• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۳۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱
ورزشی » کشتی و وزنه برداری
شرایط سخت این روز‌های کشتی

کشتی نیاز به بودجه ۷۱ میلیاردی دارد

رئیس فدارسیون کشتی: در حال حاضر بودجه ما حدود ۱۴ میلیاردتومان است که اصلا کافی نیست و باید ۷۱ میلیارد تومان بودجه ورزش اول ما باشد.

کشتی نیاز به بودجه ۷۱ میلیاردی داردعلیرضا دبیر در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: یک زمانی در دهه ۶۰ و ۷۰ و در جمعیت حدود ۶۰ میلیون نفری ما یک و نیم میلیون کشتی گیر فعال داشتیم، اما درحال حاضر و با جمعیت ۸۵ میلیون نفری فقط ۴۵ هزار نفر کشتی گیر داریم و این یعنی به صدا در آمدن زنگ خطر برای ورزش اول ما!
وی ادامه داد: متاسفانه در این سال‌ها کسی حواسش به این موضوع نبود و اگر با همین رویه ادامه بدهیم شک نداشته باشید که تا ۴ الی ۵ سال آینده قطعاً فقط یک مدال آور خواهیم داشت.
دبیر درباره افت فاحش کشتی گفت: با عدد و رقم صحبت می‌کنم در این سال‌ها باشگاه‌هایی که بسته شده است نسبت به کشتی گیر‌های ما شرایط را سخت کرده است، شما نگاه کنید یک روز در کشتی و در یک وزن ۵ یا ۶ قهرمان دنیا با همدیگر رقابت میکرد، ولی در حال حاضر در ۸ و ۱۰ وزن فقط یک قهرمان دنیا داریم.
وی افزود: بودجه‌ای که باید به ما بدهند ۷۱ میلیارد تومان باید باشد آن هم با دلار ۱۶ هزار تومان در حال حاضر ۱۲ میلیارد تومان وزارت ورزش می‌دهد و دو میلیارد تومان کمیته المپیک البته انصافاً وزیر ورزش و رئیس کمیته المپیک همیشه حامی ما بوده اند و تلاش خودشان را انجام می‌دهند، اما این بحث بودجه از دست این عزیزان خارج است و معتقدم کار از وزارت ورزش خارج است و باید بیرون از مجموعه ورزش هوای کشتی را داشته باشند.
رئیس فدراسیون کشتی در ادامه یک قیاس هم با کشوری مانند روسیه و هند داشت و گفت: در کشوری مانند روسیه بالا ۱۵ میلیون دلار فقط پول بودجه فدراسیونش است آنهم بدون اسپانسر و کمک‌های دیگر مثلا در هند هم که یک روز ما به آن‌ها در حوزه کشتی می‌خندیدیم امسال در رقابت‌های جهانی ما ۴ مدال گرفتیم و هند نیز ۴ مدال گرفت حتی در آسیا ما با اختلاف دو یا سه امتیاز هندی‌ها را بردیم و این یعنی هندی‌ها در آسیا دارند ما را می‌گیرند.
دبیر یک گلایه هم نسبت به یکی از وزرای دولت داشت و گفت: ۹ ماه است که از یکی از وزرا وقت گرفتم برای دیدار و گفتگو که متاسفانه پاسخ نمی‌دهد البته بنده را وصل کردند به یکی از مدیران کل که او هم جواب ما را نمی‌دهد و با وجود اینکه من پیگیر هستم معتقدم در برخی از مواقع یک وزیر میتواند درحد یک تلفن بسیاری از کار‌های ما را برطرف کرده و کمک حال ما باشد، اما دوستان فکر می‌کنند ما از آن‌ها طلب مالی داریم در حالی که چنین چیزی نیست.
رئیس فدراسیون کشتی درباره هزنیه‌های سنگین اعزام تیم‌های ملی به رقابت‌های مختلف هم گفت: ما در طول سال هم در کشتی آزاد و هم در کشتی فرنگی حدود ۴۰ سفر داریم میانگین هر سفر یک میلیارد تومان میشود که روی هم رفته می‌شود ۴۰ میلیارد تومان هزینه سفر‌ها حالا شما حساب کنید پول هتل را دلاری حساب کنیم و در سال‌های گذشته همچنین موضوعی نبود که در حال حاضر هزینه نام نویسی برای مسابقات را نیز پرداخت کنیم که شبی ۱۸۰ هزار یورو از هر کشتی گیر پول می‌گیرند.
وی افزود: همه این اتفاقات شرایط را از نظر مالی برای ما سخت کرده است البته باز هم تاکید می‌کنم که وزیر ورزش دلسوزانه همکاری و کمک با فدراسیون دارد، اما قطعا دست ایشان هم چندان باز نیست که بخواهد بیشتر از این‌ها به ما کمک کند و برای بالا رفتن نام کشتی و یا نشان کشتی باید همه مسئولان پای کار بیایند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع سوخت ویژه برای کشاورزان زنجانی در فصل پاییز
برگزاری ۶۰۰ عنوان برنامه هفته بسیج در همدان 
طرح محدودیت سنی برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی در ترکیه 
حل مشکلات با وحدت و حرکت بر مسیر علمی میسر است
بازدید وزیر میراث فرهنگی از جاذبه های گردشگری زنجان
پذیرش پرواز‌های مسدود شده از روسیه و چک در فرودگاه بندرعباس
اعزام دانش‌آموزان زارچی به مناطق عملیاتی جنوب
افتتاح اندیشکده دین، علم و فناوری در دانشگاه صنعتی اصفهان
بسیج پشتوانه پایدار نظام جمهوری اسلامی ایران 
کاهش دمای هوا در خراسان جنوبی
آغاز کنگره سراسری پیشگامان رهایی با حضور دانشجویان سراسر کشور
آثاری از تب‌دنگی در مازندران مشاهده نشد
توقیف ۲۷۰ حلقه لاستیک خارجی قاچاق در مهاباد
کاهش کانون تب برفکی در استان مرکزی
برگزاری دوره آموزشی پیشگیری و کنترل تب برفکی در سیوکی
ایران تجاوز تروریستی رژیم صهیونیستی علیه لبنان را شدیدا محکوم کرد
بازدید وزیر بهداشت از روند ساخت بیمارستان شهید سلیمانی کرمان
عراقچی: غنی‌سازی صفردرصدی را به هیچ وجه نمی‌پذیریم
اختلاس ۱۹۰ میلیارد ریالی کارمندی در هرمزگان با فروش گازوئیل سهمیه‌ای
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)