• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۹۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰
بین الملل » اروپا
سردبیر روزنامه اینترنتی رأی الیوم؛

همه نشستهای عربی و اسلامی ضعیف و بی حاصل است

همه نشستهای کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در ده سال گذشته چیزی بیشتر از برگزاری مراسم ضیافت شام گروهی و ایراد برخی سخنرانیهای کسل کننده نبوده است.

همه نشستهای عربی و اسلامی ضعیف و بی حاصل است

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه رای الیوم لندن، سردبیر روزنامه اینترنتی رأی الیوم نوشت همه نشستهای عربی, اسلامی و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس که در ده سال گذشته برگزار شده در سطح شرکت کنندگان یا در سطح نتایج و یا هر دو ضعیف بود و چیزی بیشتر از برگزاری مراسم ضیافت شام گروهی و ایراد برخی سخنرانیهای کسل کننده برای حاضرانی که بیشتر آنها در حال چرت زدن هستند, نبوده است.

­پایگاه اینترنتی روزنامه رای الیوم لندن در مقاله ای به قلم عبدالباری عطوان نوشت: شهر مکه مکرمه که این روزها مملو از صدها هزار عمره گزار و زائر از داخل یا خارج آن است، شاهد برگزاری به یکباره نشستهای سه گانه کشورهای عربی, اسلامی و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس است. هدف اصلی اعلام شده از برگزاری این نشستها نیز مقابله با جمهوری اسلامی ایران و مخالفت با دخالتش در امور کشورهای دیگر است.
فکر نمی کنیم مقابله با ایران نیاز به برگزاری سه نشست در شهر مقدس داشته باشد زیرا درباره این مساله اختلاف نظر وجود دارد و هیچ اجماع یا حتی شبه اجماعی بین کشورهای اسلامی یا عربی و یا کشورهای عربی خلیج فارس وجود ندارد به همین دلیل بیشتر شرکت کنندگان در این نشستها صرفا از سر تعارف با دولت دعوت کننده به این شهر مقدس سفر کردند, نه بیشتر و نه کمتر و مواضع و دیدگاههایی بر خلاف آنچه در دل دارند از خود بروز می دهند.
تنش روز افزون کنونی در منطقه خلیج فارس در اصل به خواست دولت کنونی آمریکا مربوط می شود که می خواهد هر نوع فشار سیاسی, اقتصادی و نظامی را تحمیل و ایران را مجبور کند از همه بلند پروازیهای هسته ای دست بکشد و آزمایشهای موشک بالستیک را متوقف کند تا برتری نظامی اسرائیل حفظ شود تا اسرائیل تنها دولت هسته ای و برتر باقی بماند, همه همسایگانش را در خاورمیانه تهدید کند و اشغال اراضی و مقدسات عربی را تثبیت سازد.
دولت ترامپ که بطور کامل تحت نفوذ اسرائیل و طرحهایش قرار گرفته است به دنبال تغییر نظام ایران است. خواه این هدف یک دفعه از طریق حمله نظامی انجام شود یا اینکه در چند مرحله از طریق محاصره اقتصادی کشنده باشد و نظام از این طریق ساقط گردد. فکر نمی کنیم به نفع کشورهای اسلامی یا عربی و یا حتی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس باشد پذیرای این طرحها باشند یا اینکه در آن مشارکت جویند وقتی که بزرگترین طرف سود برنده از این طرحها دولت اشغالگر اسرائیل است و کشورهای عربی بیشترین زیان را متحمل خواهند شد و ملتهای عربی سوخت هر جنگ احتمالی خواهند بود.
نمی خواهیم پیشداوری کنیم و از قبل درباره این سه نشست قضاوت کنیم . به اعتقاد ما این نشستها هیچ ضرورتی ندارد و چیزی بیشتر از یک رویداد دیپلماتیک نخواهد بود که شرکت کنندگان در این نشستها فرودگاه بین المللی ملک عبدالعزیز در شهر جده را ترک خواهند کرد در حالیکه اوضاع بدون هیچ گونه تغییری به قوت خود باقی خواهد ماند.
همه نشستهای عربی, اسلامی و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس که در ده سال گذشته و شاید بیشتر برگزار شد در سطح شرکت کنندگان یا در سطح نتایج و یا هر دو ضعیف بود و چیزی بیشتر از برگزاری مراسم ضیافت شام گروهی و ایراد برخی سخنرانیهای کسل کننده نبوده است در حالیکه بیشتر حاضران در این نشست در حال چرت زدن هستند و مدت آن از چند ساعت فراتر نمی رود. فکر نمی کنیم سه نشست مکه مکرمه با توجه به وجود جبهه بندیها و شکاف در منطقه عربی از این امر مستثنی باشد.
طرح برگزاری نشستهای عربی در اصل به خاطر فلسطین یا آزاد سازی و حمایت از مقدسات تحت اشغال در برابر اقدامات یهودی سازی و مقابله با غصب مقدسات اسرائیل شکل گرفت این در حالی است که (مسأله) فلسطین در نشستهای سه گانه مکه مکرمه بطور کامل غائب است و جای آن را مساله عادی سازی با دولت اشغالگر زیر چتر آمریکا گرفته است. آمریکا با ناو هواپیمابر و بمب افکنها به منطقه آمده و تحریمهای ظالمانه نه تنها علیه ایران بلکه علیه برخی از ملتهای عربی در صدر آنها ملت فلسطین در پیش گرفته است. ملت فلسطین در عمل با گرسنگی روبرو است و میلیونها نفر از آنها تحت اشغال قرار دارند و قادر نیستند در این ماه مبارک لقمه نانی بیابند.
نکته عجیب این است از شرکت کنندگان در این نشستهای سه گانه خواسته می شود با ایران مقابله کنند و این در حالی است که ایران مدافع مساله فلسطین است و از کسانی که پایبند به گزینه مقاومت هستند حمایت می کند و به آنها یاری می رساند و با قلدری آمریکا و صهیونیست مقابله می کند. 
ما با همبستگی عربی موافقیم با این شرط که در زمینه مقابله با اشغالگری اسرائیل و حمایت از جنبشهای مقاومت باشد و فکر نمی کنیم در نشستهای سه گانه مکه مکرمه این شروط ملی اساسی محقق شود.
هر نشست عربی, اسلامی یا نشست کشورهای عربی حوزه خلیج فارس که با توطئه یهودی سازی قدس اشغالی و مسجد الاقصی مقابله نکند, به دنبال توقف جنگها در سوریه, یمن , غزه و لیبی نباشد, به مساله شماره یک عربی یاری نرساند, بطور آشکار با معامله قرن و طرح تشکیل اسرائیل بزرگ مقابله و مخالفت نکند و عادی سازی روابط با اشغالگر را حرام نداند, سزاوار داشتن چنین اسمی و حتی سزاوار برگزاری در مکه مکرمه یعنی پاکترین و مقدس ترین نقطه از زمین نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره ۱۵ شهید روستای مَشتان کازرون
میرزا کوچک جنگلی نمادی از غیرت دینی و پایمردی
قطعات تقلبی خودرو، بلای جان رانندگان ایرانی
پلمب دو واحد دندانپزشکی غیرمجاز در لرستان
جایگاه ایران در جدیدترین رده‌بندی تیم‌های ملی بسکتبال جهان تغییر نکرد
آغاز مرحله دوم رزمایش اقتدار ندسا با شلیک انبوه موشک‌ها
اختصاص بیش از ۹ هزار تن نهاده های دامی برای بهره برداران
تجلیل از قهرمان جهانی پرورش‌اندام مرتضی گل صنم لو در خوی
درخشش تکواندوکار شاهرودی در کشور
کاروان شادی جشنواره ملی نمد در چهارمحال و بختیای
مدارس و دانشگاه‌های سراسر استان تا دوشنبه غیر حضوری شد
گام‌های مرمتی مجموعه فرهنگی و تاریخی سعد آباد
ممنوعیت عرضه و فروش پرندگان وحشی در بازار‌های گیلان
۱۴ آذر، روز جهانی خاک
یک فوتی در حادثه انفجار واحد مسکونی در بوشهر
نجات کودک ۲ ساله گرفتار در خودرو در دزفول
رضایت روستاییان از عملکرد شورا‌ها در عمران وآبادانی
برگزاری مسابقه بزرگ دوومیدانی در کیش
آغاز رقابت بیش از ۳هزار کرمانی در آزمون استخدامی قوه قضائیه
رقابت یک هزار و ۴۳۲ لرستانی در آزمون دانشگاه افسری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
تداوم بارش باران در خوزستان
احضار حسین‌زاده به کمیته انضباطی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)