برگزیت اختلافات در حزب کارگر را هم تشدید کرد
گزارش منابع خبری از افزایش اختلافات در درون دومین حزب بزرگ انگلیس بر سر برگزیت و چگونگی اجرای ان حکایت دارد
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ موضع گیری خنثی جرمی کوربین رهبر حزب کارگر درباره برگزیت موجب شد برخی از هم حزبی هایش رویکرد او را به زیان اهداف حزب در کسب ارای مردمی در صورت برگزاری انتخابات زودهنگام بدانند.
جرمی کوربین در تازهترین موضع گیری بر سر برگزیت اعلام کرد نه له و نه علیه برگزیت نظر خواهد داد بلکه به نتیجه آرای مردم در این باره در صورت برگزاری انتخابات و بدست گرفتن قدرت عمل خواهد کرد.
این در حالی است که مخالفان این رویکرد جرمی کوربین معتقدند او باید از گزینه ماندن در اتحادیه اروپا و لغو خروج حمایت کند که نقطه مقابل رویکرد بوریس جانسون رهبر حزب حاکم محافظه کار و نخست وزیر انگلیس است که اعلام کرده تا نهم ابان ماه ۳۱ اکتبر حتی بدون توافق کشورش را از اتحادیه اروپا خارج کند.
نشست سالانه اعضای حزب کارگر که دومین حزب بزرگ انگلیس پس از حزب حاکم محافظه کار به لحاظ شمار نمایندگان در مجلس است، از فردا به مدت چهار روز در شهر برایتون در جنوب انگلیس برگزار میشود تا ضمن ارزیابی عملکرد یک سال گذشته، سیاستها و برنامههای سال اینده این حزب را بررسی و تدوین کنند.
نظام سیاسی انگلیس پارلمانی است و هر حزبی که بتواند بیشترین کرسیهای مجلس را بدست آورد، رهبر ان حزب نخست وزیر خواهد شد و شماری از نمایندگان مجلس نیز به عنوان وزیرانش با او همکاری میکنند و حزبی که پس از حزب نخست بیشترین کرسیهای مجلس را در اختیار بگیرد به عنوان حزب اصلی مخالف و دولت سایه فعالیت میکند و مهمترین رویکردش به چالش کشیدن حزب حاکم درباره موضوعات مختلف است.
بر اساس آمار منتشر شده حزب کارگر بیشترین عضو را دارد.
شمار اعضای حزب کارگر پانصد هزار نفر، حزب محافظه کار ۱۶۰ هزار نفر، حزب ملی اسکاتلند یا اس ان پی ۱۲۵ هزار نفر و حزب لیبرال دموکرات ۹۹ هزار نفر اعلام شده است.