• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۲۰۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸
گیلان » اجتماعی

برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلان

نشست هماهنگی برگزاری دومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلان صبح امروز در سپاه قدس برگزار شد.

برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلانبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گیلان ، فرمانده سپاه قدس گیلان در این نشست با اشاره به اهمیت و نقش اثرگذار فضای مجازی در زندگی اجتماعی افراد به ویژه در ایام کرونا گفت : برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال بسیج ، فرصتی ارزشمند در جذب ایده ها ، کشف استعدادها ، ساماندهی گروههای منسجم تولید محتوا در بستر فضای مجازی و کمک به رفع مشکلات و چالش های استان است.
 
برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلانسردار عبدالله پور با بیان اینکه از فضای مجازی نباید غافل شد افزود:هم افزایی و همگرایی دستگاههای مرتبط در تولیدات تخصصی و کاربردی در بستر فضای مجازی علاوه بر آگاهی بخشی و اطلاع رسانی می تواند در بحث اقتصادی هم اثرگذار باشد.
 
 
 
 
برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلانوی با اشاره به اینکه فضای مجازی کشورمان نباید به خارج از کشور وابسته باشد گفت: ما هزینه‌های بسیاری متحمل و متقبل شدیم تا استقلال ارضی و حقیقی کشورمان حفظ شود بنابراین باید با اراده جهادی و انقلابی و با تولید محتوا در حوزه های مشکلات واقعی جامعه و مقاومت و ایثار جدی در فضای مجازی ورود کنیم.
 
معاون فضای مجازی سپاه قدس گیلان گفت: این رویداد برای دومین بار در سطح استان همزمان با ایام سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی آغاز می شود.
 
برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلانسجاد ستوده با بیان اینکه در مدت ۴۵ روزایده ها و پیشنهادات گروههای فعال در حوزه فضای مجازی به دبیرخانه ارسال می شود افزود: دراین مدت ایده ها داوری و گروهها مشخص می شود و با کمک مربیان ایده‌ها به محصول تبدیل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هر محصول باید وارد بازار کسب و کار شود تصریح کرد : در این جشنواره علاقمندان می توانند در ۳ بخش عمومی با ارایه ایده های خود در موضوعات آسیب های اجتماعی با اولویت ازدواج ،فرزندآوری ، پایین آمدن نرخ طلاق، آسیب‌های اقتصادی ناشی از کرونا و مهاجرت و تغییر کاربری های در گیلان شرکت کنند.
 
ستوده اضافه کرد : در کنار این موضوعات عمومی بخش ویژه شهدای هسته‌ای محور مقاومت با نماد مقاومت سردار سلیمانی و شهید فخری زاده هم قرار دارد که فعالان فضای مجازی و فعالان این عرصه می توانند ایده ها خود را ادسال کنند.
معاون فضای مجازی سپاه قدس گیلان گفت: ایده تولیدات در قالب بازی موبایلی در حوزه انیمیشن ،موشن گراف و مستند کوتاه خواهد بود علاقه مندان می توانند از همزمان با سالروز شهادت حاج قاسم به مدت ۱۰ روز برای دبیرخانه ارسال کنند .
وی همچنین از حمایت صندوق‌های نوآوری و صندوق‌های حمایتی برای ورود ایده ها و محصولات به بازار کسب و کارخبر داد.
در ادامه این نشست هریک از مدیران کل صدا وسیما ؛ منطقه آزاد انزلی، فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ پارک علم و فناوری، ارتباطات و فناوری ، اطلاعات و مخابرات در خصوص  تبدیل تهدید فضای مجازی به فرصت، حمایت از ایده های خلاقانه، تامین زیر ساخت های مناسب برای تبدیل ایده به  کسب و کار ، تولید محتوای مناسب ، حمایت از  محصولات تولیدی و نحوه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی و میزان مشارکت دستگاه مربوطه در حوزه تولیدات دیجیتال بسیج دید گاه های خود را بیان کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احتمال بازگشت وبا به انگلیس پس از ۱۲۵ سال
آغاز ۲۸ مین دوره مسابقات قهرمانی هاپکیدو کشور جام فجر انتخابی تیم ملی در رشت
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
کلنگ‌زنی ۴۲ میلیارد تومان پروژه با حضور معاون عمرانی استاندار
اعزام کاروان دانشجویان دانشگاه ملی مهارت به اردوی زیارتی راهیان نور
سفر معاون وزیر ارتباطات به برخوار و بررسی مشکلات ارتباطی شهرستان
تساوی سپیدرود و شکست بندرآستارا در تقابل با حریفان در لیگ دسته دوم فوتبال
ابراز خوشحالی مردم استان از بارش باران
برگزاری سیزدهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله خوشوقت در تهران
تقدیر نماینده ولی فقیه در استان و استاندار گلستان از مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن
از ظهر شنبه: صدور هشدار دریایی سطح نارنجی
توزیع جهیزیه و تانکر آب در سرخه
برگزاری نشست نظارتی انتخابات شوراهای شهر و‌ روستا
حضور باشکوه مردم در جشن انقلاب؛ پاسخی محکم به جریان‌های بدخواه ایران
تقدیر مردم و خانواده‌های شهدا از حضور حماسی ملت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید ایران و ترکیه بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی
الحاق یک دستگاه آمبولانس‌ به بیمارستان رازی ماهنشان
گرامیداشت یاد و نام شهدای فجرآفرین در گنبدکاووس
تداوم تندباد و بارش پراکنده در اصفهان
۲۲ بهمن تجلی گاه خروش و غیرت مردم کهگیلویه و بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)