• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۴۳۶۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۷
بین الملل » تحلیلی
در پی فاجعه انفجار در بندر بیروت

ابراز همبستگی جهانی با مردم لبنان

به دنبال انفجار سهمگین در بندر بیروت لبنان‏‏، شخصیت های مختلف از کشورهای مختلف جهان با مردم لبنان ابراز همدردی و همبستگی کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ در پی فاجعه مرگبار در بندر بیروت پايتخت لبنان‏، مقامات و شخصیت‌های مختلف در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی جهان با مردم لبنان ابراز همبستگی و همدردی کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ابراز همدردی رییس جمهور سوریه با همتای لبنانی و مردم لبنان
رییس جمهور سوریه در پیامی به همتای لبنانی خود به نام خود و به نیابت از مردم سوریه فاجعه ناشی از انفجار هولناک و دهشت برانگیز بندر بیروت را به وی و مردم مقاوم لبنان تسلیت و ابراز همدردی کرد. بشار اسد در این پیام اعلام کرد، این فاجعه بزرگ و قربانیان زیادی که در پی داشت، ما را به شدت متاثر کرد.
ابراز همبستگی جهانی با مردم لبنان
وی ضمن تسلیت جان باختگان به خانواده‌های فاجعه دیده، برای زخمی‌ها نیز آرزوی شفای عاجل کرد. رییس جمهور سوریه همچنین تاکید کرد، در کنار کشور برادر و ملت مقاوم لبنان اعلام همبستگی می‌کنیم و اطمینان داریم که لبنانی‌ها می‌توانتد پیامد‌ها و اثرات این سانحه فاجعه آمیز را پشت سر بگذارند.
 
ترامپ: انفجار لبنان یک حمله وحشتناک به نظر می‌رسد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در آغاز کنفرانس مطبوعاتی روزانه خود درباره شيوع ویروس کرونا در اين کشور گفت: دو انفجار شدیدی که روز سه شنبه بیروت پایتخت لبنان را لرزاند گویی به نظر می‌رسد «یک حمله وحشتاک» است.
ترامپ به جزئیات بیشتری اشاره نکرد.
 
اعلام آمادگی بیمارستان صحرایی مصر در بیروت برای کمک به مجروحان
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از قاهره، سخنگوی رسمی وزارت خارجه مصر از آمادگی بیمارستان صحرایی مصر در بیروت برای ارائه کلیه خدمات ممکن خبر داد. احمد حافظ گفت، با توجه به حجم بزرگ انفجار صورت گرفته در لبنان، و تعداد قربانیان و مجروحان این فاجعه، وزارت امور خارجه مصر ضمن تسلیت به خانواده‌های قربانیان و آرزوی شفای عاجل برای مجروحان حادثه اعلام می‌کند که بیمارستان صحرایی مصر در بیروت آماده است تا تمام کمک‌های ممکن را به مجروحان لبنانی ارائه دهد.
وی افزود: این بیمارستان در حال حاضر تعدادی از مجروحان را پذیرش کرده است. سخنگوی وزارت خارجه مصر همچنین عنوان کرد، تماس‌هایی بین این وزارتخانه و طرف‌های لبنانی به منظور شناسایی احتیاجات و نیاز‌های این کشور و نحوه ارائه خدمات انجام شد.
همچنین رسانه‌های مصری اعلام کردند در انفجاری که بعد از ظهر سه شنبه در بندر بیروت رخ داد یک شهروند مصری کشته شد و یک نفر دیگر نیز مفقود شده است.
 
گفتگوی تلفنی امیر قطر با رئیس جمهور لبنان
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از بيروت، امیر قطر در گفتگوی تلفنی با میشل عون رئیس جمهور لبنان اعلام کرد که به سرعت بیمارستان‌های میدانی و تیم‌های پزشکی ارسال خواهد کرد.
 
واکنش توئیتری ظریف به انفجار لبنان: ایران آماده کمک است
محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان در حساب توئیتری خود با تسلیت به مردم لبنان بابت انفجار در بیروت در حساب توئیتری خود به زبان عربی و انگلیسی نوشت: مثل همیشه، ایران کاملاً آمادگی ارائه کمک به هر طریقی را دارد. قوی باش لبنان.
مشروح خبر...
 
ابراز همدردی مقامات سوییسی با لبنان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از وین؛ سیمونتا سوماروگا رییس جمهور سوییس در صفحه توییتری خود همدردی خود را با لبنان اعلام کرد. رییس جمهور سوییس نوشت: سوییس و لبنان به یکدیگر نزدیک هستند و ما از تصاویر وحشتناک انفجار امروز در بیروت شوکه شده ایم. من همدردی خود را با مردم لبنان؛ مقامات و به ویژه مجروحین و اعضای خانواده قربانیان اعلام می‌کنم. 
ابراز همبستگی جهانی با مردم لبنان

ایگنازیو کاسیسس وزیر خارجه سوییس نيز با اعلام تسلیت خود به مردم لبنان برای تراژدی امروز در بیروت؛ از آمادگی سوییس برای کمک به لبنان خبر داد.
همچنین؛ روسای دو مجلس نمایندگان و سنای سوییس هم در پیام‌های توییتری جداگانه‌ای با مردم لبنان ابراز همدردی کردند و تاسف عمقیشان از دو انفجار در بندر بیروت که منجر به کشته شدن ده‌ها و صد‌ها مجروح شده است را اعلام کردند. روسای مجلس نمایندگان و سنای سوییس تسلیت عمیق خود را به اعضای قربانیان این حادثه اعلام کردند.

ابراز همدردی رئیس جمهور روسیه با همتای لبنانی
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از مسکو، در پی انفجار مهیب عصر امروز در بندر بیروت که منجر به جان باختن و زخمی شدن جمع زیادی از شهروندان بیروت شد، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با صدور پیامی، جان باختن شماری از ساکنین بیروت در پی انفجار در این شهر را به رئیس جمهور این کشور تسلیت گفت.
پوتین  با ارسال پیام فوری برای میشل عون همتای لبنان اش‏، با وی و با خانواده‌های قربانیان انفجار روز سه شنبه در بندر بیروت ابراز همدردی کرد.

تماس تلفنی رجب طیب اردوغان با میشل عون
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه طی تماس تلفنی با میشل عون همتای لبنانی خود ضمن ابراز همدردی و تسلیت بابت انفجار عصر امروز بیروت، در خصوص ارائه هر گونه کمک رسانی انسانی از جمله بهداشتی به مردم و دولت لبنان اعلام آمادگی کرد
اردوغان همچنین با انتشار پیامی به زبان عربی در صفحه کاربری شخص اش در فضای مجازی ضمن طلب آمرزش برای جانباختگان این انفجار و تسلیت به بازماندگان اعلام کرد: ترکیه همیشه در کنار مردم لبنان بوده و از این پس نیز در کنار برادران و خواهران لبنانی مان خواهیم ماند.
فخرالدین آلتون رئیس اداره اطلاع رسانی نهاد ریاست جمهوری ترکیه: تمام ارگان‌های ترکیه آماده کمک رسانی به برادران و خواهرانمان در لبنان هستند.
 
اتحادیه اروپا: در کنار دولت و مردم لبنان هستیم
جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مورد انفجار سه شنبه شب در بندر بیروت در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: به دنبال وقوع انفجار‌های شدید در بیروت، اتحادیه اروپا همبستگی و حمایت کامل خود را از خانواده قربانیان، مردم و مقامات لبنان ابراز می‌کند.

توییت رئیس جمهور اتریش در ابراز همدردی با خانواده قربانیان انفجار بیروت
الکساندر فان دِربِلِن، رئیس جمهور اتریش در صفحه توییتر شخصی اش نوشت: به یاد زخمی‌ها و خانواده‌های قربانیان «انفجار بیروت» با مردم لبنان ابراز همدردی می‌کنیم.

عمار الحکیم: جامعه بین المللی به لبنان کمک کند
شبکه تلویزیونی المنار در خبری اعلام کرد سید عمار الحکیم رئیس جریان حکمت ملی عراق اعلام کرد به دولت و مردم دوست و برادر در لبنان به خصوص به خانواده‌های قربانیان تسلیت می‌گوییم و با آنان ابراز همدردی می‌کنیم و از جامعه بین المللی می‌خواهیم در کنار لبنان بایستد و در این شرایط همراه با درد و رنج به مردم این کشور کمک کند.
 
ابراز همدردی مقامات ترکیه با مردم لبنان
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، در پی انفجار مهیب عصر امروز در بندر بیروت، مقامات ترکیه با مردم لبنان ابراز همدردی کردند. سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه با انتشار پیامی در صفحه کاربری شخص اش در توییتر بابت این انفجار که منجر به جان باختن و زخمی شدن جمع زیادی از شهروندان بیروت شد، به مردم لبنان تسلیت گفت.
ابراهیم کالین ضمن ابراز همدردی با مردم لبنان و دعا برای افزایش نیافتن شمار کشته و زخمی‌های این انفجار اعلام کرد: ترکیه آماده هر گونه کمک رسانی به مردم لبنان است.
عمر چلیک سخنگوی حزب حاکم عدالت و توسعه ترکیه هم با انتشار پیامی توییتری به مردم لبنان تسلیت گفت. در پیام تسلیت عمر چلیک آمده است: ترکیه در کنار مردم لبنان و برادران و خواهران داغدیده بیروت ایستاده و برای نجات آندسته از کسانیکه زیر آوار مانده اند دعا می‌کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)