• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۰۰۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
بین الملل
هشدار پزشکان به پیامدهای تداوم بحران کرونا

افزایش افسردگی و خودکشی در آمریکا در اثر بحران کرونا

براساس پیش بینی مراکز تحقیقاتی در آمریکا در صورت ادامه شرایط کنونی، ۷۵ هزار آمریکایی درمعرض افسردگی شدید و اقدام به خودکشی قرار دارند.

افزایش افسردگی و خودکشی در آمریکا در اثر بحران کرونابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛  پیامدهای محدودیت‌ تماس با دیگران و همچنین نگرانی‌های مالی ناشی از شیوع کرونا بر زندگی بسیاری از شهروندان آمریکا سایه افکنده است. دانشمندان آمریکا نسبت به افزایش پدیده خودکشی و مصرف مواد مخدر در آن کشور هشدار داده‌اند.

تاثیرات شیوع بیماری کووید-۱۹ باعث به مخاطره  افتادن سلامت روح و روان بسیاری از مردم شده است. این موضوع در مورد آن دسته از کسانی که حتی پیش از شروع بحران کرونا از مشکلات روحی رنج می‌بردند، شدیدتر از سایرین است.

سایت "تاگس‌شاو" وابسته به شبکه یک تلویزیون آلمان با انتشار گزارشی از واشنگتن به پیامدهای روحی و روانی بحران کرونا بر مردم آمریکا پرداخته است.

وحشت از بیکاری و مشکلات مالی

ظرف هفته‌های گذشته بسیاری از شهروندان آمریکا نگران وضعیت مالی و شغلی خود شده‌اند. نگرانی که به تردیدهای آنان دامن زده است.

از اواسط ماه مارس، در ارتباط با شیوع کرونا، در اکثر ایالت‌های آمریکا محدودیت‌های ناظر بر تردد و فعالیت اعمال شد.

در همین رابطه، شمار بیکاران به گونه‌ای باورناکردنی افزایش یافت. بیکاری در آمریکا که پیش از بحران کرونا در حدود سه و نیم درصد بود، یکباره به ۱۵ درصد رسید.

همین موضوع به نگرانی‌های مالی و شغلی مردم دامن زد. دانشمندان علوم اجتماعی آمریکا پیش بینی کرده‌اند که در سال‌های پیش‌رو، احتمال می‌رود تا ۷۵ هزار نفر از شهروندان آمریکا در اثر زیاده‌روی در مصرف الکل و مواد مخدر یا اقدام به خودکشی جان خود را از دست بدهند.

جک وستفال، مدیر مرکز رابرت گراهام در واشنگتن یکی از کسانی است که در مطالعات مربوط به تاثیرات روحی و روانی ناشی از بحران کرونا مشارکت کرده است.

بیکاری و نگرانی‌های مالی در شمار اصلی‌ترین عوامل اقدام به خودکشی هستند. جک وستفال معتقد است که قطع تماس و رابطه با سایرین نیز در مرحله دوم از جمله عواملی به شمار می‌آیند که به وسوسه خودکشی در بین شهروندان دامن می‌زنند.

وستفال گفته است که در آمریکا آمار مربوط به خودکشی هیچ‌گاه  در چنین سطحی نبوده است. این پژوهشگر البته بر این باور است که این موضوع تنها به آمریکا محدود نمی‌شود و می‌توان موارد مشابه آن را در دیگر کشورها نیز مشاهده کرد.

افزایش افسردگی و خودکشی در آمریکا در اثر بحران کروناافزایش خشونت خانگی

جک وستفال در عین حال اعلام کرده است که بسیاری از شهروندان آمریکا نگران ابتلای خود یا یکی از اعضای خانواده خود به بیماری کووید-۱۹ هستند.

همین نگرانی تاثیرات مخربی بر روح و روان مردم بر جای می‌نهد. به باور وستفال، تاثیرات مخرب و منفی برخاسته از بحران کرونا برخی از لایه‌های اجتماعی در آمریکا را بیش از سایرین تهدید می‌کند. به عنوان نمونه سیاهپوستان و شهروندانی که از کشورهای آمریکای لاتین آمده‌اند، بیش از سفیدپوستان در معرض چنین تهدیدی قرار دارند.

وستفال علت این موضوع را در وضعیت مالی و شغلی این دسته از شهروندان آمریکا دانسته و تاکید کرده است که خطر از دست دادن شغل و بیکار شدن در بین این گروه از شهروندان بیش از سایر شهروندان آمریکا است.

بر اساس آمار منتشر شده، میزان خشونت خانگی در اثر بحران کرونا در آمریکا حدود ۷۸ درصد افزایش یافته است.

بر این موارد می‌توان اختلال در سیستم تغذیه شهروندان، افسردگی، منزوی شدن و زیاده‌روی در مصرف مواد مخدر را نیز افزود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دوازدهم آذر ۱۴۰۴)
برگزاری مسابقات ووشو قهرمانی بانوان در تبریز
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دوازهم آذرماه ۱۴۰۴)
اجرای پویش کاشت نهال همزمان با سراسر کشور از عرصه‌های منابع طبیعی بویراحمد
مطالعات آبخیزداری در اراضی بالادست سد حاجیلار ورزقان
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
استان یزد فردا بارانی می شود
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)