• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۸۴۴۴
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۴
بین الملل » اروپا
در کمتر از یک سال

افزایش قربانیان برده داری نوین در انگلیس

ایندیپندنت: شمار قربانیان برده داری نوین در انگلیس امسال ۷۲ درصد افزایش یافته است

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، پایگاه اینترنتی ایندیپندنت در مقاله‌ای به قلم «می بولمان» به بررسی افزایش قربانیان برده داری نوین و جرایم مربوط به مواد مخدر در انگلیس پرداخت و در این باره نوشت نبود قطعیت‌های سیاسی ناشی از برگزیت و بدتر شدن اوضاع اقتصادی، باعث می‌شود شمار احتمالی چنین قربانیانی افزایش پیدا کند.

در این مقاله آمده است بر اساس آمار‌، شمار انگلیسی‌هایی که نام آن‌ها به عنوان قربانیان «برده داری نوین» ثبت شده است، امسال ۷۲ درصد افزایش یافته است. این آمار‌ها باعث تشدید نگرانی‌ها در خصوص سوء استفاده‌های باند‌های قاچاق مواد مخدر و سایر انواع سوء استفاده از نیرو‌های کار می‌شود.
تحلیل داده‌های ایندیپندنت در این باره نشان می‌دهد شمار اتباع انگلیسی که قربانیان بالقوه قاچاق انسان هستند، از هزار و ۲۴۶ نفر در سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸، به دو هزار و ۱۴۳ نفر در سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ افزایش یافته است. همچنین نسبت آن دسته از قربانیانی که انگلیسی هستند، از رقم ۲۱ درصد به رقم ۲۶ درصد افزایش یافته است.
فعالان در این باره اعلام کردند علت احتمالی این افزایش آمارها، مربوط به شمار فزاینده قربانیانی است که در طول مسیر‌های قاچاق مواد مخدر مورد سوء استفاده قرار گرفته اند. در این مسیرها، گروه‌های خلافکار اقدام به قاچاق مواد مخدر و انتقال آن به مناطق روستایی می‌کنند. همچنین موارد سوء استفاده از نیروی کار در این جریان، در مزرعه ها، محل‌های خدمات شستشوی خودرو و رستوران‌ها رخ می‌دهد.
سازمان خیریه «ارتش رستگاری» که طرف قرارداد وزارت کشور انگلیس است و وظیفه تامین مسکن امن و حمایت از قربانیان برده داری نوین را به عهده دارد در این باره اعلام کرد شمار اتباع انگلیسی که پارسال تحت پوشش خدمات این سازمان قرار گرفته اند،  ۵۸ درصد افزایش یافته است.
این موسسه خیریه اعلام کرد شمار قربانیان انگلیسی که هدف سوء استفاده قرار گرفته اند، از جمله افرادی که به اقدامات جنایتکارانه وادار شده اند، در فاصله ژوئیه ۲۰۱۸ تا ژوئن ۲۰۱۹، به میزان ۶۳ درصد افزایش یافت. اجبار افراد به اقدامات جنایتکارانه، شایع‌ترین شکل سوء استفاده از نیروی کار بود که ۴۸ درصد از موارد را تشکیل می‌داد.
نتایج این یافته‌ها همچنین باعث تشدید نگرانی‌ها در خصوص افزایش موارد سوء استفاده از افراد بی خانمان در این جرایم می‌شود. بر اساس آمارها، هفت درصد از همه قربانیان گزارش شده را افراد بی خانمان تشکیل می‌دهند.
«جیکوب سوبیک» از کارشناسان موسسه بین المللی مقابله با برده داری در این باره گفت: این ارقام نشان می‌دهد ملیت افرادی که قربانی سوء استفاده می شوند، اهمیتی ندارد و عاملان این سوء استفاده تنها به دنبال یافتن افراد آسیب پذیر و راهی برای به دام انداختن و سوء استفاده کردن از آن‌ها هستند. 
وی افزود: خطوط توزیع مواد مخدر، موضوعی بسیار آزار دهنده است. عاملان سوء استفاده، کودکان را با دادن هدیه و دادن وعده زندگی‌های مرفه، فریب می‌دهند. اما کودکان سریعا در دام جرایم مرتبط با مواد مخدر می‌افتند، و ممکن است زمانی که قصد داشته باشند این گروه‌های خلافکار را ترک کنند، با خشونت‌های شدید روبرو شوند. وی افزود: خدمات این سازمان با هدف "تشخیص زودهنگام نشانه ها" طراحی شده است و معلمان، پزشکان و کارکنان خدمات اجتماعی در آن نقش مهمی ایفا می‌کنند.
«امیلی کنوی» مشاور عالی سازمان مقابله با سوء استفاده‌های کارگری «فلکس» در این باره گفت: با توجه به ناکامی انگلیس در تامین بودجه کافی برای بازرسی‌های کارگری، به هیچ وجه جای تعجب نیست که چنین موارد سوء استفاده‌ای در حال افزایش است.
وی گفت: افزایش این آمار‌ها همچنین نشانه خوبی است که ثابت می‌کند اقدامات تشخیصی پلیس در حال افزایش است، اما برای مقابله با این موارد سوء استفاده باید تلاش‌های بیشتری صورت بگیرد.
این در حالی است که نبود قطعیت‌ها در خصوص برگزیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) ممکن است باعث تعطیلی بسیاری از موسسات امداد رسان شود. بدین ترتیب، هزاران تن از قربانیان در سرتاسر کشور، در معرض سوء استفاده قرار خواهند گرفت.
یک موسسه خیریه کمک رسان به قربانیان سوء استفاده در محیط‌های کاری نیز در این باره اعلام کرد ادامه نبود قطعیت‌های سیاسی و شرایط اقتصادی نامناسب، که تا حد زیادی نتیجه برگزیت است، باعث کاهش بودجه‌ها و احتمال تعطیلی موسسات خیریه شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دوازدهم آذر ۱۴۰۴)
برگزاری مسابقات ووشو قهرمانی بانوان در تبریز
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دوازهم آذرماه ۱۴۰۴)
اجرای پویش کاشت نهال همزمان با سراسر کشور از عرصه‌های منابع طبیعی بویراحمد
مطالعات آبخیزداری در اراضی بالادست سد حاجیلار ورزقان
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
استان یزد فردا بارانی می شود
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)