• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۰۵۲۵
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
بین الملل » غرب آسیا
سخنگوي نيروهاي مسلح يمن

حمايت ائتلاف متجاوز سعودی از داعش و القاعده در یمن

يحيي سريع گفت، اسناد کشف شده ثابت می‌کند تروریست‌هاي القاعده و داعش تحت حمایت‌های مالی، پزشکی، نظامی و پشتیبانی هوایی هستند.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از تلويزيون العالم، اسناد موجود در مواضع تروریست‌های داعش و القاعده در استان البیضاء در یمن که به دست نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی این کشور آزاد شده است، نشان می‌دهد این عناصر تحت حمایت مالی، پزشکی و نظامی کشور‌های ائتلاف متجاوز سعودی بوده اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
نیرو‌های مسلح یمن از آزادسازی هزار کیلومتر مربع در استان البیضاء در مرکز یمن از چنگال تروریست‌های داعش و القاعده خبر دادند.
یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت ۱۴ پایگاه تروریست‌های داعش و القاعده تحت کنترل نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن قرار گرفتند.
وی همچنین از کشته و زخمی شدن و به اسارت درآمدن بیش از ۲۵۰ تروریست خبر داد.
تصاویر ویدئویی از غنائم به دست آمده در مواضع تروریست‌ها نشان می‌دهد که آن‌ها به طور مستقیم تحت حمایت کشور‌های ائتلاف متجاوز بوده اند.
ابراهیم شیر گزارشگر این شبکه گزارش داد: تروریست‌ها در یمن سقوط کردند. نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن حدود هزار کیلومتر مربع را در استان البیضاء در مرکز یمن آزاد کردند که تحت کنترل تروریست‌های داعش و القاعده بود.
این عملیات به آزادسازی ۱۴ پایگاه تحت کنترل تروریست‌های داعش و القاعده در مناطق «القرشیه»، «ولد ربیع» و مناطق اطراف آن‌ها منجر شد. در این عملیات همچنین بیش از ۲۵۰ تروریست از جمله اتباع سعودی، عربی و غیر عربی کشته، زخمی یا اسیر شدند.
در این عملیات، سرکرده داعش در منطقه و مسئول مالی و امنیتی این گروه کشته شدند.
یحیی سریع گفت «نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های امنیتی به اطلاعاتی دست یافتند که ثابت می‌کند بین این عناصر و عناصر دیگری در کشور‌های عربی و غیر عربی ارتباط وجود داشته است و آنان از حمایت گسترده کشور‌های متجاوز بهره می‌برده اند.»
گزارشگر این شبکه در ادامه گفت: هواپیما‌های کشور‌های متجاوز برای حمایت عملی از تروریست‌ها در آسمان منطقه به پرواز درآمده بودند.
هنگام اجرای عملیات، جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی در تلاش برای جلوگیری از پیشروی نیرو‌های مشترک یمنی به سمت مواضع تروریست ها، ده‌ها حمله هوایی انجام دادند.
این شبکه با پخش تصاویری از اسناد به دست آمده در مواضع تروریست‌ها گزارش داد: این اسناد نشان می‌دهد تروریست‌ها تحت حمایت نیرو‌های منصور هادی رئیس جمهور فراری و مستعفی یمن بوده اند و در پایگاه‌های آن‌ها که تحت نظارت کشور‌های متجاوز است، آموزش می‌دیده اند.
از جمله اسناد کشف شده، اسنادی است که ثابت می‌کند تروریست‌ها تحت حمایت‌های مالی، پزشکی، نظامی و پشتیبانی هوایی بوده اند. آنان افزون بر این، برای تحرک در مناطق تحت کنترل خود در منطقه القیفه تسهیلاتی دریافت می‌کرده اند.
یکی از عناصر بازداشت شده گفت «از عربستان آمده ام.»
گزارشگر این شبکه افزود: این عملیات نظامی و امنیتی واقعیت گروه‌های تروریستی مستقر در یمن و هدف آن‌ها را ثابت کرد. این عملیات نشان داد چگونه از تروریست‌ها علیه مردم یمن استفاده می‌شود.
به گفته ناظران، این عملیات ثابت کرد که صنعا طرفی است که با گروه‌های تروریستی در یمن مقابله می‌کند؛ گروه‌های تروریستی‌ای که مراحل تشکیل، حمایت و تأمین مالی آن‌ها در عدن و ریاض انجام می‌شود.
ساکنان القیفه پس از پیروزی نیرو‌های مشترک، به منطقه آزاد شده شتافتند و از این نیرو‌ها حمایت کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در دامغان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
برف و باران در استان تهران
اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ
رژیم صهیونی بیش از ۱۵۲۰ نوبت آتش بس در غزه را نقض کرده است
روسیه: امیدواریم آمریکا در قبال ایران عقلانیت نشان دهد
آمریکا شریک اصلی نسل‌کشی در غزه است
زلنسکی: ۵۵ هزار نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
افتتاح خانه موسیقی تهران
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)