پخش زنده
امروز: -
استفاده مکرر از روغن برای سرخ کردن، باعث تولید مواد سمی و بروز بیماریهای مختلف می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مسئول بخش سم شناسی آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: روغنهای مورد استفاده برای سرخ کردن مواد غذایی که به طور مداوم در معرض دمای بالا، اکسیژن و آب مواد غذایی هستند، دستخوش واکنشهایی میشوند که ترکیبات نامطلوب و مضر برای سلامتی تولید میکنند.
انیسه زارعی افزود: در طول فرآیند سرخ کردن مواد غذایی، واکنشهای شیمیایی مختلف از جمله «اکسیداسیون»، «هیدرولیزاسیون» و «پلیمریزاسیون» رخ میدهد.