شمار مبتلایان به ویروس کرونا فراتر از ۶ میلیون نفر
آخرین اخبار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان
وزارت بهداشت مکزیک اعلام کرد، شیوع ویروس کرونا به حداکثر شدت خود در این کشور رسیده است.
به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صداوسیما، همه گیری ویروس کرونا از زمان ظهور در چین در ماه دسامبر جان دست کم ۳۷۹ هزار و ۵۸۵ نفر را در جهان گرفته است. آمریکا با ۱۰۶ هزار و ۱۸۰ هزار مورد مرگ بیش از همه کشورها تحت تاثیر همه گیری قرار گرفته است. انگلیس با ۳۹ هزارو ۳۶۹ مورد مرگ، ایتالیا با ۳۳ هزار و ۵۳۰ مورد، برزیل با ۳۱ هزار و ۱۹۹ مورد و فرانسه با ۲۸ هزار و ۹۴۰ مورد در ردههای بعدی جای میگیرند.
آخرین اخبار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان آخرین اخبار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان آخرین اخبار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان آخرین اخبار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان آخرین اخبار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، در فرانسه کافه ها، رستوران ها، کالجها و دبیرستان در بخشهای عمده این کشور با دستورالعملهای بهداشتی سختگیرانه بازگشایی شد. اما در مناطق نارنجی که بیشتر تحت تاثیر ویروس قرار گرفته اند از جمله منطقه پاریس، گویان و مایوت رستورانها و کافهها تنها در فضای باز اجازه فعالیت دارند.
همه فرانسویها از این پس میتوانند در فاصله بیش از ۱۰۰ کیلومتری محل سکونت خود تردد کنند. سواحل، موزه ها، بناهای تاریخی و سالنهای تئاتر هم به استثنای مناطق نارنجی میتوانند فعالیت خود را از سر بگیرند.
در مکزیک ویروس کرونا تاکنون بیش از ده هزار مورد مرگ برجای گذاشته است. موارد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در روسیه هم روز سه شنبه از مرز ۵ هزار نفر گذشت.
بنابر آمار ادامه ملی آمار که آماری بالاتر از آمار اعلام شده از سوی مقامات بهداشتی دارد بیش از ۴۸ هزار نفر در انگلیس یا به طور قطعی یا مشکوک بر اثر آلودگی به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.
دیوید مالپس رئیس بانک جهان هشدار داد اقتصاد جهان با ضررهای ناپایدار رو به روست و کمبود بودجه برای ترمیم خسارتهای ناشی از همه گیری مانع از احیای اقتصاد میشود. بانک جهانی تاکنون به صد کشور ۱۶۰ میلیارد دلار کمک فوری کرده است.
روسیه روز سه شنبه از طرح احیای اقتصادی ۶۵ میلیارد یورویی خود برای دستیابی به رشد اقتصاد تا پایان سال ۲۰۲۱ خبر داد. در فرانسه دولت برای سال جاری با کاهش ۱۱ درصدی تولید ناخالص داخلی رکود اقتصادی جدی را پیش بینی کرده است.
دولت نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا و خوان گوایدو رهبر مخالفان برای تامین بودجه لازم به منظور مقابله با ویروس کرونا در این کشور توافق کردند.
دستگاه قضایی آفریقایی جنوبی به دولت دستور داد در برخی تدابیر اتخاذ شده در چارچوب قرنطینه تجدید نظر کند. دستگاه قضایی این تدابیر را ناقض آزادیهای تضمین شده طبق قانون اساسی میداند.
در نیکاراگوئه در حالی که بیمارستانها از بیماران اشباع شده اند، پزشکان در برابر مخالفت مقامات این کشور از مردم خواستند به طور داوطلبانه خود را قرنطینه کنند.
مقامات شهرهای لاپاز و ال آلتو بولیوی خانه بیماران آلوده به ویروس کرونا را که از ماندن در قرنطینه خودداری میکنند علامت گذاری میکنند تا به این ترتیب با موارد بی شمار نقض تدابیر بهداشتی از سوی افراد آلوده به ویروس خودداری کنند.
دولت انگلیس در نظر دارد با برخی کشورها پل هوایی برقرار کند که به این ترتیب مانع از ورود بسیاری از مسافران به انگلیس با اعمال قرنطینه اجباری خواهد شد. اما این تصمیم با نگرانی از سوی فعالان حوزه گردشگری دنبال میشود.
ریو دو ژانیرو روز سه شنبه نخستین طرح بازگشت تدریجی به فعالیت را اجرا کرد. این درحالیست که برزیل همچنان در مرحله صعودی همه گیری است. به این ترتیب برگزاری مراسم مذهبی از سرگرفته میشود و ورزشهای آبی تک نفره بار دیگر در سواحل مجاز خواهد بود.
مقامات سنگال بازگشت صدها هزار دانش آموز را درست چند ساعت پیش از زمان تعیین شده برای بازگشت به مدرسه در بامداد سه شنبه را به تاخیر انداختند و دلیل آن را آلودگی ده معلم به ویروس کرونا اعلام کردند.
در زیمبابوه نیروهای امنیتی با هدف اجرای تدابیر پیشگیرانه مانع از حضور هزاران نفر در مرکز هراره پایتخت این کشور شدند.
میچل باچله کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد اعلام کرد همه گیری و اعتراضات ناشی از کشته شدن جرج فلوید مرد سیاه پوست آمریکایی که در زمان دستگیری توسط یک پلیس سفید پوست دستگیر شد، تبعیض نژادی بومی در آمریکا را برجسته کرد. وی گفت این ویروس نابرابریهای بومی را که برای مدتهای طولانی نادیده گرفته شده بود نمایان کرد.
ادامه روند افزایشی شیوع کرونا در آمریکای لاتین
روند افزایشی شیوع «کووید-۱۹» در آمریکای لاتین همچنان ادامه دارد و شمار تلفات ناشی از این بیماری در برزیل از مرز ۳۱ هزار نفر گذشته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ریو دو ژانیرو، برزیل، بزرگترین کشور آمریکای جنوبی با ۲۱۲ میلیون نفر جمعیت، روز سه شنبه بالاترین رقم مرگ و میر روزانه ناشی از کرونا را ثبت کرد. بنابر اعلام وزارت بهداشت برزیل، در این کشور, ۵۵۵ هزار و ۳۸۳ مورد تایید شده ابتلا به «کووید-۱۹» و ۳۱ هزار و ۱۹۹ مورد مرگ ناشی از این بیماری ثبت شده است.
این ارقام که جامعه علمی آن را بسیار پایینتر از رقم واقعی میداند، برزیل را به لحاظ موارد مرگ و میر ناشی از کرونا در ردیف چهارم جهان پس از آمریکا (با ۱۰۶ هزار و ۱۸۰ مورد مرگ) , انگلیس (با ۳۹ هزار و ۳۶۹ مورد مرگ) و ایتالیا (با ۳۳ هزار و ۵۳۰ مورد مرگ) قرار میدهد.
شیوع کرونا در امریکای لاتین همچنان روندی افزایشی دارد. در کلمبیا که با برزیل همسایه است، ظرف کمتر از سه ماه پس از تشخیص نخستین مورد ابتلا، بیش از هزار نفر جان خود را از دست داده اند. در مکزیک نیز که فعالیت اقتصادی خود را از سر گرفته، بیش از هزار مورد مرگ ناشی از کرونا به ثبت رسیده است. در پرو نیز بیش از چهار هزار و ۶۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند.
در بولیوی، بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ مورد ابتلا و بیش از ۳۰۰ مورد مرگ ناشی از «کووید-۱۹» ثبت شده است. در این کشور نیز روند همه گیری شدت گرفته است. به علت موارد متعدد نقض اقدامات بهداشتی افراد آلوده به ویروس کرونا، مقامات شهرهای لاپاز و ال آلتو در این کشور، خانههای بیمارانی را که از قرنطینه امتناع میکنند، علامت گذاری میکنند.
در ونزوئلا، این بیماری موجب نزدیکی دو دشمن قسم خورده یعنی نیکلاس مادورو رئیس جمهور این کشور و خوان گوایدو رهبر مخالفان دولت شده است. این دو برای مقابله با کرونا با یکدیگر توافق کرده اند.
کاهش بیشتر محدودیتهای کرونایی در ایتالیا
در پی ادامه کاهش محدودیتهای کرونایی در ایتالیا از امروز چهارشنبه ۱۴ خرداد ماه محدودیتهای ترافیکی بین استانی نیز در این کشور برداشته شد و تردد در سطح ایتالیا به صورت عادی بازگشت.
آمریکا/ شمار قربانیان در آمریکا به ۱۰۸ هزار و ۵۹ نفر رسید
شمار جان باختگان ویروس کرونا در آمریکا به ۱۰۸ هزار و ۵۹ تن و شمار افراد مبتلا به یک میلیون و ۸۸۱ هزار و ۲۰۵ نفر افزایش یافته است. از این تعداد ۶۴۵ هزار و ۹۷۴ نفر نیز از این بیماری بهبود یافته اند.
براساس این آمار، بیشترین مبتلایان و آمار مرگ ناشی از کرونا در نیویورک است. تاکنون ۳۰ هزار و ۷۸ نفر در نیویورک براثر ابتلا به کرونا مرده اند و ۳۸۱ هزار و ۹۱۲ نفر هم مبتلا شده اند.
روسیه/ ۸۵۳۶ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز از مسکو، روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور هشت هزار و ۵۳۶ مورد افزایش یافت و به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به این ویروس در روسیه به ۴۳۲ هزار و ۲۷۷ مورد رسید.
مقامات بخش بهداشت روسیه همچنین از ۱۷۸ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر دادند و به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر این ویروس در روسیه به پنج هزار و ۲۱۵ مورد رسید.
پرو/ ۲۰ روزنامهنگار جان خود را دست دادند
انجمن ملی روزنامه نگاران پرو روز سه شنبه اعلام کرد: ۲۰ روزنامه نگار در این کشور در هفتههای اخیر بر اثر ویروس جدید کرونا جان خود را از دست دادند.
اغلب این روزنامه نگاران هنگام پوشش اخبار کانونهای همه گیری مثل بازارها و بیمارستانها به ویروس کرونا آلوده شده بودند.
آلمان/ ۳۴۲ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز، موسسه روبرت کخ روز چهارشنبه اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در آلمان با ۳۴۲ مورد افزایش به ۱۸۲ هزار و ۳۷۰ مورد رسید.این موسسه همچنین اعلام کرد شمار جان باختگان بر اثر ویروس کرونا در آلمان با ۲۹ نفر افزایش به هشت هزار و ۵۵۱ نفر رسید.
ترکیه/ ۷۸۶ مورد جدید ثبت شده کرونا
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه جمهوریت چاپ ترکیه، فخرالدین کوجا روز گذشته شمار موارد جدید ثبت شده کرونا را در ترکیه ۷۸۶ نفر و مجموع مبتلایان به این بیماری را در کشورش ۱۶۵ هزار و ۵۵۵ نفر اعلام کرد.وی گفت: با جان باختن ۲۲ نفر دیگر، مجموع جان باختگان کرونا در ترکیه به ۴ هزار و ۵۸۵ نفر رسید.
مکزیک/ ۳۸۹۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا
وزارت بهداشت مکزیک روز سه شنبه از سه هزار و ۸۹۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در مکزیک به ۹۷ هزار و ۳۲۶ مورد رسید.
ونزوئلا/ ۱۸۱۹ نفر از شهروندان این کشور به کرونا مبتلا شدند
وزیر اطلاع رسانی ونزوئلا پیش از این اعلام کرده است حدود ۱۸۱۹ نفر از شهروندان این کشور تاکنون به کرونا مبتلا شده اند و ۱۸ نفر هم به علت این ویروس جان شان را از دست داده اند.
تایلند/ شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا به ۳۰۸۴ مورد رسید
شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در تایلند به سه هزار و ۸۴ مورد رسید.از آغاز شیوع ویروس کرونا در تایلند تاکنون, ۵۸ نفر در این کشور بر اثر این ویروس جان باخته اند.
اندونزی/ ۶۸۴ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز از جاکارتا، یک مقام وزارت بهداشت اندونزی روز چهارشنبه از ۶۸۴ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در اندونزی به ۲۸ هزار و ۲۳۳ مورد رسید.