افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز در کردستان
بیش از یک هزار تُن به ظرفیت تولید گوشت کردستان اضافه شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: امسال و در راستای اجرای طرح توسعه تولید گوشت قرمز، یک هزار و ۴۱۰ تُن به ظرفیت تولید این محصول پر مصرف در استان اضافه شده است.

خالد جعفری افزود: با توجه به اقدامات عملیاتی صورت گرفته در راستای اجرای طرح پیشران افزایش تولید گوشت قرمز در سال جاری با اضافه شدن یک هزار و ۴۱۰ تن گوشت قرمز به تولیدات قبلی شغل ۲ هزار و ۳۲ نفر تثبیت و برای ۲۷۶ نفر نیز شغل جدید ایجاد شد.
جعفری تاکید کرد: کردستان با تولید ۲۸ هزار تُن گوشت قرمز هم اکنون در رتبه ۱۲ کشوری قرار دارد و انتظار میرود با اجرای طرح پیشران، تولید این محصول در استان تا سال ۱۴۰۲ شمسی به ۴۰ هزار تُن برسد.
وی افزود: در کشور میزان سرانه تولید و مصرف گوشت قرمز به ترتیب ۱۰ و ۱۲ کیلوگرم است و برای جبران سرانه مصرف، نیازمند تأمین گوشت قرمز از طریق واردات است در حالیکه سرانه تولید و مصرف گوشت قرمز در استان کردستان به ترتیب ۱۷ و ۱۱ کیلوگرم است.
کردستان دارای سه میلیون واحد دامی است که حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس آن گوسفند و بز، ۲۳۰ هزار راس بز و بزغاله، ۲۳۰ هزار راس گاو و گوساله و ۱۲ هزار و ۳۰۰ راس تک سمیان است.
حدود ۶۰ هزار بهره بردار بطور مستقیم در امر پرورش دام مشغول بکار هستند.