• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۵۴۹۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱
بوشهر » اقتصادی
امام جمعه بوشهر:

مساله حل مشکلات معیشتی مردم در اولویت است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: مسئله معیشت مردم و بهبود امور اقتصادی جامعه درشرایط کنونی در راس امور است.

مساله حل مشکلات معیشتی مردم در اولویت استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله صفایی بوشهری در پیام آدینه این هفته خود بیان کرد: یکی از آموزه‌های مهم و موثر ادیان الهی به ویژه دین اسلام داشتن روحیه و رویه عفو و بخشش است. یکی از نشانه‌های بزرگ انسان، دارا بودن ظرفیت بالای گذشت از خطای دیگران و پذیرش عذرخواهی آنان است و این موجب حاکمیت همگرایی و مهربانی در جامعه می‌شود.
 
وی با قدردانی از رهبر معظم انقلاب در خصوص تخصیص ظرفیت‌های درمانی نیرو‌های مسلح به بیماران کرونایی، از فرماندهان نیرو‌های نظامی و انتظامی در استان درخواست کرد برای اجرایی شدن این فرمان و مشارکت بیمارستان‌های تحت پوشش آنان در درمان بیماران کرونایی هر چه سریع‌تر اقدام کنند.
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر از مردم خواست دستورالعمل‌های بهداشتی درباره ویروس کرونا را مراعات کنند و حافظ جان خویش و دیگران باشند و از مسئولان اجرایی و پزشکی استان نیز تقاضا کرد در تامین تجهیزات لازم و درمانی و توسعه بیمارستان‌های استاندارد تلاش کنند.
 
وی با قدردانی از زحمات بی‌شائبه و شبانه روزی کادر درمان تاکید کرد: مسئولان به تقاضا‌های به حق آنان در پرداخت حقوق و مزایا و گسترش کادر درمان و تکریم ایشان را پاسخی شایسته دهند.
 
آیت‌الله صفایی بوشهری از روحانیت و طلاب هم که به یاری کادر درمان وخدمت به بیماران شتافته‌اند تشکر کرد.
 
وی تاکید کرد: همان طور که بار‌ها تکرار شده است مساله معیشت مردم و بهبود امور اقتصادی جامعه در شرایط کنونی در راس امور است. بی تردید مسئولیت اولویت‌دار مسئولان و روسای قوای سه گانه نظام حل هرچه سریع‌تر مشکلات معیشتی مردم است که با تمام وجود و همواره در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده‌اند.
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر ادامه داد: برنامه‌ریزی صحیح، مدیریت کارآمد و قاطع و نظارت پیش برنده و بازدارنده از ارکان حل این معضل است که همه این امور در طرح اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبر معظم انقلاب وجود دارد.
 
وی همچنین از مردم و مراکز دینی برای برگزاری باشکوه مراسم اربعین با حفظ دستورالعمل‌های بهداشتی تشکر و ابراز امیدواری کرد مراسم دهه آخر صفر نیز با مراعات دقیق امور بهداشتی و محتوای غنی برگزار شود.
 
آیت‌الله صفایی بوشهری به ۲۱ مهر سالروز ارتحال عالم جلیل القدر و دانشمند والا مقام و روحانی بصیر آیت‌الله حاج سید عبدالله بلادی اشاره و عنوان کرد: تاریخ جهان تشیع و ایران اسلامی به ویژه استان بوشهر نقش مهم آن عالم فرزانه را در هدایت دینی، مقاومت، بیداری و استکبار ستیزی به ویژه در مبارزه با استعمار پیر انگلیس و حمایت‌های همه جانبه آن عالم وارسته را از جبهه استکبار ستیز به سرداری رئیسعلی دلواری هرگز فراموش نخواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
برگزاری جشنواره سرود و تئاتر دانش آموزی در کیش
جلوگیری از پسماندسوزی در شهرستان اشنویه
تسهیل فرایند‌های تجاری و خدماتی در مناطق آزاد
وصول یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان
گشایش جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز
تکریم و معارفه سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی
قاچاقچی سابقه‌دار چوب در جنگل‌های بابل دستگیر شد
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
استقبال از قهرمان کشتی فرنگی المپیک ناشنوایان در کوهدشت
شعله‌ور شدن دوباره یک نقطه از جنگل‌های نمنق در اثر باد
درگذشت مادر شهید سید موسی سید آموزنده در فومن
بسیج، ستون فقرات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
کشف بیش از ۳ تن گوشت فاسد در نقده
آغاز برداشت کدو آجیلی در شهرستان اقلید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
افت شدید منابع آبی استان، کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)