• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۵۹۶۳
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۴
سیاسی » دولت
نشست معاون اول با مدیران وزارت راه

مراقبت از کسب و کار‌های کوچک و متوسط

معاون اول رئیس جمهور: وزارتخانه‌ها باید از کسب و کار‌های کوچک و متوسطی که در جریان کرونا آسیب دیده اند مراقبت کنند و تسهیلات دهند.

آغاز جلسه معاون اول رئیس جمهور با مدیران ارشد وزارت راه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، اسحاق جهانگیری درنشست با مدیران ارشد وزارت راه و شهرسازی گفت: کرونا پدیده‌ای جدی و نوظهور است و براساس گفته دانشمندان شناخت دقیقی از ان وجود ندارد. اولویت اول ما حفاظت از جان مردم است و دستگاه‌های وزارت بهداشت و کادر درمانی کار‌های زیادی انجام دادند تا از مردم حفاظت کنند.
وی ادامه داد:کرونا برهمه ابعاد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی کشور تاثیر گذاشته و می‌گذارد و نباید فکر کنیم پدیده کرونا یک تا دوماه دیگر تمام می‌شود، موضوع ماندگاری است.
وی افزود: در این ماه‌های اخیر که درگیر کرونا بودیم بخش‌های زیادی در کشور کار کردند که شاید در نظر مردم خیلی گفته نشده است. بعد از وزارت بهداشت اقدامات زیادی بردوش وزارت راه و شهرسازی بود.
معاون اول رئیس جمهور گفت: بخش اقتصادی کشور مخصوصا معیشت مردم بیشترین اسیب را دیدند. برخی افراد کار‌های حاشیه‌ای داشتند و منبع درامد ان‌ها روزانه بود و کرونا باعث شد منبع درامدی ان‌ها حذف شود که باید به این افراد توجه شود.
وی بیان کرد: کامیون‌ها مسئولیت حمل و جابه جایی بار را داشتند تا فرایند جابه جایی کالا‌های تولیدی کشور ادامه یابد در طول شبانه روز خدمت می‌کردند و من از ان‌ها تشکر می‌کنم.
معاون اول رییس جمهور گفت: رشد جابجایی کالا نسبت به سال گذشته قابل توجه است باید از تک تک رانندگان کامیون‌ها تشکر کرد، زیرا اقدام بزرگی انجام دادند.
وی افزود: برخی افراد از جمله رانندگان اتوبوس و مینی بوس که بدلیل رعایت فاصله اجتماعی و دستورالعمل‌های بهداشتی منبع درامد روزانه شان کاهش پیدا کرده است باید از این افراد تشکر کرد.
جهانگیری افزود: باید خسارت‌ها از محلی که دولت تامین کرده جبران شود.
وی افزود: وزارتخانه‌ها نسبت به کسب و‌کار‌های کوچک و متوسط حوزه خود که اسیب دیده اند مسئولیت دارند و باید مراقبت کنند و در حد منابع دولت به ان‌ها تسهیلات دهد.
جهانگیری با اشاره به اینکه ما دولت ثروتمندی هستیم، اما این دارایی‌ها راکد است، گفت: باید از دارایی‌ها برای جبران خسارت استفاده شود.
وی با اشاره به خسارت راه اهن و شرکت‌های هواپیمایی گفت: باید برای جبران خسارت این بنگاه‌ها راهکار‌هایی ارائه شود.
جهانگیری بیان کرد: باید برنامه‌هایی داشته باشیم تا در این شرایط با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی کسب و کار‌ها ادامه پیدا کند.
وی درباره جهش تولید گفت: همچنین برای تحقق شعار سال (جهش تولید) برنامه ریزی کنیم و واحد‌های تولیدی و سرمایه گذاری‌ها را رشد دهیم.
جهانگیری افزود: وضع منابع ما مشخص است کشوری هستیم که اصلی‌ترین منبع درامدی ان نفت بود لذا محدودیت منابع جدی است.
جهانگیری بیان کرد: باید ۱۲رشته پیشران اقتصاد کشور را شناسایی کنیم و یکی از این بخش‌ها مسکن است که با راه اندازی ان ۱۲۰ فعالیت اقتصادی فعال می‌شود و حدود ۹۷ درصد مواد اولیه ان در داخل تولید می‌شود.
وی افزود: اگر برنامه‌ای برای ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکونی را دارید باید ان را دو برابر افزایش دهید، مسکن نیاز جدی مردم است و باید جلسات شورای عالی مسکن بصورت هفتگی یا با حضور رئیس حمهور یا من برگزار شود و در ان جلسات بانک‌ها هم حضور داشته باشند و مشکلات برطرف شود.
جهانگیری ادامه داد: در بازدیدی که از روستا‌های زلزله زده داشتم بسیاری از واحد‌ها به اتمام رسیده بود و بعد از زلزله‌های بعدی هیچ اسیبی ندیدند و بنیاد مسکن کار بزرگی انجام داده است.
وی افزود: بازار سرمایه درامد بزرگی دارد در روز عرضه سهام شاخص بورس ۲۲ هزار واحد رشد کرد و باید بخش زیادی از منابع از طریق بازار سرمایه تامین شود.
 
نشست معاون اول رئیس جمهور با مدیران ارشد وزارت راه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما امروز جلسه مدیران ارشد وزارت راه و شهرسازی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور و محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در وزارت راه و شهرسازی درحال برگزاری است.
این جلسه درباره اهم اقدامات راهبردی کمیته پیشگیری از آلودگی ناوگان حمل و نقل و مراکز تجمع مسافران ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا از ابتدای بهمن ۹۸ تا انتهای فروردین ۹۹ است.
همچنین در این جلسه، یازده مدیر راه و شهرسازی گزارشاتی را ارائه می‌دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بلداجی وشهرکرد سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه کتاب در بندرخمیر
بازداشت عاملان درگیری مسلحانه در میدان ۱۶ نارمک
هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
اوج گیری ناپایداری‌های جوی در خراسان جنوبی
قزوین میزبان بخش پادکست دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» شد
هوای ناسالم کلانشهر مشهد در ۱۱ آذرماه، برای بیست‌ و پنجمین روز پیاپی
پایان آب‌گرفتگی محله مریم آباد یزد با پروژه ۱۰ میلیاردی
مرگ موتور سوار ۱۸ساله در نجف آباد
طرح ملی «جی‌نف» در شهر سیمینه بوکان کلید خورد
ثبت بیش از ۲۶ هزار درخواست صدور مجوز استان زنجان در درگاه ملی مجوزها
محموله‌های کمک پاسخگوی حداقل نیاز‌های غزه نیست
کشف ۱۳۰ تُن برنج احتکار شده در اصفهان
هفدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه آب در روستای کالیمانی مانه
مادورو سوگند وفاداری به مردم ونزوئلا یاد کرد
آغاز اجرای طرح ملی جی نف در سیمینه بوکان
سفال کلپورگان هنری هفت هزار ساله
رزمایش دوسالانه طرح اضطراری فرودگاه ها در ایلام
برنامه ریزی برای پرداخت ۵۰ هزار وام کم‌بهره برای مسکن محرومان
افزایش عمق داخلی سازی با اتکا به توان داخلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)