معاون وزیر راه و شهرسازی: لاستیک ناوگان عمومی تأمین شده است
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور گفت: با هماهنگی میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی که در پارسال انجام شد، امروز بیش از نیاز کشور لاستیک برای ناوگان حملونقل و بار عمومی وجود دارد.
بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، عبدالهاشم حسننیا در آیین گرامیداشت هفته حملونقل رانندگان و راهداری در بندر بوشهر افزود: اختصاص لاستیک به رانندگان بخش حملونقل و بار عمومی کشور بر پایه میزان پیمایش است و به ازای هر ۱۵ هزار کیلومتر دو حلقه لاستیک به آنها تحویل میشود.
او با اشاره به اینکه این میزان پیمایش تا پیش از این برای ۲۰ هزار کیلومتر پیمایش بوده و آن را کاهش دادیم، ادامه داد: در چند ماه گذشته کمبودی در این زمینه بود که بخشی از آن از لاستیکهای تولید داخل و بخش دیگر آن با واردات تأمین شد و تا پایان امسال و بخشی از سال آینده هیچ کمبود لاستیکی نداریم.
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور با اشاره به ترمیم آببردگیهای جادههای کشور بهویژه در جنوب استان بوشهر، درباره طرح زمستانی راهداری گفت: در این طرح در سراسر کشور برای اقدامات راهداری زمستانی، ۱۳ هزار تن از همکاران با ۱۰
هزار دستگاه ماشین در ۹۸۰ راهدارخانه کشور مستقر هستند تا در صورت تغییرات جوی و ا یجاد مشکلات برای جادهها آن را ترمیم و راهها را برای رفتوآمد ایمن کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره نوسازی ماشینهای راهداری هم گفت: با هماهنگیهای انجام شده در دولت و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکت هپکوی اراک و سازمان برنامه و بودجه با وزارت راه و شهرسازی، قرار شده هزار دستگاه ماشین راهداری نوسازی شود که در گام اول فرآیند تحویل ۳۵۰ دستگاه لودر، گریدر و بیل مکانیکی با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومان از اردیبهشت سال آینده انجام میشود.
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور درباره راههای روستایی هم گفت: نگهداری و ساخت راههای روستایی و فرعی کشور به ما تحویل داده شده که امسال در گام اول احداث دو هزار کیلومتر راه روستایی را در دستور کار داریم و در گام دوم در سال بعد هم نزدیک به سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر را احداث میکنیم.
حسننیا با اشاره به اینکه این پنج هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی با توجه به سطح خدمات پایین آن راههاست، ادامه داد: این راهها بیشتر در استانهای هرمزگان، سیستانوبلوچستان، کردستان و کمبودهای چند استان دیگر هستند و امیدواریم بتوانیم تا پایان سال مالی 98 در مناطق سردسیری هم این کار را انجام دهیم. اعتبارات این طرح در قانون بودجه ۹۸ ، ۲۱۸ میلیارد تومان بوده است.
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور همچنین درباره مهمترین برنامههای امسال این سازمان گفت: ۹۰ درصد بار و مسافر کشور، جادهای است که نگاه ما به آن یک نگاه اقتصادی است تا با استفاده از سامانه اطلاعات، دوربین ترددشمار و پایانههای بار، فرآیند تردد ناوگان، تحویل بار به رانندگان، و تهیه و جابهجایی بار با رویکردی عادلانه انجام شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان گفت: بخشی از بارهای ناوگان جادهای، کالاهای وارداتی است که از بندر امام خمینی، بوشهر، بندرعباس و چابهار وارد و توزیع میشود که با استفاده از سامانههایی که نصبشده مشخص شد پارسال نزدیک به 30 میلیون بارنامه صادر کردیم و امسال هم افزایش داشته است.