• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۵۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۴
علمی و فرهنگی » معارف
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری طی سخنانی امروز

عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی خیانت به قرآن کریم است

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: عادی سازی رابطه با رژیم غاصب صهیونیستی خیانت به قرآن کریم و پشت کردن به رسول الله (ص) است.

عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی خیانت به قرآن کریم استبه گزارش خبرنگار حوزه شورا‌های عالی و عمومی گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع روز یکشنبه طی سخنانی در جلسه شورای معاونین، ضمن محکوم کردن اقدام امارات متحده عربی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت: مایه تأسف بسیار است که امروز مشاهده می‌کنیم برخی از حکام عربی بدون توجه به مسائل اعتقادی، انسانی و سیاسی یک بی تدبیری را از خودشان بروز دادند و شاهد این هستیم که عادی سازی روابط با این رژیم غاصب کودک کش را در برنامه‌های خودشان به صورت علنی اعلام می‌کنند.
وی با بیان اینکه رژیم غاصب صهیونیستی با همه توان نظامی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در مقابل جهان اسلام دست به هرگونه قتل، آزار و اذیت و کشتار می‌زند و علنا در مقابل جهان اسلام ایستاده است، افزود: این رژیم در طول تاریخ سرزمین‌های اسلامی را غصب کرده و به مردمی که در این سرزمین‌ها زندگی می‌کردند ظلم کرده است و همچنین بدون توجه به حقوق انسانی افرادی که در مناطق تحت اشغال زندگی می‌کنند حق نفس کشیدن، حرکت کردن، آزادی و استقلال آن‌ها را سلب و نقض کرده است، این رژیم غاصب مصداق واقعی کفار حربی تلقی می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری با بیان اینکه اتفاقی که در هفته گذشته رخ داد موجب تأسف بسیار مسلمین جهان شده است، گفت: عادی سازی رابطه با اسرائیل خیانت به قرآن کریم و پشت کردن به رسول الله (ص) است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه قرآن کریم به همه مسلمانان به خصوص حکام و امرا تأکید می‌کند که اگر می‌خواهید معیت با رسول الله (ص) می‌خواهید، باید «اشداء علی الکفار» باشید، اظهار داشت: این کفار حربی که دست به شمشیر و سلاح بردند از همه امکانات خود علیه مناطق اسلامی استفاده می‌کنند و حکام اسلامی باید توجه داشته باشند که این کار، مخالف و معارض با نص صریح قرآن است.
وی افزود: طبق نص آیه شریفه قرآن «اشداء علی الکفار» ما با کسانی که علیه اسلام و مسلمین دست به جنگ، قتل، غارت و محدود سازی زندگی، حقوق انسانی وکودک کشی زدند باید به شدت برخورد کنیم و در خط مقاومت بایستیم و با آن‌ها مقابله کنیم. نه اینکه دست دوستی و همکاری به سمت آن‌ها دراز کنیم و این خیانت به قرآن و پشت کردن به رسول الله (ص) است، زیرا قرآن معیت با رسول الله را مشروط به اشداءعلی الکفار می‌داند.
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری با بیان اینکه عادی سازی رابطه با کفار حربی و دشمن قسم خورده جهان اسلام، پشت کردن به رسول الله است، اظهار داشت: ما به سران امارات متحده عربی توصیه می‌کنیم از این تصمیم خود برگردند و به رسول خدا پشت نکنند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: همچنین حکام اماراتی را نصیحت می‌کنم مراقب مفسرین، تحلیل گران و کارشناسانی که آن‌ها را توصیه به چنین کاری کردند باشند، چون عاقبت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی عاقبتی بهتر از انورسادات نخواهد بود. ملاحظه می‌کنیم کسانی که در تلاش بودند در مسیر صلح با رژیم صهیونیستی قدم بزنند نه در دنیا عاقبت خوبی داشتند و نه در آخرت.
وی تأکید کرد: انور سادات با این اقدام خود نه تنها در دید جهان عرب به عنوان قهرمان شناخته نشد، بلکه به عنوان حاکم و فردی ذلیل شناخته شد و نه در آخرت از جایگاه مناسبی در کنار رسول الله برخوردار شد به خاطر اینکه پشت به رسول الله (ص) کرد.
دکتر شهریاری گفت: ما به حاکمان امارات توصیه می‌کنیم که تابع کارشناسانی نباشند که آن‌ها را توصیه به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می‌کنند و از این اقدامات برحذر باشند. زیرا عاقبتی شبیه به عاقبت انورسادات خواهند داشت. ما نمی‌خواهیم عاقبتی شبیه به انور سادات داشته باشند. بلکه می‌خواهیم عزت داشته باشند و عزیز باشند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هیچ چیزی جز ذلت در میان اعراب را شامل حال حکام امارات نخواهد کرد، اظهار داشت: انور سادات با حرکتی که انجام داد جز ذلت در جهان عرب چیزی نصیبش نشد و تمام مردم جهان عرب نام او را به عنوان فردی ذلیل زبان می‌آورند هرچند غربی‌ها به او جایزه صلح دادند و به شما هم خواهند داد، ولی این جایزه دشمنان اسلام است.
وی در ادامه افزود: چطور می‌شود وقتی حکام امارات اختلافات سرزمینی بر سر جزایر سه گانه با یک کشور همسایه، دوست و مسلمان پیدا می‌کنند همه امکانات و ظرفیت‌های بین المللی خود را برای تقابل با این کشور اسلامی بسیج می‌کند و سعی می‌کند برای یک مسئله کوچک که به اثبات نرسیده ادعا کنند به آن‌ها ظلم شده است، اما امروز در مقابل رژیمی که دشمن اصلی جهان اسلام است اینطور نرمش و کرنش از خود نشان می‌دهند.
دکتر شهریاری ادامه داد: تحلیل من این است که این مسئله یک اقدام صوری و تحت فشار انتخابات در حال جریان آمریکا و از برنامه‌های شرارت بار ترامپ است که این فرد برای دستیبابی به چند صباحی حکومت بیشتر دست به آن زده است و افرادی را تحریک و حتی تهدید کرده است تا این توافق را عملی کنند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه ما به رؤسای امارات نصیحت می‌کنیم که شما آخرت خود را به دنیای دیگران نفروشید، اظهار داشت: پست‌ترین کاری که یک فرد مسلمان در زندگی خودش انجام می‌دهد این است که آخرت خودش را از دست بدهد که فرد دیگری، دنیا را به دست بیاورد و این نشان دهنده ضعف نفسانی در برخی از حکام کشور‌های عربی است.
وی تأکید کرد: ما توصیه می‌کنیم که برای حفظ دین و دنیا به جای اینکه رو به سوی دشمنان اسلام بیاورند، رو به سوی قرآن و پیامبر (ص) بیاورند
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)