• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۹۱۹۴
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۰
فارس » علمی و فرهنگی
دومین در کشور

افتتاح بانک شیر مادر در شیراز

دومین بانک شیر مادر کشور در بیمارستان حضرت زینب شیراز افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاح بانک شیر مادر در بیمارستان حضرت زینب، گفت: به کمک شیر‌های اهدایی مادران به این بانک، نوزادان محروم از شیر مادر به ویژه نوزادان نارس که در بخش مراقبت‌های ویژه (NICU) بستری هستند از این موهبت الهی بهره مند می‌شوند.
دکتر علیرضا رئیسی به اهمیت شیر مادر در ایمن سازی و پیشگیری از بیماری‌های عفونی و گوارشی در نوزادان اشاره کرد و گفت: راه اندازی بانک شیر مادر در بیمارستان به منزله وجود داروخانه‌ای قوی برای نوزادان نیارمند به مراقبت‌های ویژه است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با بیان اینکه بسیاری از نوزادان در کشور نارس و یا با وزن کم متولد می‌شوند و نیاز به بستری در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان دارند افزود: این نوزادان با سرم درمانی تغذیه می‌شوند، اما با ایجاد بانک شیر مادر علاوه بر بهره مندی این نوزادان از فواید تغذیه با شیر مادر، زمینه بهبودی سریعتر و سلامت این نوزادان را فراهم می‌کند.
دکتر رئیسی مهمترین ویژگی بانک شیر مادر در بیمارستان حضرت زینب شیراز را راه اندازی مرکز مشاوره شیردهی در این مجموعه برشمرد و گفت: این اقدام می‌تواند الگوی مناسبی برای تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور باشد.
دکتر علی بهادر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راه اندازی بانک شیر مادر را گامی در راستای ارتقای سلامت نوزادان برشمرد و گفت: تغذیه با شیر مادر به ویژه در ساعات اولیه پس از تولد کاهش مرگ و میر نوزادان را به دنبال خواهد داشت.
 وی با بیان اینکه هیچ جایگزینی برای شیر مادر وجود ندارد، اظهارداشت: بهره مندی نوزادان از مهر مادر و شیر مادر، تضمین کننده سلامت جامعه خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: بانک شیر مادر با صرف هزینه ۴۲۲ میلیون تومان در بیمارستان حضرت زینب شیراز راه اندازی شده است.
دکتر بهادر افزود: مادرانی که فرزند شیرخوار دارند و می‌توانند با مراجعه به این بانک برای اهدا شیر مازاد بر نیاز فرزند خود اقدام کنند.
وی تصریح کرد: کارشناسان این بانک، ضمن راهنمایی مادران نسبت به انجام آزمایش‌های لازم برای تایید سلامت و کیفیت شیر اهدایی اقدام می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ماداران اهدا کننده تنها برای بار نخست نیاز به مراجعه حضوری به بانک شیر مادر دارند و در دفعات بعد می‌توانند این کار را در منزل به کمک ظرف‌های مخصوص انجام دهند.
بهادر ادامه داد: در این بانک به کمک تجهیزات آزمایشگاهی و پاستوریزاسیون کیفیت شیر‌های اهدایی کنترل و در دمای حدود ۲۰- درجه فریز می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطعی گاز، روز شنبه در مناطقی از شاهین شهر
هفته ۷ بسکتبال سوپرلیگ غرب آسیا؛ آستانه قزاقستان صدرنشین شد
اجرای توسعه شبکه برق روستای سالمی شهرستان شادگان
راه‌اندازی سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی، به زودی
️ امدادرسانی به ۵ مصدوم تصادف رخ‌به‌رخ پراید و پژو پارس در محور بروجن–لردگان
دعوت از دو تکواندوکار زنجانی به مرحله دوم انتخابی تیم ملی نوجوانان
آسمانی شدن پدر دو شهید در کازرون
مهدی جان ایران
موفقیت ۳۸۴ دانش آموز فارسی در حفظ جز سی قرآن کریم
ادامه بارش‌ها تا اوایل وقت امشب در خراسان جنوبی
بسکتبال ان بی‌ای؛ اوکلاهما در خانه سن آنتونیو غافلگیر شد
استاندار آذربایجان‌غربی: شاهین‌دژ از ظرفیت‌های کم نظیری برخوردار است.
انقلاب اسلامی با اندیشه مهدویت پیوند عمیق دارد
فراخوان شرکت در جایزه ملی روایت پیشرفت
کُرُه قائنات با ۲۰ میلی‌متر بارندگی رکورددار بارش‌ها در خراسان جنوبی
بهره برداری از ۳۶۱ طرح برقی در غرب مازندران
توسعه عمران و آبادانی در روستا‌های سردشت
افتتاح ۵ طرح صنایع معدنی در زرند و سیرجان
تعداد مشترکان برق هزار و ۱۱۲ درصد افزایش یافت
پایان هفته ۲۶ بسکتبال یورولیگ؛ شکست بولونیا از لیون ته جدولی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)