به گزارش
خبرگزاری صداو سیما از روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، در پی فراخوان پذیره نویسی واحدهای سرمایه گذاری صندوق سرمایهگذاری پالایشی یکم اداره کل امور بانکی و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی دستورالعمل پذیره نویسی توسط بانکها را اعلام کرد.
بر اساس این دستوالعمل متقاضیان دارای حساب در هریک از بانکهای منتخب می توانند از طریق مراجعه به درگاههای غیرحضوری و حضوری که توسط بانکهای مربوطه اطلاع رسانی خواهد شد و با ورود حداقل اطلاعات مورد نیاز، نسبت به پذیره نویسی واحدهای سرمایه گذاری مزبور اقدام نمایند.
همچنین اقلام اطلاعاتی مورد نیاز برای تکمیل اطلاعات (۸) قلم شامل: نام، نام خانوادگی، شماره ملی، تاریخ تولد، نام پدر، کد پستی، شماره تلفن همراه و شماره شبای بانکی فرد پرداخت کننده میباشد. ضمن این که داشتن حساب به ازای هر کد ملی الزامی نیست؛ لیکن شماره شبای پرداخت کننده می بایست برای عودت وجوه مازاد بر واحدهای تخصیص یافته پس از اتمام پذیره نویسی، در اطلاعات متقاضیان درج گردد.
این دستوالعمل به بانکهای ملی ایران، سپه، مسکن، کشاورزی، ملت، صادرات ایران، تجارت، توسعه تعاون، رفاه کارگران، قرض الحسنه مهر ایران، پست بانک ایران، اقتصاد نوین، پارسیان، پاسارگاد و کارآفرین به عنوان بانکهای عامل در پذیره نویسی اعلام شده است.
متن این دستورالعمل به شرح زیر است:
الف) مقررات عمومی پذیره نویسی:
۱. پذیره نویسی واحدهای این صندوق از طریق کارگزاریهای بورس، سامانه های آنلاین معاملاتی و درگاههای غیرحضوری و حضوری بانکهای منتخب صورت می پذیرد.
۲. شروع پذیره نویسی از بامداد روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۰۵ لغایت ساعت ۲۴ روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۱۹ انجام خواهد شد.
۳. پذیره نویسی برای هر شخص حقیقی ایرانی دارای کد ملی تا سقف ۵۰ میلیون ریال امکانپذیر است و محدودیت سنی برای متقاضیان وجود ندارد.
۴. متقاضیانی که قبلاً در پذیره نویسی واحدهای سرمایه گذاری صندوق واسطه گری مالی یکم (دارا یکم) شرکت کرده اند، می توانند در مجموع دو صندوق «سرمایه گذاری واسطه گری مالی یکم» و همچنین «سرمایه گذاری پالایشی یکم» تا سقف ۵۰ میلیون ریال پذیره نویسی نمایند.
۵. مبنای محاسبه تخفیف برای هر فرد حقیقی ایرانی در مجموع صندوقهای سرمایه گذاری موضوع
بند (۴)، ۵۰ میلیون ریال میباشد.
۶. مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف، قیمت پایانی روز معاملاتی قبل از شروع پذیره نویسی.
با احتساب ۲۰ درصد تخفیف است.
۷. پنج درصد از مبلغ پذیره نویسی به بازارگردانی واحدهای صندوق تخصیص خواهد یافت و جزء داراییهای صندوق محاسبه می شود.
۸. داشتن کد معاملاتی (کد بورسی) برای پذیره نویسی الزامی نیست. لیکن متقاضیان برای انجام معامله این واحدها که از ۱ ماه به بعد از تخصیص امکانپذیر است، می توانند به تدریج طی ماههای آینده و در فرصت مناسب نسبت به ثبت نام در سامانه سجام و دریافت کد معاملاتی (کد بورسی) مطابق رویه های شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه اقدام نمایند.
۹. متقاضیان دارای حساب در هریک از بانکهای منتخب می توانند از طریق مراجعه به درگاههای غیرحضوری و حضوری که توسط بانکهای مربوطه اطلاع رسانی خواهد شد و با ورود حداقل اطلاعات مورد نیاز، نسبت به پذیره نویسی واحدهای سرمایه گذاری مزبور اقدام نمایند.
۱۰. اقلام اطلاعاتی مورد نیاز برای تکمیل اطلاعات (۸) قلم شامل: نام، نام خانوادگی، شماره ملی.
تاریخ تولد، نام پدر، کد پستی، شماره تلفن همراه و شماره شبای بانکی فرد پرداخت کننده می باشد.
۱۱. داشتن حساب به ازای هر کد ملی الزامی نیست؛ لیکن شماره شبای پرداخت کننده می بایست برای عودت وجوه مازاد بر واحدهای تخصیص یافته پس از اتمام پذیره نویسی، در اطلاعات متقاضیان
درج گردد.
تبصره (۱):عودت وجوه به هر دلیل از جمله اضافه پرداختی و مازاد ناشی از تسهیم بالنسبه توسط صندوق صرفاً به شماره شبای پرداخت کننده صورت می پذیرد.
تبصره (۲):حقوق مالکانه واحدهای سرمایه گذاری، متعلق به اشخاص حقیقی است که پذیره نویسی بر مبنای کد ملی آنها صورت گرفته است.