• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۸۹۱۳
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۶
اجتماعی » جامعه و شهری
جهرمی در برنامه پارک شهر رادیو تهران

ایجاد زیرساخت دولت الکترونیک؛ مهم ترین اولویت

وزیر ارتباطات از کاهش فاصله‌های دیجیتالی در کشور خبر داد و گفت: ایجاد زیرساخت‌های دولت الکترونیک مهم‌ترین وظیفه ماست

ایجاد زیرساخت های دولت الکترونیک؛ اولویت وزارت ارتباطاتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمدجواد آذری جهرمی افزود: در یک سال اخیر تعاملات دولت الکترونیک در کشور ۱۰ برابر شده است که البته هنوز به نقطه مطلوب نرسیده ایم تا مردم به شکلی محسوس تاثیر دولت الکترونیک را ببینند.
وزیر ارتباطات درباره شبکه ملی اطلاعات گفت: سعی کردیم فاصله‌های دیجیتالی را در کشور کاهش دهیم و با این هدف از عدد ۵۵ درصد اتصال روستاییان به ارتباط دیجیتال، امسال به عدد ۷۸ درصد رسیده ایم.
آقای جهرمی پیشرفت‌های فضایی ایران را مهم ارزیابی کرد و گفت: امسال دو ماهواره را ناموفق پرتاب کردیم که در مدار قرار نگرفت، اما توسعه ما در این بخش بسیار قابل توجه است البته سه ماهواره دیگر در دست بررسی و ساخت است.
وی برآورد خسارت سیل اخیر از طریق علمی و ماهواره‌ای را امری سخت و پیچیده عنوان کرد و گفت: برای اولین بار این کار در ایران انجام شد.
توسعه فناوری اطلاعات، گزارش دیگری بود که آقای جهرمی ارائه کرد و گفت: ما در این بخش رشد ۳۰۰ درصدی داریم و توانستیم ۲۶۰ هزار نرم افزار کاربردی ایرانی را ثبت کنیم.
آقای جهرمی برگزاری نمایشگاه الکامپ با حضور ۱۰ کشور، پیشرفت‌های شرکت پست و راه اندازی الو پست و همچنین راه اندازی و گسترش شرکت زیرساخت را از دیگر فعالیت‌های این وزارتخانه در یک سال اخیر معرفی کرد.
آقای جهرمی به فرصت‌های شغلی این وزارتخانه اشاره کرد و گفت: ما نوید ۶۸ هزار شغل جدید را داشتیم که آخر امسال گزارش این فرصت‌های شغلی را ارائه می‌کنیم.
وزیر ارتباطات که چندی پیش در پی قطع اینترنت اعلام کرد تنبیهی برای کارکنان شرکت زیر ساخت در نظر گرفته است، در این باره گفت: من و هیچ مدیر دیگری اجازه قانونی برای قطع حقوق کارمندان نداریم و من تنها کارانه آن‌ها را که چیزی حدود ۲۰ درصد از کل دریافتی آنهاست ا قطع کردم که با محاسبه حقوق ۱۰ میلیونی آن‌ها چیزی حدود ۲ میلیون تومان می‌شود.

 پیوستن بیش از ۱۹ هزار مدرسه روستایی به شبکه ملی اطلاعات 
آذری جهرمی در حاشیه همایش دستاورد‌های دولت در توسعه زیرساخت‌های روستایی هنگام بازدید رئیس جمهور از غرفه دستاورد‌های وزارت ارتباطات افزود: ۱۹ هزار و ۲۵۰ مدرسه روستایی به شبکه ملی اطلاعات پیوسته و ۳ هزار و ۸۲۵ روستا نیز باقیمانده است.
وزیر ارتباطات در ادامه افزود: در خدمات رسانی به روستا‌ها شعار اصلی ما " دسترسی همگانی" است که زمینه ساز تحقق عدالت اجتماعی دسترسی همه ایرانیان به امکانات واحد و مشترک در کشور محسوب می‌شود.
وی گفت: لازمه پیشرفت برنامه‌های دیگر وزارتخانه‌ها نیز در گرو ارتباطات در روستاهاست و اگر جاده به روستا می‌رود برای امدادرسانی در جاده‌ها نیاز به ارتباطات است و در بحث آب و برق برای خواندن کنتور و پایش شبکه نیاز به ارتباطات داریم.
وزیر ارتباطات افزود: حوزه بهداشت و درمان نیز وابستگی مستقیم به ارتباطات دارد و ارتباطات زیرساخت توسعه همه بخش هاست.
آقای آذری جهرمی در ادامه به بحث هر روز- ۲۰ روستا اشاره کرد که رئیس جمهور پرسید آیا این رقم دقیق است که وزیر ارتباطات پاسخ داد؛ ابتدای دولت یازدهم تعداد روستا‌هایی که به خدمات تلفن همراه دسترسی داشت ۴ هزار و ۵۰۰ روستا بود، اما امروز به ۳۴ هزار و ۹۰ روستا رسیده است یعنی اگر ما متوسط سالانه را مد نظر قرار بدهیم متوسط اتصال روستا‌ها به تلفن همراه تا قبل از دولت یازدهم حدود ۹۰۰ روستا در سال بود که در دولت یازدهم و دوازدهم به ۴ هزار و ۹۳۱ روستا در سال رسید.
وی در ادامه به توسعه شبکه ملی اطلاعات در روستا‌ها اشاره کرد و گفت: در ابتدای دولت یازدهم هیچ روستایی به شبکه ملی اطلاعات متصل نبود، اما در ابتدای دولت دوازدهم به ۱۸ هزار و ۱۰۰ روستا و امروز به ۳۰ هزار و ۷۹۹ روستا رسیده یعنی ۷۸ درصد روستا‌های کشور به شبکه ملی اطلاعات، پیوسته است.
آقای آذری جهرمی افزود: امروز در کشور ۱۹ هزار و ۲۵۰ مدرسه روستایی متصل به شبکه ملی داریم و سه هزار و ۸۲۵ روستا نیز باقی مانده است که رئیس جمهور پرسید مدارس روستایی چه استفاده‌ای از آن می‌کنند؟ و آقای آذری جهرمی پاسخ داد اتصال مدارس روستایی برای آموزش الکترونیک، ثبت نام‌ها و فرآیند‌هایی که وزارت آموزش و پرورش اعلام می‌کند از این طریق است.
وزیر ارتباطات گفت: ۱۷ هزار و ۴۹۲ خانه بهداشت به شبکه سلامت الکترونیک در روستا‌ها پیوسته و ۸۹۱ خانه بهداشت دیگر در روستا‌ها باقی مانده است که در حال تحقق آن هستیم.
وی ادامه داد: اگر این عدد به ۲۹ هزار و ۵۲۰ روستا برسد همه روستا‌های بالای ۲۰ خانوار ما تحت پوشش قرار می‌گیرد که از این تعداد نیز ۴ هزار و ۵۲۰ روستا باقی مانده است.
آقای آذری جهرمی گفت: بیشترین خدمات نیز مربوط به روستا‌های استان سیستان و بلوچستان و روستا‌هایی است که عقب ماندگی بیشتری داشت و در روستا‌های کهگیلویه و بویراحمد و سیستان و بلوچستان توسعه شبکه‌ای ۴ برابر شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۵۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نایین
گلایه از امکانات شهری مهستان استان البرز
یادواره‌ای به یاد شهدای اقتدار وطن
عملیاتی شدن عبور ترانزیتی تحت پوشش «کارنه تیر»
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
جشنواره‌ای به رنگ زیتون
تغییر ساعت دیدار تراکتور – استقلال خوزستان
هفته چهارم لیگ برتر والیبال؛ شهدابی‌ها در صدر ماندند
حفاظت از خاک برای نفس زمین
روایتی از توانمندی یک هنرمند دارای معلولیت
برگزاری دوره آموزشی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم
تجارت ایران و ترکیه از ۴.۵ میلیارد دلار گذشت
برگزاری جشنواره موسیقی بیت و حیران در سردشت
افتتاح واحد‌های مسکونی کمیته امداد در سجاس
انتقاد از نبود خدمات برخط برای مشترکین مخابرات
متروک ماندن ورزشگاه تنیس و پدل شهرقدس
ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
اجرای ۶۰ درصد از قانون حمایت از معلولین در استان قزوین
مشاهده چهار پلنگ ایرانی در یک قاب در سوادکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)