• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۹۳۷۷
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۸
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز:

روابط ایران با همسایگان ، ناکامی تحریمهای آمریکا

امام جمعه تبریز گفت : تحریم‌های آمریکا علیه ایران نتوانسته است بر روابط دوستانه و دیرینه دو ملت ایران و عراق تاثیر بگذارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حجت‌ الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل‌ هاشم امروز در خطبه‌های نماز جمعه تبریز افزود : سفر روابط ایران با همسایگان ، ناکامی تحریمهای آمریکاآشکار رئیس جمهور کشورمان با اعلام قبلی و دیدار رسمی با مقامات بلند پایه صورت گرفته است که در مقایسه با سفر شبانه و مخفیانه ترامپ، نشان از تفاوت دو تفکر و دو الگو در منطقه دارد.
خطیب نماز جمعه تبریز گفت : سفر رسمی مسئولان جمهوری اسلامی به عراق یک الگوی ایرانی است که در خط مقدم استکبارستیزی و مقاومت در برابر نظام سلطه ایستاده و پیوند عمیقی با ملت‌ های منطقه دارد.
وی خاطرنشان کرد: آمریکا یک کشور استعمارگر و سلطه طلب است که اساسا به عنوان یک کشور اشغالگر جایگاه و پایگاه در میان ملت و دوت عراق ندارد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم ادامه داد : سفر سه روزه رئیس جمهور ایران به عراق دستاوردهای مهمی از جمله توافقاتی در زمینه صدور ویزای رایگان بین دو کشور، ایجاد شهرک‌های صنعتی، افزایش مبادلات بازرگانی و به هم پیوستن شبکه ریلی دو کشور داشت.
وی به فرامین اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار با مجلس خبرگان اشاره و اظهار کرد : لازم است نیروهای داخلی در مقابل هم قرار نگیرند بلکه باید با وحدت و صمیمت در مقابل دشمنان و استکبار جهانی ایستاده و هیچ‌گاه از ذکر الهی غافل نشده و در هر حال خدا را یاد کرده و از او کمک بخواهیم.
امام جمعه تبریز اضافه کرد : رهبر معظم انقلاب از مسئولان خواسته‌ اند تا همیشه برخورد چاره‌ جویانه ای در برابر مشکلات داشته باشند و مردم را به آینده امیدوار کنند و با تدبیر ، دقت نظر و جلوگیری از سهل‌انگاری و بی‌توجهی به برخی مسائل جلو بروند.
وی در بخش دیگری از خطبه ها به اعطای نشان ذوالفقار توسط رهبر معظم انقلاب به سردار قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: این موضوع نشانه رضایت ولی‌فقیه زمان از سردار سلیمانی است و ما نیز این نشان را به همه مدافعان و سربازان و نیروهای قدس تبریک می‌گوییم.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به رزمایش بزرگ پهپادی "الی بیت‌المقدس" در منطقه خلیج فارس گفت: این رزمایش نشان داد که نیروی هوا و فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صاحب بزرگترین ناوگان پهباد بمب‌افکن درمنطقه است.
وی با تبریک انتصاب حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به ریاست قوه قضائیه گفت: ضرورت مردمی بودن ، انقلابی بودن و ضد فساد بودن که توصیه رهبر انقلاب است باید مورد توجه رییس جدید دستگاه قضا قرار بگیرد.
خطیب نماز جمعه تبریز ادامه داد: الزامات انقلابی بودن این است که کارها را به انقلابی ها سپرده و برخورد با مجرمان با قاطعیت و با صلابت باشد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در ادامه خطبه ها به فرارسیدن چهارشنبه‌ آخر سال اشاره کرد و گفت: از خانواده‌ ها درخواست می کنم تا از مضرات ترقه‌ بازی در چهارشنبه‌ آخر سال با فرزندان خود صحبت کنند چرا که ما خواهان شادی مردم هستیم ولی خانواده ها باید مواظب باشند که عید خود را به عزا تبدیل نکنند.
وی ادامه داد: شایسته است عید را کمی ساده بگیریم و مخارج آن را به نیازمندان بدهیم تا همه در عید ، سفره یکسان داشته باشند چراکه افرادی هستند که سفره شب عید کمرنگی دارند.
حجت الاسلام والمسلمین آل‌هاشم بیان کرد: در دیدارهای نوروزی مسائل شرعی را رعایت کنیم چرا که گاهی در برخی خانه‌ها و در دید و بازدیدهای عید، متاسفانه رعایت حجاب معنایی ندارد از این‌ رو حفظ پوشش و حریم در دیدارهای نوروزی رعایت شود.
نماینده ولی فقیه در استان در بخش دیگری از خطبه ها با بیان اینکه شهر جدید سهند از نظر جمعیت سومین شهر استان با ۱۳۵ هزار نفر است اضافه کرد : این شهر حتی یک بیمارستان هم ندارد و این موضوع از جمله مشکلات اساسی این منطقه است و اگر فردی نیاز سریع به بیمارستان داشته باشد، باید به تبریز اعزام شود.
امام جمعه تبریز با محکوم کردن حملات تروریستی در نیوزلند هم گفت : مهاجمان نژاد پرست به دو مسجد حمله کردند و بیش از ۴۰ نفر را کشته و ۲۰ نفر را زخمی کردند و امیدواریم خداوند به همه مسلمانان قوت و شوکت بدهد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تبریک روز ۱۳ رجب و میلاد با سعادت اولین امام شیعیان ، مولای متقیان حضرت علی علیه السلام گفت : سیره حضرت علی در اجرای عدالت الگوی جامعه امروز ماست و از نظر ایشان پاداش و ثواب عفو و عدل به قدری است نمی توان محاسبه کرد.
امام جمعه تبریز افزود : مادر امیرالمومنین ، فاطمه بنت اسد، این مولد مبارک را در خانه خدا به دنیا آورد از این رو خلقت ایشان خلقتی منحصر به فرد است.
وی حضرت علی را تربیت یافته خانه پیامبر اعظم حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) دانست و گفت : نام علی (ع) را خداوند از نام های خود انتخاب کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه فجر
توقیف خودرو و کشف تریاک جاساز شده در ساک لباس
نقشه‌های آلودگی سواحل مکران نهایی شد
پایان مسابقات آزاد تیراندازی بانوان
وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد
شکست سه بر دو مهرگان نور برابر صدرنشین لیگ والیبال
محدودیت ترافیکی تعطیلات یوم الله ۲۲ بهمن در گیلان
شاخص کل حدود یک درصد کاهش یافت
عرضه گاز مایع صادراتی تا عرضه داخلی پساب در بورس
اجرای محدودیت طرح ترافیکی راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شیراز
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان یزد
سند ملی صنعت فرهنگی اسباب‌بازی ابلاغ شد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن قزل‌آلا در ماهنشان
بهره‌برداری مرحله اول سکوی هوش مصنوعی سازمان حفاظت محیط زیست
کلنگ‌زنی ناحیه صنعتی حصاروئیه با سرمایه‌گذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریال
همه با هم در جشن تولد پیروزی انقلاب اسلامی 
قرآن نمی‌سوزد
پیروزی شهداب بر حریف شمالی
طنین الله اکبر در مساجد
تایید صلاحیت ۹۲ درصد داوطلبان شوراهای شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)