار بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
استان یزد فردا بارانی می شود
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)